Keresés

Részletes keresés

mmBálint Creative Commons License 2005.07.13 0 0 485
Nem, nem úgy kezdődött. Hanem úgy, hogy nem az íródik leh hogy "ne tolják az arcomba", hanem hogy be kéne tiltani, hogy betegség, gyógyítani kell meg - volt ilyen is - dunába kell lövetni. Sajna ilyen is volt.
Előzmény: Donky (481)
Donky Creative Commons License 2005.07.13 0 0 484

A dózer-tolólap-freskó esélyes bandának biztosan lennének ötletei. Az ő agybajuk gyógytására nekem is vannak ötleteim. :o)

Ha az ő gyereke lesz 'más', akkor az kissé több hátránnyal indul, mert abban a családban felnőve legalább kétszer annyi frusztrációt szed össze, mint egy normális családban. De ez itt off. :o)

Előzmény: Educator (480)
bejuma Creative Commons License 2005.07.13 0 0 483
Ebben a topicban elég sokan bizonygatják, hohy a homoság valami szerzett, tanult dolog => elhatározás kérdése, és mint ilyen, nem értik, miért nem szoknak le róla.
Előzmény: Donky (481)
halinorbi Creative Commons License 2005.07.13 0 0 482
Már értem! Szóval te nem mersz szólni semmiért, ami zavar. (kivéve a netet)
Nos akkor ezt bízd ránk! :))
Előzmény: zorki (476)
Donky Creative Commons License 2005.07.13 0 0 481

Ki mondja azt, hogy a melegeknek ellenkező neművel kell összeházasodniuk, és hagyományos életet élniük? Szerintem senki.

Ebben a topicban is a többség azt mondja, hogy 'nem zavarnak a homik, de ne tolják az arcomba a másságukat.'

És erre általában már repül is a 'homofób' jelző. És csak aztán kezdődik valami érdemi vitaféle. Miért ez a sorrend? (Jó tudom a választ. 'Az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött...'.)

Előzmény: bejuma (479)
Educator Creative Commons License 2005.07.13 0 0 480
Az egyéb kategóriát biztos kiegészítené a hídfoglaló csürhe! Szerintem bu...i lesz a gyereke, csak még nem tud róla:-) ... mármint a hunok fővezére!
Előzmény: Donky (477)
bejuma Creative Commons License 2005.07.13 0 0 479
Szerintem ők tolerálják is hetero mivoltunkat. Ők NEM akarják ránk kényszeríteni homo beállítódásukat. Fordítva meg sajnos nincs így.
Donky Creative Commons License 2005.07.13 0 0 478
3. pontban a 'heterofóbia' behelyettesítendő a 'heteroszexualitás' szóval.
Donky Creative Commons License 2005.07.13 0 0 477

Többféle választ adok. Válogass, aztán jöhet a minősítés.

1. Tolerálni kéne a hetero embertársaikat. És azok véleményét nem kapásból 'homofóbiának' titulálni és azzal kommentálni, hogy a "homofóbia ma már gyógyítható".

2. (inkább nem, ez durva, még a végén moderálnának)

3. Felvilágosító beszélgetésekkel, előadásokkal, hogy a heterofóbia, mint jelenség, bármilyen furcsa is, de létezik. Ha megismerik, akkor talán már nem találják olyan idegennek.

4. Gyógyszeres kezelés. Manapság már mindenre van gyógyszeres kezelés.

5. Pszichológus.

6. És a legfontosabb: egyéb.

Előzmény: bejuma (475)
zorki Creative Commons License 2005.07.13 0 0 476

Morque

Megengedem, felőlem elsütheted.

Semmilyen hatóságilag engedélyezett politikai tűntetésnek vagy bejelentett, közterületen tartott kulturális rendezvénynek nem vagyok ellensége.

Engem például zavar a lakásom mellett lévő szabadtéri színpad nyári hangossága, de elfogadom, hogy mások kulturális igényeit ez elégíti ki.

Ha bárhol ellenkező értelmű kijelentést olvastál volna tőlem, akkor szóljál!

