Mért lenne rosz ha P-ben kilehet venni a kulcsot??? Hol kéne ha nem P-ben? Mint jeleztem az OII-ben (DSG) CSAK P-ben lehet kivenni a kulcsot, és ez így szerintem ésszerű, praktikus. Úgymond hülyeálló, kénytelen vagy P-be tenni, ha vinni akarod a kulcsot.:-)))
Nekem 2200 ft-ért adtak az egyik márkakereskedésben hátsó lapátot az OII-höz, a másikban meg pont duplája volt. Meg is vettem az egyikben, mert olyan horzsolós hangot adott alig fél éves korában az üvegen mozogva.
Lecseréltem.
Az új lapáttal is ugyan az a hang, vissza is raktam a gyárit... Ki érti?
El is költöttem !:-))))))))))))))))))))))) Tanulságok : Párkányba akartam vásárolni, de ha más itt vagyok letudom a dolgot.
Komárnoba átugrottam -ott mentem el mellette, s közel van a Skoda bolt a határhoz (Híd után első utca balra, ott bal oldalon a Patikával majdnem szemben. ). Szép kis bolt, de sztem minden drágább, mint Párkányban, így nem igen vettem semmit. A gyári ablaktörlő az Bosch, csomagolású, nem Skoda, de ki bánná, mert tuti ugyan az (pici eltérés-szövegben ), és nem lenne DRÁGÁBB.
Párkány.
Van e-mail, lehet kérni árajánlatot ! autovarga [auto-varga@mail.t-com.sk]
Ha kimégy tuti ott az áru, nincs olyan, hogy most éppen nincs raktáron ,mint Komárnoban ( szűrő, ami fogyó-kopó anyag )
A srácok "kitalálják " mi kell neked " ismerik a termékeket, nekem pld a Mann szűrő nem volt jó gázolajra,mert más a szűrőház !!!
Szóval aki határ közelben él, megéri átmenni, mert a hazai kereskedők is a Skodától szerzik be az árut, de Ők "éhesebbek ", MIN. 20%-al.
2 ötlet: 1. Madzaggal kösd össze e kulcsot a kézifékkarral. Mikor kiveszed a kulcsot, feltűnik, hogy ott lóg a madzag - behúzod. 2. A kézifékkarhoz applikálj egy szerkezetet, ami kiengedve pont' a kulcs elé lóg. Így nem tudod kivenni a kulcsot, míg a kézifék be nincs húzva.
Lejtőn kézifék + P. Szerintem ha egy kicsit odafigyelsz a dologra, akkor rutin lesz belőle. Mondjuk egy post-it cetli a kormány közepére egy hétig ;)))
Egy gumis szakember mutatta meg nekem, higy az ablaktörlő lapátot egy U alakra meghajlított fínom csiszolópapírral le lehet húzni mintha élezné az ember és utánna megint szépen töröl. Ez be is vált.
Viszont az érdekelne. hogy van-e olyan jelző biszbasz ami jelez ha kihúzom a kulcsot és az automata váltót nem raktam P-be.
Már nem először hagytam D-ben vagy R ben amiből még baj is lehet.
A másik váltóknál van ilyen gondolom akkor az Oktáviában is meg lehetne oldani.
Van köztetek valaki akinek jól spriccel a hátsó ablaktörlője? Bárhogy próbáltam meg állítani, nem sikerült jól beállítanom. Vagy nagyon a tövébe spriccel, vagy kicsit feljebb, de akkor meg oldalt kispriccel vagy 2 métert :-O Minit
Nem akarok semmit itt írni, esetleg ők is olvassák
Szerintem nyugodtan írd le! Ha jó akkor azért, max dagad a mellűk, ha meg nem akkor azért ird le, hagy tanuljanak belőle. anno én is megírtam hogy az egyik szervizben "megloptak" vagyis a parkoló pénzeimből elemeltek közel 800.Ft. Ugyan nem nagy összeg, de jelzésnek épp elég. Ezt a telefonos érdeklődésük alkalmával, amikor hívtak mennyire vagyok megelégedve a szervízel, el is mondtam. Gondolom ők sem ilyen válaszra vártak!
Pénteken kellet volna érdeklődnöm.:-(((( Bevallom kicsit el is felejtettem, de nem is igen volt időm még telefonálni sem.:-( Még ma is húztam az igát, otthon is csütörtökön voltam, ha jól emlékszem.:-( Csak most jutottam a géphez is.:-( Hétfőn érdeklődöm, aztán meglátjuk.:-))))