Keresés

Részletes keresés

pependre Creative Commons License 2005.07.01 0 0 644
Mi bajod van Celejjel? Nem emlékszel, mit művelt itt Szolnokon az Univer csapatában? Emellett még néhány meccset azért megnyert a csapatának, annyit biztosan, mint amit Aleksic nekünk.
Előzmény: OazIs (13) (639)
xGabi Creative Commons License 2005.07.01 0 0 643

Üdv!

TT valószínűleg nem játszik,tavallyal ellentétben most nem melózom nyáron,de van más...Ígérni már semmit sem merek :-)))

Előzmény: CSabesz (641)
Oil Creative Commons License 2005.07.01 0 0 642
Akkor is kellene Dragan:(((( cigány munkát végzett Ivkoviccsal együtt(tőle már megszoktuk ezt), de akkor is nagy király, ennyi még neccesen belefért, próbálkozott:)))
CSabesz Creative Commons License 2005.07.01 0 0 641

Október tényleg rohadt messze van még......:-(((

Jössz TT-re nyalifalizni???

Ha a csapat úgy küzd, mint az előző szezonban ( Celejjel erre megvan az esély), akkor tökmindegy kit hozunk még........

Borost meg kellene környékezni.......:-))))))))))    Broáf!!!!!!!  :-)))

Előzmény: xGabi (640)
xGabi Creative Commons License 2005.07.01 0 0 640

Meglehet,éppen az irányító posztjára kellene egy amolyan dörzsölt,rutinos szerbet hoznunk!Én kizártnak tartom,hogy Celejt kispadra jöjjön - egyrészről olyan jól azért nem megy,másfelől ő egy dobógép,aki abban az esetben hatékony igazán,ha van mellé egy olyan irányítónk aki képes megbontani a védekezést + kiosztásokból kiszolgálni minőségi labdákkal ; ha ez megoldható,luxus egy ilyen fickót ültetni...Aláírom,láttam már Celejnél komolyabb játékintelligenciával rendelkező kosarast,de egyelőre higgyünk a kecskemétieknek,hátha nem véletlenül magasztalják az egekbe lengyel barátunkat!Szvsz Celej semmiképp nem fog Cica kárára játszani,előbbi tipikus hármas + védekezésben Cicára továbbra is van annyira nagy szükség,hogy nem lehet kihagyni a kezdőből (hm,azért de jó ezt leírni!).Szóval levonhatjuk a következtetést : a legtöbb mostmár valóban az irányító személyén múlik!

Ezt illetően bennem már sok minden megfordult - egy vérbeli szerb egyessel képesek lehetnénk egy,az ideinél nyugodtabb pozíciójáték kivitelezésére is.Celej úgysem az az átrohanokapályánésháromemberköztbeviszemziccerbe típusú jolly-joker,mint Dragan + ez esetben Pavelnak is több szerep jutna a palánk alatt.Persze még nagy kérdés,hogy a négyest kivel szeretnénk megoldani - marad Hartvich (aki szerintem sokra viheti nálunk),vagy jön még légiós ? Talán előbbit erősíti,hogy Derricket nem marasztaltuk és Fülöp már aláírt.

A fenti bekezdés persze csak frázis,pl. ahogy én emlékszem,Pokesz még nem nagyon játszatott hasonlót.Nekem (meg szerintem neked is :-) ) meg nagyon mindegy,hogy szerb,esetleg amerikai egyes,csak klappoljon az összhatás és a csapat szakadjon meg a pályán!

Messze van még október!

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!

Előzmény: OazIs (13) (639)
OazIs (13) Creative Commons License 2005.07.01 0 0 639

Jelenleg jobban izgulok az irányító személye miatt.

