Nem , természetesen nem kel levenni. Alul van pár csavar(látni fogod), aztán el húzod , és simán betudsz nyúlni a szenzorhoz. Mondjuk egy akna, vagy egy emelő az azért nem árt.:-))))
Minap észrevettem, hogy a vezető oldali ablakfelhúzó automata funkciója meghalt. Ugye ha kicsit felemelem a kapcsolót akkor "félautomata", ha jobban meghúzom automatán felmegy. Most viszont ha kicsit húzom semmi, ha tovább akkor félautomata. Ez mitől lehet? Kapcsoló vagy elektronikai gond lehet? Mi ment tönkre? Előre is köszi a segítő válaszokat. :)
Nekem is szóljon!!!! Én is ilyet keresek.:-) Ha találsz valahol, szólhatnál. Én ha nem jön össze mostanában, megkérdezem a szlovákoknál mibe fájna és max. kiszaladok érte. Ha tudok valamit szólok és ha még aktuállis akkor hozok neked is.
Ez a legkisebb dolgok egyike, amit kapcsolgatni lehet egy ilyen autón.
Ha azt mondom, hogy az elektromos kormányszervón a rásegítés mértékét is lehet 5 fokozatban állítani, akkor mit szólsz? Lehet.
Egyébként nekem mindenáron ki akarták kapcsolni OII-n a biztonsági öv bim-bam-ot, még a kisebbik műszerrel is meg lehet csinálni, amit zsebben tudnak hordani magukkal, a kereskedés parkolójában akarták nekem is kikapcsolni, de én nem kértem. Ja, és ingyen!
Nem ismerem, nem használtam. Kérdezd meg a sokkal hozzáértőbbeket itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9099426
Viszont az oldal nem túl bizalomgerjesztő, egy doboz gyufát nem vennék onnan. Autodata 5000 forintért, amikor a gyártó oldalán 595 GBP a fullos, de a legostobább is 100 font... Szerintem simán lopott szoftvereket és hasonlókat árulnak. Supportról és frissítésekről semmit sem találtam, se egy elérhetőség, se semmi... Aztán ha betojik a cucc, mehetsz Hitlerhez panaszra.
55 ezresért nem kellene, akkor már inkább egy Micro-CAN Interface a Ross-Tech-től 250 dollárért, vagy a német forgalmazótól 250 euróért. Szoftverkövetéssel, supporttal.
Szia, még nem jutottam el az aksicseréig, de ha ki fogom cserélni, akkor EXIDE lesz. Ha jól emlékszem: X-treme.
A biztonsági öv pittyegéssel kapcsolatban: nekem a szervíz nagyon határozottan azt mondta, hogy egyszerűen nem lehet kikapcsolni a computerben. Ha más nincs, az ülés alatti kábelt kell megbuherálni. Talán. Én megszoktam a pittyegését.
Van valakinek ilyen ketyeréje Gödöllő és Újpest között, vagy ezek környékén, aki SOF baráti áron (mondjuk egy-két üveg sörért:-))), márka szabadon választható) deaktiválná nekem (OII, 2007) a nappali fényt, meg azt hogy menetközben kikapcsolt biztonsági övnél ne pingeljen folyamatosan? Mindig bekötött övvel vezetek, de ha néhány mp-re kikapcsolom, hogy pl. a mobilt ki tudjam venni a zsebemből, baromira idegesít. Hivatalos szervízt nincs kedvem ilyennel nyaggatni...
Ezek már nem váltózó szervizintervallumosak voltak gyárilag? Nézd meg hogy a szervizfuzetbe ragasztott matricán mi szerepel, QG0 vagy QG1?
Vagy még egyszerűbb ha eldöntöd hogy fix vagy változó intervallumot szeretnél, és ennek megfelelő olajat veszel. A szervizben szólni kell hogy erre figyeljenek (fix/változó), mert be kell állítani hozzá a műszeregységet.