Egy gumis szakember mutatta meg nekem, higy az ablaktörlő lapátot egy U alakra meghajlított fínom csiszolópapírral le lehet húzni mintha élezné az ember és utánna megint szépen töröl. Ez be is vált.
Viszont az érdekelne. hogy van-e olyan jelző biszbasz ami jelez ha kihúzom a kulcsot és az automata váltót nem raktam P-be.
Már nem először hagytam D-ben vagy R ben amiből még baj is lehet.
A másik váltóknál van ilyen gondolom akkor az Oktáviában is meg lehetne oldani.
Van köztetek valaki akinek jól spriccel a hátsó ablaktörlője? Bárhogy próbáltam meg állítani, nem sikerült jól beállítanom. Vagy nagyon a tövébe spriccel, vagy kicsit feljebb, de akkor meg oldalt kispriccel vagy 2 métert :-O Minit
Nem akarok semmit itt írni, esetleg ők is olvassák
Szerintem nyugodtan írd le! Ha jó akkor azért, max dagad a mellűk, ha meg nem akkor azért ird le, hagy tanuljanak belőle. anno én is megírtam hogy az egyik szervizben "megloptak" vagyis a parkoló pénzeimből elemeltek közel 800.Ft. Ugyan nem nagy összeg, de jelzésnek épp elég. Ezt a telefonos érdeklődésük alkalmával, amikor hívtak mennyire vagyok megelégedve a szervízel, el is mondtam. Gondolom ők sem ilyen válaszra vártak!
Pénteken kellet volna érdeklődnöm.:-(((( Bevallom kicsit el is felejtettem, de nem is igen volt időm még telefonálni sem.:-( Még ma is húztam az igát, otthon is csütörtökön voltam, ha jól emlékszem.:-( Csak most jutottam a géphez is.:-( Hétfőn érdeklődöm, aztán meglátjuk.:-))))
Na, az előbb már írtam egy jó hosszút és humorosat...
Olyan sok kilométerrel már nem is kell, csak óccsóé' :-)))
A győriek nekem sem tudtak kocsit eladni, bár mostanában az akciós Superb-ekkel próbálkoznak, de nem hagyom magam! (mondjuk üres pénztárcával könnyű ellenállni :-))
A szervizzel viszont én elégedett voltam, igaz ott álltam a szerelő mellett egész idő alatt.
Érden voltam, mert a pénteli Párkányi időpontot a munkám miatt sajna le kellett mondani és ott csak decemberre tudtam időpontot adni ( lám-lám mennyire sokan járnak oda (vagy kicsi a kapacitásuk ? ) szervizeltetni.
Győrben,mikor a kocsi vételéről beszélgettünk, úgy éreztem nem nagyon akarnak "mindenáron " eladni, kicsik fenn hordták az orrukat, én meg lógó orral távoztam.
De végül jó időben, jó helyen, jó embertől megvettem " Cketi leendő, következő autóját, ha lesz ideje kivárni ".
Érd mindenben elfogadható, lehet szemmel követni az eseményeket és nem tart tovább 1,5 óránál. Bár azért a vezérműcseréhez legalább 3 helyről kérek ajánlatot, mert nem csak a pénz számít, fontos a szakértelem és a megbízhatóság !
Köszi ma le is foglalóztam ugyhogy nemsokára remélhetöleg kiccsaládom részét képezi az autó :) 58k van benne ugyhogy 60k-s szervizre viszem ki szlovákba majd.
Megvolt a 85e-s szervíz (márkaszervíz- Ckerti ! ), 43000,-és a Ződ kártya is benne van ! Semmi hiba eddig, de ne is legyen ! Nagyon akartak fogas szíjat cserélni, de a szerelő semmit nem látot a szíjon, így mondtam maj később !
Szervízkönyv 120000km-nél írja elő, tehát annál többet kell kibirnia,mert biztos rátartással dolgoznak ők is.
Így majd 100-110e-nél megnézetem cseréltetem, komoly árajánlat kérések/adások után ...
Pedig szvsz ez a 3 mill kb. a helyén van. Nem ismerem az akkori árakat, mondjuk került 4.5MFt-ba. Ahogy kigördül a szalonból -10%, aztán évenként még -10%. Ráadásul korához képest viszonylag sokat futott, és éppen 60 ezres szerviz előtt áll a járgány.
Az én autóm nem volt még 5 éves, amikor az új ár 37%-áért vettem...