Celejjel kapcsolatban: oké, most már megvan, a labdát ugyan nem tudja felhozni, de majd csak jó lesz valamire. Talán adja magát az a kérdés: ki fog a kezdő ötösben pályára lépni? Vegyük a lehetséges eseteket:

1. Aleksic valami csoda folytán marad (amit erősen kétlek, szvsz a vezetők már eltemették magukban és ezért hozták Celejt), akkor ugye lesz valószínűsíthetően egy valamire való egyesünk, kettes-hármas Cica és Dragan, és a nem túl olcsó Celejt majd ültetjük félidőkön keresztül? Azt semmiképpen sem szeretném, hogy Celej Cica kárára játsszon, mikor az utóbbinak végre-valahára látszólag megjött az esze és odateszi magát a pályán, ráadásul némi fejlődési ütemmel is elkezdett rendelkezni... Cicát semmiképpen sem hagynám ki a kezdőből...

2. Aleksic nem jön hozzánk, és Celej kezd hármas poszton, ami megint csak elgondolkodtató, mert ki fog akkor ésszel kosárlabdázni (arról nem nagyon ábrándozom, hogy egy istentelenül überkirály irányítót szerződtetünk)? És ki fogja dobni a pontokat? Szóval így viszont Celej kevés lesz...

3. Celej csere lesz és Pór álmainak megfelelően hozunk egy okos szerbet mezőnyposztra.

Nehéz ügy.

Előzmény: xGabi (638)
xGabi Creative Commons License 2005.07.01 0 0 638

A mai NS szerint Celej igazolása is biztos!

Előzmény: ájzéjá (636)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.29 0 0 637
Ahhoz képest, hogy még csak június van, nagyon jól hangzik!!!
Előzmény: ájzéjá (636)
ájzéjá Creative Commons License 2005.06.29 0 0 636
Már biztos: Cica, Fülöp, Frana, Hartvich

Celej a Kecsóból nagyon valószínű. Szóval már majdnem biztos.

Stroud, Thomas nem lesz.

Mivel a Pécsnek sincs pénze, így Alekszicsre megint van esély!

Előzmény: Oil (635)
Oil Creative Commons License 2005.06.29 0 0 635
Sziasztok...nem voltam egy darabig...valaki összefoglalná nekem mik a hírek csapatunkról?

thx:)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.26 0 0 634
Szerintem ott már nem lenne helye...
Előzmény: olaj1 (633)
olaj1 Creative Commons License 2005.06.25 0 0 633
.......csak nehogy az Albában kössön ki, mert ott légiós ügyben nagy a csend!
Előzmény: OazIs (13) (632)
OazIs (13) Creative Commons License 2005.06.25 0 0 632

Green-t NE!!!

Celej-re sem tartok igényt, a tavalyi csapatunkba elmenne Majoros helyett, de ugye nem négyszer (!!!) annyiért, és most már olyan, hogy tavalyi csapat sincs nagyon, hiszen Thomas, Alekszics, Stroud bukó, maradt Cica és Frana a kezdőből. Vagyis új emberek, új remények...

Celej pedig nem fog nekünk meccseket eldönteni, szvsz csak úgy finoman beszélgethetünk vele meg a managerével...2 500 EUR-t megér, többet nem. Szerintem.

Dragan-ra viszont egyre kiváncsibb vagyok...És valami azt súgja, hogy hosszú hetekig nem fogunk még róla hallani... pedig ahogy ismerem (jó, alapvetően azért meg lehet érteni, ha én is egy állat bika bedobó lennék nyilván nem mérném magam együtt Celejekkel meg Thomasokkal, nem is lehet, akik pedig nem is annyira gyenge spílerek, csak hát mi annyira szerettük, hogy duplán szar amit művel), úgyhogy látok halvány reményfoltot, de nem többet. Csak aztán nehogy valamelyik másik magyar csapatnál kössön ki, ha nem Pécsre megy...

Előzmény: olaj1 (625)
OazIs (13) Creative Commons License 2005.06.25 0 0 631

Irj egy mailt az oazis11-re, és megosztom veled amit tudok az ügyről, mert nem publikus.

Előzmény: nisavic (627)
Oil Creative Commons License 2005.06.25 0 0 630
Frana tuti,már aláírt
pitie Creative Commons License 2005.06.25 0 0 629

Hali!

