Ma 7.15 órától nagyszabású értekezlet lesz, és én már itt is vagyok. Fogalmam sincs miért kell ekkora hajcihőt képezni egy megbeszélésből de főleg miért ilyen korán. Na mindegy. Elücsörgök én akár 2 órán át is. Ma egy nevezetes nap, mert elkezdtem omega három halolajat szedni. A görlandi eszkimók kezdték szedni és nincs is szivinfarktusuk. Állitólag az agyat is serkentik szinte eléri a tökéletesség kapuját. Három hónap után három évnyit fejlődik az agyunk ami optimális szerintem. A memória és problémafeldolgozás is ugrásszerüen megugrik. Persze mondom még csak ma szedetem be az elsőt, és a fejlődés még ezután jelentkezik, de én türelmesen várom a fejleményeket.
Kizárólag Editkék részére nyújt a Gömbtárs tanácsot? Személyszerint engem érdekelne, hátha egyszer hivatásos leszek. Azt persze reményleni sem merem, hogy a Mesterhez.
Én a rózsaszín után egyből a fehéret, azaz citronyost tisztelem meg leginkább örömminőséggel megevés szempontjából. Fagyiban is az olyat kultiválom, ami citrom-valami-citrom kombináció.