Zápuló tojásait féltő, reszketeg ordancsként viselkedett. Az esernyőbástyától nem is látta "elenségeit". Szerintem még városát is odaadta volna egy esernyős lóért.
Tényleg nem láttam még életemben ennyire komikus politikust.
Egy korty sört sem ér meg nekem, hogy írjak a Zindexre. Inkább Wágner úr hívhatna meg egy pohárra, amiért nem szokványos, magvas gondolatokat olvashat tőlem.
Budapest főpolgármestere, Demszky Gábor március 15-én - és éppen Petőfinél - megfelelt ennek a definíciónak. Szembenézett az alkotmányos rend ellenségeivel.
Te is odamehettél volna esernyőt tartani Mr. Dumbsky elé ha már olyan qrva sokan vagytok. de jobb lapítani otthon aztán meg szörnyülködni. Nagy hősök vagytok mondhatom.
"Eddig még soha senki nem adott egyetlen normális választ ara, hogy most miért éppen az árpádházi csíkos zászló lett annyira felkapott? Miért nem mondjuk a Mátyás korabéli vagy bármelyik a tizenvalahány országzászló közül?"
Mert a magyarok ellenségei nem a Mátyás korabeli, vagy más zászlót támadnak. Hanem az Árpád-ház családi zászlaját.
A sorrendet nem kellene elfelejteni a mélymagyar papagájklónoknak sem.
1/ Imre király idejéből sikerült állítólag kimutatni az árpádsávos zászlót.
2/ A zászló évszázadokra eltűnik. Az árpádsáv hétszer vágott motívuma ezekben a századokban a magyar királyi címerben látható.
3/ A nyilasmozgalom újítása, hogy a címerről ismert árpádsávokat a XX. században ismét zászlóra telepíti és nyilaskeresztet tesz hozzá. A széles közvélemény az árpádsávos zászlóval kizárólag mint nyilas szimbólummal találkozik, így válik az árpádsávos-nyilaskeresztes zászló a náci érzelműek által csodált és imádott, a demokraták által viszont gyűlölt és megvetett zászlóvá.
4/ A magyar szélsőjobb a kilencvenes évek elején elővette az árpádsávos nyilas zászlót és kivette belőle a nyilaskeresztet. A magyar bőrfejű bakancsosok ideológiája megegyezett a német újnácikéval, szimbólumválasztása is hasonló volt: saját országuk korábbi fasisztáinak relikviáit használták annyi módosítással, hogy a törvény betűjét ne sértsék.
5/ A magyar szélsőjobb árpádsávos zászlaját a Fidesz beemelte saját szimbólumai közé. A fordulópont a Fidesz 2006 eleji kongresszusa volt, ahol a Fidesz vezetői és a küldöttek hatalmas ovációval fogadták a kongresszuson lengetett árpádsávos zászlót.
Én azért megkérdezném Dumbsky Gábort honnan a fittyfenéből tudta hogy ennyien fogják dobálni tojással, paradicsommal és neki ezt a beszédet kell elmondani. Mert hogy erre készült színigaz, hisz nem tépte szét beszédét mint Bush elnök. Ciao.
Itt nem az a tét, hogy rákeni-e az orrodra a saját szarodat a moderátor; hanem az, hogy a két részre szakadt ország megtalálja-e egymás kezét vér nélkül.