Azért jobban örültem volnba ha ezen a szép reggelen azt irod hogy celej tuti dragan tuti:)))Lehetne ilyen is a nyári szezon:)és mennyivel szebb lenne:)

Előzmény: Oil (628)
Oil Creative Commons License 2005.06.25 0 0 628
Nyáron nincs tuti átigazolási hír:))))

Ezek mind 50-99%-os infók:))) erre való a nyári "szezon".
Előzmény: pitie (626)
nisavic Creative Commons License 2005.06.25 0 0 627
Hartvich aláírt hozzátok, vagy még nem? Téma még egyáltalán?
pitie Creative Commons License 2005.06.24 0 0 626

Hali!

Na meginn megélénkült az oldal de őszintén megmondom nem tudok már annyira bizni ezekben a pletykákban!

Alekszics mennyire biztos?Celej mennyire biztos?Thomas?

Van valaki aki biztos választ tud adni?Jo lenne mert szeretnék őszintén örülni de még nem biztos addig nem tudok!!!

HAJRÁ OLAJ!!!!!!

Előzmény: olaj1 (625)
olaj1 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 625

Green?

Celej meg csak ellenünk volt jó! Vele szerintem nem sokra megyünk.

Előzmény: CSabesz (624)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.24 0 0 624
Utolsó infó szerint kész tény, hogy marad...
Előzmény: olaj1 (622)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.24 0 0 623

A cigánykodással, vagy a cigányozással????  :-))

Amúgy Dragant úgyis vastaps fogadja majd Szolnokon, mert rengeteget köszönhetünk neki...

Kár, hogy csak rajta múlott a Pécsre menetele....

Előzmény: andrew76 (619)
olaj1 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 622
Mi lett Franaval?
Előzmény: CSabesz (621)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.24 0 0 621

Baszki, nekem már tele van a tököm, hogy a játékosügynökök kavarják a szart folyamatosan....akár magyar az illető, akár nem....

Előzmény: OazIs (13) (620)
OazIs (13) Creative Commons License 2005.06.24 0 0 620

Duplaannyié nem kell.

Nem coolán múlt, állítólag.

Előzmény: xGabi (618)
andrew76 Creative Commons License 2005.06.24 0 0 619

Celej nem jönne rosszul, Thomast sajnálom, Alekszics pedig Istenkirály, tehát béküljünk csak meg a cigánykodással...

Paksi torna, paksi torna, hejjjj-hejjjjjjjjj!!!

Csabesz: Benne vagyok a bunyóban!:-)

xGabi Creative Commons License 2005.06.24 0 0 618

Thomas nem marad ?

Hámicsinál' ?!

:-(((

HAJRÁ OLAJ FOREVER !!!

Előzmény: OazIs (13) (617)
OazIs (13) Creative Commons License 2005.06.24 0 0 617

Thomas nem marad, Celejt drágállom annyiért.

Draganért viszont nem sok a 4 000 EUR, 10 hónapra. Bár amit mondtam még mindig tartom, vagyis dobnia kéne az első öt fordulóban meccsenként 30-35 pontot, hogy ismét tiszta szívvel ordibáljam, hogy

"A-LEK-SZICS" :)

Előzmény: Oil (615)
CSabesz Creative Commons License 2005.06.24 0 0 616
Ja, legalább nem zsákbamacskát vennénk...
Előzmény: Oil (615)
Oil Creative Commons License 2005.06.24 0 0 615
Friss infó: 90%-os

Celej jön Szolnokra....elméletileg a lé körül megegyeztek, csak az apróságok vannak hátra:))nem is lenne rossz...

Dragan meg bejelentkezett, mikor Pécsen közölték, hogy annyi lé nincs rá...csak hát itt is koppant, mert a felkínált 6000/hó (euro)-s ajánlat ezek után nem áll.....4000-ről indult megint az Olaj...Dragan gondolkodik....megérte ez neki????????

Imádom, szeretem, de kicsit Sztojanos a srác:(((((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!