miért lenne hülyeség rólam egész bajnokságot rendezni ? jaaaa, már gondolkodtam rajta, hagyatékként meghagyom, hogy halálom után a a Masterek Bajnokságát egyszerűen "Pepe emléktornának" hívják
Magyarul vagy angolul..... na ez igazán jó kérdés, igazából nem lehet eldönteni, illetve bizonyos betűválasztás okán talán picit inkább angol, mint magyar. Mondjuk ez is egyfajta segítség volt, még ha kissé nehéz is dekódolni...
de tulképp az lenne az igazán vicces, ha mindenki (aki nem tudja) megpróbálná megtippelni, mi is az az IPTC, és a győztes valami jelképes ajándékot kap a dec15-ei találkán. Mondjuk egy ügyesvagy-ot.
Eszemben sincs tenni ellen, vagy kiszállni. Tényleg elvi kérdésről volt szó. De Z utolsó hozzászólása az újrasorsolásról elég meggyőző. :) Pepe, te meg indulj Tomival, vagy Pekkoval, utóbbi esetben még a csapatnév is lehet Pe-pe. :)
Különben olyan is történt már a tantrix sorsolások történetében (asszem emiatt hírhedtek az auszi sorsolások), hogy sikeresen kisorsolták az egészet, mindenki szépen hazament, majd pár óra múlva a kontroller rájött, hogy elfelejtette felírni a sorsolás eredményét. Ily módon - bár sokan emlékeztek sok részletre - új sorsolást kellett tartani, és az emberek többsége nagyon szívta a fogát.
nekem mindegy,, a tetejében egy wdtc kiemelésnek semmi köze a valós páros-játékerőhöz, csak az egyéniből számolja ... én sem sírok, hogy a ZORMAC LEHÚZZA A CSAPATOM ÁTLAGÁT :-PPPPPPPPPPPPPP
Mint tudod, ez nem egy hivatalos verseny, ráadásul páros, tehát bár biztos igazad van, nem sok mindent tudsz ellene csinálni, max kiszállsz, de akkor meg oda a fun. Szóval ez van, ilyen elő szokott fordulni egy bartái versenyen.
Ne értsetek félre, nekem 8, hogy F vagy G csoport, de mi lett volna, ha pl egy K.O. Phase sorsolásakor felejti el az illetékes a kiemelést? Akkor is áthelyezik, akkor belenyugodnak, hogy ez így sikerült, vagy új sorsolást tartanak?
Szokásos évzáró tali a Kék rózsában 2007. december 15-én, du. 4 és 10 óra között(Wesselényi u. 9, a kiskörút felől nézve az Astoria és a Deák tér között, a zsinagóga mögött).
Mindenkit szeretettel várunk, gyertek minél többen!
Azt hiszem, a nemzetközi fórumon már választ kaptál a kérdésedre. Egyetértek az ott szólókkal, hogy nem kell nagy ügyet csinálni a dologból, nem gondolkodtak eléggé előre, elbaltázták, de amikor észrevették, korrigálták is, és ha nem szólsz, akkor is értesítették volna valszeg az érintetteket, csak túl gyors voltál :-)
Van egy WDTC 2007 néven futó bajnokság, amivel kapcsolatban a kedves gurukhoz szeretnék fordulni. :) Nos, nekem nem tetszik az, hogy a sorsolás után kikerült csoportokat azóta permutálták. Igazából nem az eredmény, hanem az elv ellen van kifogásom. Typo levelében, és a sorsoláskor sem nagyon esett szó arról - mi több, nem is ennek szellemében jártak el -, hogy az első két kiemelt az első és az utolsó csoportba kerül. A sorsolás után kikerült táblázat sem így jelent meg. Erre ma látom, hogy a korábban említett két csoportot a két szélére küldték. Ennek látom értelmét, sőt ez is a szokás. De nem etikátlan ezt a sorsolás után megtenni bejelentés nélkül?
Valójában ez egy költői kérdés, de szívesen elolvasnám mondjuk pepe, Zormac, Sirpi, tommG és a többiek véleményét is a témában.
Hatalmas Gratuláció Tolyas részére aki a VB vigaszágának döntőjében is diadalmaskodott, (nem is akármilyen arányban) és igy megnyerte. Csak igy tovább és akkor jövőre már a főág döntőjében találkozhatunk veled !
Ién hatodszor rendezzük meg a Magyar Mesterek Tornáját 2007 december 2-án. A bajnokságra jelentkezhet mindenki, aki november 30-án "MESTER" státusszal rendelkezik. Jelentkezési határidõ: november 30.