A gépre nem írják, hogy mo-i. Ha itthoni lenne és tényleg egy tulaj, akkor le lehetne kérdezni a szervízben, hogy tényleg akkor és annyi km-rel járt ott, ami a szervízkönyvben van. Ha külföldi, akkor azért nehezebb. Bár rémlik, mintha arra is lenne mód.
Na sziasztok. Elhoztam a kocsit ma délután... Kigurultam a kereskedésböl és mentem tankolni mert ugye nafta nem volt benne, kut pedig közvetlen mellette van. Mondom nem kapcsolom be az övert mert minek. Tankolok fizetek, fujok a kerékbe mert lapos :) Kapcsolnám be az övet, de nem sikerül... mondom mi a franc. Egyszerüen nem lehet bekapcsolni nem kattan be :( Én viszont bekattantam! bakker elhozom a kocsit és egyböl nem jó valami rajta... Remélem nem az egész kócerájt kell ott cserélni hanem valami piti dolgot. Hétfön beviszem egy márkaszervizbe.
Mért lenne rosz ha P-ben kilehet venni a kulcsot??? Hol kéne ha nem P-ben? Mint jeleztem az OII-ben (DSG) CSAK P-ben lehet kivenni a kulcsot, és ez így szerintem ésszerű, praktikus. Úgymond hülyeálló, kénytelen vagy P-be tenni, ha vinni akarod a kulcsot.:-)))
Nekem 2200 ft-ért adtak az egyik márkakereskedésben hátsó lapátot az OII-höz, a másikban meg pont duplája volt. Meg is vettem az egyikben, mert olyan horzsolós hangot adott alig fél éves korában az üvegen mozogva.
Lecseréltem.
Az új lapáttal is ugyan az a hang, vissza is raktam a gyárit... Ki érti?
El is költöttem !:-))))))))))))))))))))))) Tanulságok : Párkányba akartam vásárolni, de ha más itt vagyok letudom a dolgot.
Komárnoba átugrottam -ott mentem el mellette, s közel van a Skoda bolt a határhoz (Híd után első utca balra, ott bal oldalon a Patikával majdnem szemben. ). Szép kis bolt, de sztem minden drágább, mint Párkányban, így nem igen vettem semmit. A gyári ablaktörlő az Bosch, csomagolású, nem Skoda, de ki bánná, mert tuti ugyan az (pici eltérés-szövegben ), és nem lenne DRÁGÁBB.
Párkány.
Van e-mail, lehet kérni árajánlatot ! autovarga [auto-varga@mail.t-com.sk]
Ha kimégy tuti ott az áru, nincs olyan, hogy most éppen nincs raktáron ,mint Komárnoban ( szűrő, ami fogyó-kopó anyag )
A srácok "kitalálják " mi kell neked " ismerik a termékeket, nekem pld a Mann szűrő nem volt jó gázolajra,mert más a szűrőház !!!
Szóval aki határ közelben él, megéri átmenni, mert a hazai kereskedők is a Skodától szerzik be az árut, de Ők "éhesebbek ", MIN. 20%-al.
2 ötlet: 1. Madzaggal kösd össze e kulcsot a kézifékkarral. Mikor kiveszed a kulcsot, feltűnik, hogy ott lóg a madzag - behúzod. 2. A kézifékkarhoz applikálj egy szerkezetet, ami kiengedve pont' a kulcs elé lóg. Így nem tudod kivenni a kulcsot, míg a kézifék be nincs húzva.
Lejtőn kézifék + P. Szerintem ha egy kicsit odafigyelsz a dologra, akkor rutin lesz belőle. Mondjuk egy post-it cetli a kormány közepére egy hétig ;)))