Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

stevie wonder Creative Commons License 2007.12.14 0 0 3094

Épp ez a bajom, hogy fél éve járt le a garancia és kipurcan egy szenzor, ami nem is kopó alkatrész és nyilvánvalóan nem 2,5 évig kellene működnie.

Leszogezem, hogy szerintem teljesen igazad van.

Viszont hulyeseggekkel idegesited magad :-)

(Mennyibe kerul egy kbtt szenzor? Egy ötös?)

(Egyebkent nincs meg M.I. perszonal emilje, de gyanus, hogy jol tudtad magad is.)

Előzmény: joemaster (3093)
joemaster Creative Commons License 2007.12.13 0 0 3093
Nem új autó.
2,5 éves.

Épp ez a bajom, hogy fél éve járt le a garancia és kipurcan egy szenzor, ami nem is kopó alkatrész és nyilvánvalóan nem 2,5 évig kellene működnie.

Ilyen értékben szavatossági ügyet nem érdemes elkezdeni, de én megelégednék azzal is, ha a PoHu féle méltányosság keretében javítanák meg, azaz ők adnák az anyagot és én fizetném a munkadíjat.

De ezt is elutasították. Pedig benne vagyunk még a 3 éves szavatossági időben.

Ezt a linket én is megtaláltam, de ez a pasi a Porsche mint autómárka márkavezetője, nem a Skodáé...
Előzmény: kerub (3092)
kerub Creative Commons License 2007.12.13 0 0 3092

http://porschedb.carussel.com/porsche/dolgozok/

Itt az értékesítési vezetővel beszéltem és kiadta egy osztály/Főosztály vezetőnek a ügyemet aki korrekt módon intézkedett..............

Ugye új autóról van szó?

Használt autó esetében a kereskedelmi felügyelet az illetékes.......

Előzmény: joemaster (3091)
joemaster Creative Commons License 2007.12.12 0 0 3091
Már nézegettem a honlapot, de nem nagyon találtam meg a górék kontaktját.
Átnézem még1x, de lehet, hogy azóta levették...
Előzmény: kerub (3090)
kerub Creative Commons License 2007.12.12 0 0 3090

A Porsche honlapján ott vannak a vezetők az elérhetőségeikkel, onnan szedtem a nevet és telefonszámot.

Nem ajánlgatják ám a segítségüket és a bajtfeledtető ajándékaikat, meg kell  érte harcolni rendesen.

A gyártó rendetlensége miatt volt gondom de a kereskedő akitől vettem nagyon nem tüsténtkedett egyedül vívtam  meg a harcaimat.

Előzmény: joemaster (3087)
BX_thomas Creative Commons License 2007.12.12 0 0 3089
utánajártam igazad vagyon dx-hez még nem találtunk H térképet...
Előzmény: TUZI (3080)
pacs_425 Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3088
"ilyeneket nem nézettem meg. De most hogy mondod megnézetem festékmérövel."

Huhhh.
Nem piszkálásnak szánom, de nem is gondoltam volna hogy valaki ezt a fontos dolgot kihagyva vesz használt auotót...

--
pacs_425
Előzmény: valaki ül kint a szárnyon (3082)
joemaster Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3087
Szia!

Igazán megadhatnád az elérhetőségét, hátha szükség lesz még rá a parkolóradar szenzor ügyem intézéséhez...
Előzmény: kerub (3065)
TUZI Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3086
Bocs, nem voltam elég pontos.
Vagyis egy autót bármikor be ,illetve ki lehet venni a szerződésből. Még csak talán modosításnak sem számit, mivel a max. db. van megadva. Talán csak egy telefon, ha jól emlékszem.

Pontosan nemtudom mert mostanában nem volt ilyen gondom. Bár hamarosan lehet hogy biztosat tudok mondani mert venni akarok autót.:-)))
Előzmény: TUZI (3085)
TUZI Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3085
De jóltudod, viszont azonnal bevetetem a szerződésbe, még az nap. Sőt ha előre tudom a rendszámot akkor még vásárlás előtt.:-) És onna már él a dolog.:-) Sőt , szinte biztos vagyok hogy ilyen esetben ha mondjuk egynapot késnék akkor is eljárnának. Bár ez lehet hogy nem mindenkire vonatkozik.:-)))
Előzmény: stevie wonder (3084)
stevie wonder Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3084

Na ezért van nekem DAS-om.

Az nem ugy van, hogy szerzodeskoteskor meg kell adni a rendszamot, amire vonatkozik a szerzodesed?

Előzmény: TUZI (3081)
stevie wonder Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3083

Nos ilyeneket nem nézettem meg. De most hogy mondod megnézetem festékmérövel.

Ajjajajj! :-(

Az allapotlapon vannak konkret, megmért retegvastagsag ertekek?

