Sziasztok. Lehet, hogy már volt szó róla, de annyira nem olvastam vissza, de lenne egy kérdésem. Új autónál számít e a garanciában, hogy ha chip-et tetetek bele. Ha nem akkor milyet javasoltok egy 1,9 es PD TDI hez 105 lovashoz? Mennyire lehet, illetve érdemes felhúzni?
Kissé megemeled a lapátokat, és aláteszed. Nem kell semmihez sem rögzíteni. Én mindig így szoktam, ha télen kinn kell állnom. Így nem fog deresedni sem, és ha esik a pehely, nem kell nagyon tisztogatni.
Egy ablaktörlő garniturát hozhatnál nekem is. Találkozunk, a szüli napi bulin???
Ma megtörtént amitől már régen féltem. Sajnos mostanában szabadban parkol a gépezet.:-( Éjszakára ablaktörlők szervíz állásban és felhajtva. Ma egésznap nem mentem a géppel, este odébb kellet állnom. Inditok, gurulok, ablaktörlők, irány lefelé. Lecsapodtak, de mint ha a motorháztető élét kicsit a jobb meg karcolta volna.:-(((( Holnap ha világosban visszaérek megvizsgálom.:-((((
Sajnos nem megyek,mert most péntekre volt időpontom, Párkányba, de le kellett mondanom egy Miskolci céges megjelenés miatt. Legközelebb december elején fogadtak volna, így Érdre megyek, -olaj víve -.
Csak érdekesség, 85e-nél javasolták a vezérműszíj cserét. Mondtam, ez 1 jó márka, kibírja 120-ig, most ne cseréljék.....