Előzmény: Morgue (431)
bejuma Creative Commons License 2005.07.13 0 0 475
Éspedig?
Előzmény: Donky (473)
zorki Creative Commons License 2005.07.13 0 0 474

MotoHacker

Hát meg kell gründolni azt a próbapert.

Ha véleményemre vagy kíváncsi, simán csak eltúlzod a történéseket.

Előzmény: Törölt nick (426)
Donky Creative Commons License 2005.07.13 0 0 473
A heterofóbia manapság már gyógyítható.
Előzmény: Educator (432)
bejuma Creative Commons License 2005.07.13 0 0 472
Én nem a férjemnek szültem meg a 3 gyerekemet...
Előzmény: gitana19 (468)
bejuma Creative Commons License 2005.07.13 0 0 471
Ha neked az ajtónyitásról a lábszéttárás jut eszedbe... akkor igenis szűk a látóköröd!
Előzmény: gitana19 (467)
gitana19 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 470
Ezt nem mondtam. De azzal már szóbaállok, és esélyt kap :p
Előzmény: dartH mauL (469)
dartH mauL Creative Commons License 2005.07.13 0 0 469
Ajtótárásért lábtárás ?  Te tudod.
Előzmény: gitana19 (467)
gitana19 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 468

Az illemtankönyvek szerint a férfi kinyitja az ajtót, belép, majd miután "ellenőrizte" h semmi veszélyes nem vár a hölgyre, előreengedi.

Különben meg 1 kívánalmaimnak megfelelő férfinak megszülöm én a 4 gyereket (vagy ahányat kell), hogy trónörököst tudjon felmutatni :p

Előzmény: Edward Prendick (465)
gitana19 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 467

Igen. Amelyik még arra se képes, h kinyissa az ajtót, ellenben elvárja, h a szexire szoláriumozott karjaitól rögtön szétdobjam a lábaimat, az csak pasas. Sőt! Hím.

Ahogy nekem az nem számít nőnek, aki kurvának öltözik, csak nősténynek. Ez van. Ha ez szűklátókör, akkor vállalom.

Előzmény: bejuma (459)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 466
Hát ha így haladunk....
Amúgy meg a heteroszekszuális szerelem gyönyörű, ha attól forog a gyomrod az a te bajod.
Előzmény: Educator (432)
Edward Prendick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 465
A szokás a gyenge, védelemre szoruló nő - gondoskodó, erős pasik korában alakult ki.

Na ez a tévedés. Ez tipus külső szemlélet, mondhatnám vidéki. ;)
Tudod, nagyon egyszerű a dolog: falusi kocsmába mindig a férfi megy be elől, polgári étterembe mindig a nő. Na most kocsmából sokkal több van, így az a viselkedési forma sokkal több embernél ragadt meg.

melyik nem az erősebb, teherbíróbb, és melyik inkább a gondoskodásra, védelemre szoruló

Mostanában elég egyértelműnek látszik, hogy a durván macsósodó nők dömpingje "melegíti" be egyre jobban a manusokat. GI Jane-re még kevesen gerjednek. Ha végleg megfordul a nemek rendje /szerintem még megérem/, akkor jóval kevesebb lesz megint a homokos.

Akkorra esetleg megint szokás lesz kinyitni az ajtót, csak más leosztásban. ;)
Előzmény: bejuma (463)
kerdojel Creative Commons License 2005.07.13 0 0 464
Ha joltom, ha egy buzerans segbedug egy 16 eves sracot, az nem gond, ha viszont egy hetero egy 16 eves kiscsajjal csinalja az mar igen.

Ippeg forditva....
Előzmény: nyman (76)
bejuma Creative Commons License 2005.07.13 0 0 463
A szokás a gyenge, védelemre szoruló nő - gondoskodó, erős pasik korában alakult ki.
Ez megint egy másik topic témája lehetne, hogy melyik nem az erősebb, teherbíróbb, és melyik inkább a gondoskodásra, védelemre szoruló.
Az a világ letűnt, amiról írsz. Gitana is csak játszani akarja a gyenge nőt, de a főnök ő akar lenni.
Előzmény: Edward Prendick (462)
Edward Prendick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 462
Pedig ez valamikor korántsem számított "kiszolgálásnak", hanem egyfajta társadalmi érintkezési formának. Mára azok a társadalmi rétegek szabják meg az illemszabályokat, amiknél ez sosem volt szokás, így a legtöbben már nem is értik, hogy mit jelent a művelet. ;)

