Na igen csak 3 napja van nállam és 3 hiba :) a vezetöoldali övet nem lehet bekapcsolni, a hátsó ablakmosóból nem jön a viz, és benyelte a cd-t. mi jöhet még? Hétfön beugrok egy szervizbe megkérdezni mennyibe kerül ez az öv dolog...
Meglett a következö problémám pedig 2 napja van nállam az autó :D :) Beraktam egy cd-t a kocsiba és nem akarja kiadni. CD ERROR-t ir (vagy valami error-t nem emléxem) amikor megnyomom a kiadó gombot. Volt valakinek ilyen már?
mostmár a nagy globalizációban itthon is látniuk kell kint mit tettek a kocsival. /elméletileg, azért van még sok gyengeelméjű szervíz... tipusfüggetlenül/
Helló mindenki ! 2000-2004 közti Octavia 1.9 tdi kombit szeretnék venni. A L&K tetszik.. ;-) Típushibák amit figyelni kell vásárláskor, servíz manuál beszerezhető ? Részletesebben hol tudok meg többet erről? Pl. a hátsó futómű ennél nem szintszabályzós, ha berakok 300 kilót hátra, nem ül le látáványosan ?
Szeretném megtudni, hogy az új Octavia kézifékje hagyományos, vagy elektronikus-e? A lényeg, hogy tiptronic váltón gondolkozom, de nem szimpatikus a kúszás, vagyis hogy pirosnál állva nyomni kelljen a féket. (ha jól tudom, a DSG váltónál állóra fékezve az autót az nem kúszik el a köv. gázadásig)
A gépre nem írják, hogy mo-i. Ha itthoni lenne és tényleg egy tulaj, akkor le lehetne kérdezni a szervízben, hogy tényleg akkor és annyi km-rel járt ott, ami a szervízkönyvben van. Ha külföldi, akkor azért nehezebb. Bár rémlik, mintha arra is lenne mód.
Na sziasztok. Elhoztam a kocsit ma délután... Kigurultam a kereskedésböl és mentem tankolni mert ugye nafta nem volt benne, kut pedig közvetlen mellette van. Mondom nem kapcsolom be az övert mert minek. Tankolok fizetek, fujok a kerékbe mert lapos :) Kapcsolnám be az övet, de nem sikerül... mondom mi a franc. Egyszerüen nem lehet bekapcsolni nem kattan be :( Én viszont bekattantam! bakker elhozom a kocsit és egyböl nem jó valami rajta... Remélem nem az egész kócerájt kell ott cserélni hanem valami piti dolgot. Hétfön beviszem egy márkaszervizbe.
Mért lenne rosz ha P-ben kilehet venni a kulcsot??? Hol kéne ha nem P-ben? Mint jeleztem az OII-ben (DSG) CSAK P-ben lehet kivenni a kulcsot, és ez így szerintem ésszerű, praktikus. Úgymond hülyeálló, kénytelen vagy P-be tenni, ha vinni akarod a kulcsot.:-)))
Nekem 2200 ft-ért adtak az egyik márkakereskedésben hátsó lapátot az OII-höz, a másikban meg pont duplája volt. Meg is vettem az egyikben, mert olyan horzsolós hangot adott alig fél éves korában az üvegen mozogva.
Lecseréltem.
Az új lapáttal is ugyan az a hang, vissza is raktam a gyárit... Ki érti?