Csak én kis naiv azt hittem, hogy mivel a kereskedö vállalt rá 1 év garit is nem lehet tul nagy baj a kocsival.

Nem a kereskedo vallaja a garit, hanem vagy a MAPFRE, vagy a Pannon (nem a GSM).

Előzmény: valaki ül kint a szárnyon (3082)
valaki ül kint a szárnyon Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3082
MZperYpsz : nem vagyok én Stevie-re mérges abszolute, csak leirtam, hogy mit gondolok!

Stevie : Nos ilyeneket nem nézettem meg. De most hogy mondod megnézetem festékmérövel.
Meg benézetek egy hozzáértövel is a motortérbe.
Csak én kis naiv azt hittem, hogy mivel a kereskedö vállalt rá 1 év garit is nem lehet tul nagy baj a kocsival.
Előzmény: stevie wonder (3078)
TUZI Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3081
Na ezért van nekem DAS-om.

Nem az én pénzem feküdne a perben, és "szegény" keresedő is nagyon pofára esne a per végén.
Lehet hogy legközelebb esetleg Ő sem abban bízna ,hogy nem perelem be.
Előzmény: stevie wonder (3077)
TUZI Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3080
Biztos így van.:-)
Én akkor nagyon rá izgultam a dologra, de ez miat lemondtam a dologról.:-((

Mostmár nem érdekel, mert valószinű hogy nem sokáig járok a Škodrival.:-(
Nem nem adom el, vissza kapja az Asszony.:-))))
Előzmény: BX_thomas (3075)
MZ/Y Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3079
Írni akartam, hogy Stevie a legjobbat akarja, ne légy (ne rá légy) mérges.

Viszont a legfrissebb hozzászólásával igencsak rád hozza a frászt, hacsak nem voltak meg a mérések, ellenőrzések.
Mondjuk ha törve volt és az állapotfelmérőn sérülésmentesség van, még akkor járhatsz a legjobban, mert akkor már jó eséllyel perelhetnél.
Előzmény: valaki ül kint a szárnyon (3074)
stevie wonder Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3078

Még egy dolog. Ez a biztonsagi ov csatt. Ezt tenyleg meg kene nezetni egy szakertovel. Egy csatt igen nehezen romlik el, viszont ha mukodott a biztonsagi ov, es vele az ovfeszito, akkor utana nem lehet ujra hasznalni az ovet, a csatt direkt ezert "elromlik".

Szakerto latta az autot? Nem volt torott? A zarhid eredeti? Retegvastagsagok az orr-reszen? Lampatestek gyartmanya? Lampatest fulei épek? A motorterben minden egyes apro muanyag biszbasz a helyen van?  

stevie wonder Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3077

VKÜaSz,

nem ismersz engem, de sokan igen, es tudjak, hogy lattam mar autokereskedest belulrol is :-)

Egyetertek veled, vannak jogaid, de a gyakorlat sajnos azt mutatja, hogy nem tudod a jogaidat ervenyesiteni. Pereskedni lehet, de az ilyen perek evekig huzodnak el, raadasul csak ugy tudsz a vegen par tizezer forintot nyerni, hogy elobb beleinvesztalsz a sajat zsebedbol par tizezer forintot (muszaki szakertoi velemeny(ek), ugyved, a perinditassal kapcsolatos illetekek).

Hidd el, azt a kereskedo is tudja, hogy nem fogsz perelni :-(

Ha en lennek a legjobb baratod, akkor is azt tanacsolnam, amit az elobb leirtam. Valoszinuleg igy is, plusz huszonharminc ezer forint rakoltesevel is szep, jo, es megbizhato autot vettel. Elvezd, ne hagyd, hogy elrontsak az oromod :-)

Ha meg legkozelebb autot veszel, mar ugyis tudod, hogy mindent ki fogsz rajta probalni, nem igaz?

(A hatso ablakmosot ne nagyon probalgasd, mert biztos, hogy valahol szet van csuszva a cso, es ott szivarog. Ha ez a tetokarpit felett van, akkor csunyan be fog azni.)

Előzmény: valaki ül kint a szárnyon (3074)
BX_thomas Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3076
Előzmény: BX_thomas (3075)
BX_thomas Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3075

csak mert mindekettőhöz van már magyar térkép.

nekem a saabomban philips/vdo/multimédia cucc volt/van, csak kocsi van rommá törve/ az navtech cd-vel megy!

Van hozzá nekem sk, h, pl térkép!!!

Érti kend?

