Mi bajod van Celejjel? Nem emlékszel, mit művelt itt Szolnokon az Univer csapatában? Emellett még néhány meccset azért megnyert a csapatának, annyit biztosan, mint amit Aleksic nekünk.
Akkor is kellene Dragan:(((( cigány munkát végzett Ivkoviccsal együtt(tőle már megszoktuk ezt), de akkor is nagy király, ennyi még neccesen belefért, próbálkozott:)))
Meglehet,éppen az irányító posztjára kellene egy amolyan dörzsölt,rutinos szerbet hoznunk!Én kizártnak tartom,hogy Celejt kispadra jöjjön - egyrészről olyan jól azért nem megy,másfelől ő egy dobógép,aki abban az esetben hatékony igazán,ha van mellé egy olyan irányítónk aki képes megbontani a védekezést + kiosztásokból kiszolgálni minőségi labdákkal ; ha ez megoldható,luxus egy ilyen fickót ültetni...Aláírom,láttam már Celejnél komolyabb játékintelligenciával rendelkező kosarast,de egyelőre higgyünk a kecskemétieknek,hátha nem véletlenül magasztalják az egekbe lengyel barátunkat!Szvsz Celej semmiképp nem fog Cica kárára játszani,előbbi tipikus hármas + védekezésben Cicára továbbra is van annyira nagy szükség,hogy nem lehet kihagyni a kezdőből (hm,azért de jó ezt leírni!).Szóval levonhatjuk a következtetést : a legtöbb mostmár valóban az irányító személyén múlik!
Ezt illetően bennem már sok minden megfordult - egy vérbeli szerb egyessel képesek lehetnénk egy,az ideinél nyugodtabb pozíciójáték kivitelezésére is.Celej úgysem az az átrohanokapályánésháromemberköztbeviszemziccerbe típusú jolly-joker,mint Dragan + ez esetben Pavelnak is több szerep jutna a palánk alatt.Persze még nagy kérdés,hogy a négyest kivel szeretnénk megoldani - marad Hartvich (aki szerintem sokra viheti nálunk),vagy jön még légiós ? Talán előbbit erősíti,hogy Derricket nem marasztaltuk és Fülöp már aláírt.
A fenti bekezdés persze csak frázis,pl. ahogy én emlékszem,Pokesz még nem nagyon játszatott hasonlót.Nekem (meg szerintem neked is :-) ) meg nagyon mindegy,hogy szerb,esetleg amerikai egyes,csak klappoljon az összhatás és a csapat szakadjon meg a pályán!
Jelenleg jobban izgulok az irányító személye miatt.
Celejjel kapcsolatban: oké, most már megvan, a labdát ugyan nem tudja felhozni, de majd csak jó lesz valamire. Talán adja magát az a kérdés: ki fog a kezdő ötösben pályára lépni? Vegyük a lehetséges eseteket:
1. Aleksic valami csoda folytán marad (amit erősen kétlek, szvsz a vezetők már eltemették magukban és ezért hozták Celejt), akkor ugye lesz valószínűsíthetően egy valamire való egyesünk, kettes-hármas Cica és Dragan, és a nem túl olcsó Celejt majd ültetjük félidőkön keresztül? Azt semmiképpen sem szeretném, hogy Celej Cica kárára játsszon, mikor az utóbbinak végre-valahára látszólag megjött az esze és odateszi magát a pályán, ráadásul némi fejlődési ütemmel is elkezdett rendelkezni... Cicát semmiképpen sem hagynám ki a kezdőből...
2. Aleksic nem jön hozzánk, és Celej kezd hármas poszton, ami megint csak elgondolkodtató, mert ki fog akkor ésszel kosárlabdázni (arról nem nagyon ábrándozom, hogy egy istentelenül überkirály irányítót szerződtetünk)? És ki fogja dobni a pontokat? Szóval így viszont Celej kevés lesz...
3. Celej csere lesz és Pór álmainak megfelelően hozunk egy okos szerbet mezőnyposztra.
Celej-re sem tartok igényt, a tavalyi csapatunkba elmenne Majoros helyett, de ugye nem négyszer (!!!) annyiért, és most már olyan, hogy tavalyi csapat sincs nagyon, hiszen Thomas, Alekszics, Stroud bukó, maradt Cica és Frana a kezdőből. Vagyis új emberek, új remények...
Celej pedig nem fog nekünk meccseket eldönteni, szvsz csak úgy finoman beszélgethetünk vele meg a managerével...2 500 EUR-t megér, többet nem. Szerintem.
Dragan-ra viszont egyre kiváncsibb vagyok...És valami azt súgja, hogy hosszú hetekig nem fogunk még róla hallani... pedig ahogy ismerem (jó, alapvetően azért meg lehet érteni, ha én is egy állat bika bedobó lennék nyilván nem mérném magam együtt Celejekkel meg Thomasokkal, nem is lehet, akik pedig nem is annyira gyenge spílerek, csak hát mi annyira szerettük, hogy duplán szar amit művel), úgyhogy látok halvány reményfoltot, de nem többet. Csak aztán nehogy valamelyik másik magyar csapatnál kössön ki, ha nem Pécsre megy...
Azért jobban örültem volnba ha ezen a szép reggelen azt irod hogy celej tuti dragan tuti:)))Lehetne ilyen is a nyári szezon:)és mennyivel szebb lenne:)
Draganért viszont nem sok a 4 000 EUR, 10 hónapra. Bár amit mondtam még mindig tartom, vagyis dobnia kéne az első öt fordulóban meccsenként 30-35 pontot, hogy ismét tiszta szívvel ordibáljam, hogy
Celej jön Szolnokra....elméletileg a lé körül megegyeztek, csak az apróságok vannak hátra:))nem is lenne rossz...
Dragan meg bejelentkezett, mikor Pécsen közölték, hogy annyi lé nincs rá...csak hát itt is koppant, mert a felkínált 6000/hó (euro)-s ajánlat ezek után nem áll.....4000-ről indult megint az Olaj...Dragan gondolkodik....megérte ez neki????????
Imádom, szeretem, de kicsit Sztojanos a srác:(((((