Sziasztok. Lehet, hogy már volt szó róla, de annyira nem olvastam vissza, de lenne egy kérdésem. Új autónál számít e a garanciában, hogy ha chip-et tetetek bele. Ha nem akkor milyet javasoltok egy 1,9 es PD TDI hez 105 lovashoz? Mennyire lehet, illetve érdemes felhúzni?
Kissé megemeled a lapátokat, és aláteszed. Nem kell semmihez sem rögzíteni. Én mindig így szoktam, ha télen kinn kell állnom. Így nem fog deresedni sem, és ha esik a pehely, nem kell nagyon tisztogatni.
Egy ablaktörlő garniturát hozhatnál nekem is. Találkozunk, a szüli napi bulin???
Ma megtörtént amitől már régen féltem. Sajnos mostanában szabadban parkol a gépezet.:-( Éjszakára ablaktörlők szervíz állásban és felhajtva. Ma egésznap nem mentem a géppel, este odébb kellet állnom. Inditok, gurulok, ablaktörlők, irány lefelé. Lecsapodtak, de mint ha a motorháztető élét kicsit a jobb meg karcolta volna.:-(((( Holnap ha világosban visszaérek megvizsgálom.:-((((
Sajnos nem megyek,mert most péntekre volt időpontom, Párkányba, de le kellett mondanom egy Miskolci céges megjelenés miatt. Legközelebb december elején fogadtak volna, így Érdre megyek, -olaj víve -.
Csak érdekesség, 85e-nél javasolták a vezérműszíj cserét. Mondtam, ez 1 jó márka, kibírja 120-ig, most ne cseréljék.....
Az igazság az, hogy ehhez már lusta voltam, meg időm sem igazán volt. Begórtam a cuccot egy fél óra alatt, és úgy is maradt. Később + már minden más fontosabb volt...
Egy ismerősöm megkért, hogy próbáljak szerezni egy Clatronik márkájú CD-s, MP3-as rádióhoz szabványos csatlakozót. Állítólag Skodákban van ilyen gyárilag szerelve. Ez igaz, és így elképzelhető, hogy bontóban lehet ilyet szerezni? Vagy esetleg üzletben is? (Bizományiban vette, ezért nincs meg az eredetije) Előre is kösz a válaszokat!
Na én meg vak is vagyok, ezt a hsz-edet nem is láttam...:-)
Egyébként én meg naivan azt hittem a prospektus alapján - ott ugye automatikus fényszóróaktiválásnak hívják - hogy ez a comming home/leaving home funkciókat jelenti...
Sziasztok! Octaviámat eladtam, így a tavaly vásárolt, Octavia I., illetve Octavia Tour Limuzinra való tetőcsomagtartómat is eladnám 18.000,- Ft-ért. Eredeti Skoda zárható alaptartó, típusa: LAM 071040A (Új ára 28.090,- Ft) Kétszer használtam, amikor a tetőboxot felraktam. A tetőboxot (HAKR BRNO típus , cseh gyártmány, Skoda matricával) szintén eladom, 16.000,- Ft-ért. Ha mindkettőt megveszed, akkor összesen csak 30.000,- Ft !!! Akit érdekel annak válaszát az e-mail címemre kérem. Budapesten vagy onnan Szentendre irányába tudnám átadni