Gondoltam össze kellene hozni néhány környékbeli, kellően fanatikus, amatőr természetbarát fotóst, hogy ne csak véletlen akadjunk egymásra, mint velem is történt párszor mostanában!
Nyitottam hát egy topicot!
Bízom abban, hogy összejön egy remek kis társaság, akikkel néha- néha összeülnénk (a szó szoros értelmében) egy pohár bor, sör mellett vagy esetleg közös fotózásokon egymás próbálkozásait kritizálni, tapasztalatot cserélni.
Sajna csak egy kis A-620-am van, ami ugyan "majd minden" helyzetben használható, de néhol csak "durva" kompromisszumok árán. Ettől függetlenül teljesen beleszerettem és (lassan egy év után) még most is meglep, hogy mire képes, annak ellenére, hogy sokmindent hiányolok belőle:-)))
Tyű ez nem semmi, rakd fel, kíváncsi vagyok a véleményekre! A barátnőm megjósolta, hogy ahogy ismer féléven belül lesz ilyen obim :). Pedig én ellenálok amig lehet !
Reméljük nem csendesedik el, legfeljebb páratlan napokon te, párosokon én írok :) . Egyébként milyen géppel nyomod? Nekem most épp ez a kedvenc saját képem:
Hát ismét majd "hamvábahal" ez az oldal:-( Igaz, én sem túl sokat írogatok ide, dehát lássuk be: eléggé a sor végén kullogok, mind teknikai, mind tudás szempontjából és gyakran csak tágra meredt szemmel pislogok, mikoris fotózásról beszéltek. Ennek ellenére szeretem a témát és "iszom" a "titkokat", azaz csak "innám", ha lenne mit... Ettől függetlenül (vagy talán pont ezért) mozgalmasabbá tenném az oldalt néhány gyengécske (de saját) képpel. Üdv: ARTUR
Köszönjük, megkuksizgatom! Más: gondolkoztam szervezhetnénk valami találkozót, ha van rá igény. Az itteni nagy forgalomból adódóan nem biztos, de hátha. Szóval jelentkezzen aki úgy gondolja mégis, és az is akinek bükki autós behajtásra kellene engedély (mondjuk hétfő estig).
Sziasztok! Eladó egy használt Reflex-NIKKOR 500mm f8 objektív. Én D70s-sel használtam. ESETLEG Ha valakit érdekel, a következő címen válaszolok minden kérdésére: adobszai@mail.externet.hu Bocs a zavarásért! :-)
Azért aggódni nem kell, nyár van, mindenki csavarog. Ugyanez van máshol is most.
Sj: valamikor szeptemberben össze lehetne futni megint egy kólára, nem? :)