Előzmény: TUZI (3073)
valaki ül kint a szárnyon Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3074
Az bennevan , hogy megtekintett kibróbált állapot, DE :
Állapotlapot kellett csinálni ugye a bank felé amin MINDEN tökéletesnek lett feltüntetve. És ugye nem az. Ezek a hibák speciel tételesen vannak felsorolva jól müködö dolgokként.
És én a biztonsági öv mitt kb 10 perc mulva telefonáltam a kereskedönek az átadás után, hogy nem jó!!! A cd-t ugye csak itthon tudtam kipróbálni mivel nem volt nálam cd és egyértelmü, hogy az is rossz volt. A hátsó ablaktörlöt is hazafelé uton használtam csak valamikor. Akkor kérdem én hogy készitették az állapotlapot? Persze tudom, hogy... ugy ahogy a többit. mindent beixelünk hogy jó mintha totóznánk.
Az rendben van, hogy esetleg aki "csinálta" az állapotfelméröt nem volt nála cd, de a többi rosz dolgot ki tudta volna próbálni mert neki AZ A FELADATA. Hogy én nem ellenöriztem le az adásvételi aláirása elött az az én hibám , de az állapotfelmérönek ezt észre kellett volna vennie és figyelmeztetni!
És mi fenéért hagynám a többi pénzem veszni? nekem is vannak jogaim.

Bontottan nem lehet SEHOL kapni. Ilyen fiatal octaviakat nem bontanak ha esetleg mégis CSAK üléssel együtt van. 5 bontot hivtam fel kb. sehol semmi.

Az ablakmosóról még annyit, hogy hallom, hogy a motor adagolná a vizet csak hátul nem jön.
És miért én szaladgáljak fühöz fához , ha a kereskedönek csak annyit kellett volna tennie , hogy tisztességesen jár el, és nem kiabálni feleme a telefonba mikor a nevetséges ajánlatára én is mondok egy ajánlatot?
Előzmény: stevie wonder (3072)
TUZI Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3073
Passz!!!

Csak bennem is megmozdult a kisördög, de az eladó hívta fel a figyelmem, hogy Magyar térképet nem lehet ehez a kütyűhöz tenni.:-(((
Előzmény: BX_thomas (3071)
stevie wonder Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3072

De ezt én nem márkakereskedésben vettem hanem egy sima autókereskedésben.

Szerintem fogadd el a 20k-t, mert ez is nagylelku. Az adasvetelidben garantaltan benne van a "megtekintett, kiprobalt allapot" kitetel, innentol kezdve keves dolog szoritja -- a valoszinuleg csak bizomanyoskent eljaro -- autokereskedot.

A "veteltol valo elallas" cimu jogi kifejezesenek van definicioja, de erre az esetre aligha ad lehetoseget.

Jelentos koltsegcsokkentes lenne, ha elfelejtened a markaszervizeket.

Ovcsatot biztosan lehet bontottat is kapni, es a cserejet is siman megcsinalja a sarki autoszerelo egy-ket ezresbol.

Az ablakmosot is a sarki autovillamossagis is percek alatt rendbeteszi.

Ami a fejegyseget illeti, kizartnak tartom, hogy komoly hibaja legyen, valoszinuleg egy muanyag pocok tort le. Keresd meg oket: www.kopeautohifi.hu, ismerem oket, birjak az ajanlasomat, es igen jol ismerik a Skoda magnokat. A Derzbachnak is ok javitjak az osszes hifit.

Előzmény: valaki ül kint a szárnyon (3066)
BX_thomas Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3071

Milyen rendszerűek?

DX-es mint a fócvágen, ajudi?

Előzmény: TUZI (3070)
TUZI Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3070
Hy.

Ez szép, DE tudtommal ez a navi nem ismeri Magyarországot.:-((( Ja és beszerelni sem egy sima cseréből áll.:-(((
Előzmény: ckerti (3068)
BX_thomas Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3069
mosmű csak azt mondjátok meg, hogy ezt hogyan lehet betenni. tök más a formája az én audiómnak
Előzmény: ckerti (3068)
ckerti Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3068
Előzmény: ckerti (3067)
ckerti Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3067

Aztatat én nem tudhatom.

Kérdezzél rá gaba-nál, majd ő jól megmondja a tutit.

Előzmény: joemaster (3063)
valaki ül kint a szárnyon Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3066
De ezt én nem márkakereskedésben vettem hanem egy sima autókereskedésben.
Előzmény: kerub (3065)
kerub Creative Commons License 2007.12.11 0 0 3065

Nekem is volt az átvétel után reklamációm és mivel elhúzódott a dolog és ráadásul egy nem is gyári alkatrészt akartak berakni (klima) felhívtam az importör  kereskedelmi igazgatóját a panaszommal.
Azonnal lett gyári alkatrész és a szerelés idejére egy vadi új kocsi, a türelmemért ajándékba pedig egy téligumi garnitúra meg alufelnik.

Előzmény: valaki ül kint a szárnyon (3064)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!