Néhányunk számára, tán hobbiként, megmaradt az elv és bármennyire nem tetszik a más gyökerekkel rendelkezőknek, ez valamiféle arisztokratizmus.
Előzmény: bejuma (461)
bejuma Creative Commons License 2005.07.13 0 0 461
Én ki szoktam nyitni, magamnak is, ha kell a férjemnek is, sőt ha szükséges, akkor akár idegen pasinak is. Ha segítségre szorul, nem szoktam elvárni tinikoromban sem, 50 évesen sem, hogy CSAK azért, mert nő vagyok kiszolgáljanak.
Előzmény: Edward Prendick (460)
Edward Prendick Creative Commons License 2005.07.13 0 0 460
Ez sem rosszabb módszer mint a többi.
Ha egy tétel bizonyításánál kiütöd az egyik kiindulási feltételt, nem kell végigmenned a többin, a tétel megdőlt.

Vagyis, ha a "férfi" definíciójához teljesülnie kell húsz feltételnek, elég egyről kimutatni, hogy nem teljesül, onnan kezdve az illető nem férfi, csak pasas.
Mellesleg nem értem, hogy mi ez a heves felhördülés. Ti sem nyitjátok ki az ajtót? :)
Előzmény: bejuma (459)
bejuma Creative Commons License 2005.07.13 0 0 459
Talán azért tituláltak szűklátókörűnek, mert csak az alapján ítéled meg a világot és a pasikat, hogy előzékenyen (és képletesen) kinyalogatják-e a popódat, kinyitják-e előtted az ajtót, cipekólik-e helyetted a motyódat. Stb. Mert ugye neked csak az ilyen férfi a férfi.
Előzmény: gitana19 (446)
mmBálint Creative Commons License 2005.07.13 0 0 458

Azzal a nyitottsággal kéne közeledned az emberekhez, embercsoportokhoz moist is, amivel akkor közeledtél, mikor megismerkedtél, beszélgettél azzal a 436.000 emberrel, akikről írsz. És persze, leszenek közös, általános tulajdonságok, csak azokat ne gyűjtsülk össze egyetlen (vagy kettő) frappáns jelzőbe, szép lazán leírva az egész csapatot.

Az indulatosságodat jelzi, hogy csapkodsz, vádaskodsz közben ("ti csak a gép előtt", a "cigány miért roma") - ezek olyan dolgok, amiknek nem itt a helyük, amik itt nem kerültek szóba, valami korábbi sérelmed lehet, nem itt kéne érte elégtételt venni. Nyugi, relax, ne legyél ilyen indulatos - akkor kevesebb vitatható dolog is hagyná el a szádat, nem kéne annyit magyarázkodni utána. Legyél viszont türelmesebb - ha már annyi mindent láttál. Pláne.

;-)

Csá

Előzmény: gitana19 (456)
gitana19 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 457

Upsz, ezt lehagytam:

* Kivéve a punkok, de azoktól meg félek...

Előzmény: gitana19 (456)
gitana19 Creative Commons License 2005.07.13 0 0 456

OK, a jellegtelen fej lehet az egyenborotva miatt is :p

OK, szerencsétlen volt fejet írnom, öltözködésre is teljesen egyformák*. Ízlések és pofonok, de az előtt a hozzászólásom előtt épp a férfiúi kisugárzásról volt szó. Felém az osztrákok nem sugároztak semmit. Én a moreno-kra vagyok programozva :p 3 Év alatt 1 osztrák pasason akadt meg a szemem, az is azért, mert hasonlított Paulo Ferreirára (akit szintén nem tartok szép férfinak, bár fényképarca jó van). Illetve bocs, van 1, akit úgy felületesen ismerek, olyan markáns arca van, hogy na! De ha beraknék képet róla (ha lenne), azt hinnétek, nem vagyok normális. Inkább csúnya, mint szép, nade a kisugárzás!

Előzmény: mmBálint (453)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!