Keresés

Részletes keresés

Boszorka Creative Commons License 2014.01.07 0 0 6644

Most határoztam el, hogy minden megvár már engem. Ma ki se dugom az orrom a házból.

Előzmény: nofRETRO (6643)
nofRETRO Creative Commons License 2014.01.07 0 0 6643

Dobogókőre szívesen mennék én is, De azért elég ködös az út pillanatnyilag.

De azért nem akarok panaszkodni az időjárásra, megpróbálok alkalmazkodni.

Jó ez a webcam, most én is kerestem kettőt

http://www.earthcam.com/world/hungary/budapest/   épp 4 fok van

itt meg -11 fok  http://earthcam.com/usa/newyork/timessquare/

ahogy elnéztem a képeket, elég ramaty állapotban vannak a burkolatok ott is

Előzmény: Csokis (6641)
Boszorka Creative Commons License 2014.01.07 0 0 6642

Anyám szeretett járni  Dobogókőre üdülni, illetve kipihenni a család meg egyebek okozta stresszt. Igaz ez a 60-as évek elején volt, de annál hervadtabb helyet én nem láttam széles-e hazában. Volt ott az akkor egyetlen szálloda és pont.

A Jánoshegy pedig itt van a szomszédba, van izgalmas lépcsője, gyönyörű a kilátás ha jó az idő, de szükségből lehet menni a Hármashatárhegyre is, ott vendéglő is van.

Ezekre a helyekre a BKV is elvisz, szóval maradjunk Pesten!:-)

Előzmény: Csokis (6639)
Csokis Creative Commons License 2014.01.07 0 0 6641

Nem állítom, hogy süt a nap, de legalább a köd kisebb.

http://kamera.kozut.hu/mcs039/index.php

Előzmény: Goldman Emma (6640)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.07 0 0 6640

Nahát, szerintem gimnazista korom óta nem voltam Dobogókőn. Akkor a minden hétvégi túrákon útba esett jövet-menet, de azóta... Nem is, egyszer vittem föl barátokat kocsival, de a vivésen kívül nem maradt más emlékem. Mindenesetre meghoztad a kedvem, köszönöm. (De ez, ami odakint van most, felháborító. Az egy sarokra lévő templomtornyot alig látni az ablakból. Fujjjjj.)

Előzmény: Csokis (6639)
Csokis Creative Commons License 2014.01.07 0 0 6639

Az Annoban off lenne, mert se nem Budapest, se nem anno, de nagyon tudom ajánlani a hervadt János-hegy helyett a Dobogókőt. Rendszeresen járunk fel sétálni a gyerekekkel (ekkora sárban a kirándulás nem "játszik", de a kavicsos utak ilyenkor is jól járhatók), és nagyon szeretjük. Még ilyen ramaty időben is van egy "anno" bája, a turistaházban 650 Ft a kis adag bográcsos valami (hétvégén szokott lenni bográcsgulyás, babgulyás, káposztás korhely gulyás és halászlé), és kis adag is elég a jóllakáshoz. Ha mégsem, akkor van nagy adag, illetve pitét kell enni és pogácsát, az évek óta stabilan jó. Nincsenek kevesen, sőt inkább sokan vannak, de a ház elé kihelyezett bográcsokkal egyrészt jól bírják a rohamot, másrészt elég csábító a nyílt színen rotyogó étel.

nofRETRO Creative Commons License 2014.01.07 0 0 6638

Béka lennék magam is :)

Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6637

Akkor jó. :)

Időjárás-ügyben fordulj hozzám, levelibékához. Az amúgy normális vérnyomásom az elmúlt hetekben - amióta töksötét tavasz van - hol meglepően magas, hol ájulásszerűen alacsony. Plusz súlyos savtúltengés és gyomorideg. Szóval bármit érzel is, az teljesen normális, és erről igazolást is adok.

Előzmény: nofRETRO (6636)
nofRETRO Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6636

igen, teszi a dolgát :)
Úgy tűnik beáll a menetrend, én meg ma elvileg lazítottam volna, de az időjárás kitolt velem. Több ismerőstől hallottam, hogy másnak is vérnyomás-gondja volt. Most még megvárom, hogy rendes legyen.

Előzmény: Goldman Emma (6633)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6635

A medvés a szokott marhaság volt, Mr. Bean szívószálat adott - a légzés végett - a macinak, betette a mosógépbe, és mire kivette, szegény pára csúnyán összement... Rém vicces, kivéve, ha az ember a macijogok olyan elszánt élharcosa, mint én. Gyűjteményem ki is kérné magának, ha ezt a viselkedést pártolnám! :-)

Előzmény: Boszorka (6634)
Boszorka Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6634

Mr. Beanal úgy találkoztam, hogy arra ébredtem fel egyszer egy repülőuton, hogy az egész környezetem hangosan röhög. Mr. Bean skeccset mutattak. Macist nem láttam. Olyan jót azóta se láttam vele.

Előzmény: Goldman Emma (6633)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6633

Na, ez meg a másik: tényleg, ki fér be egy mosógépbe? Ha pedig minden gumitestű férfi ilyen hülye, akkor hamarosan elnéptelenednek a cirkuszok.

Mr. Bean nekem sem a szívem csücske, és kábé tízpercnyi ismerkedés után épp az említett medvés szkeccsnél hagytam föl a vele való barátkozással.

Ámde: hogy van a kisgyermek? Minden rendben?

Előzmény: nofRETRO (6631)
nofRETRO Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6632

Mr. Bean nem az esetem, nem láttam azt, amire utalsz. :) (de nem is hiányzik.)

Előzmény: Goldman Emma (6630)
nofRETRO Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6631

Hihetetlen hülyeségnek tűnik hogy valaki ilyet csinál. Nem vicces amúgy a kényes eset, hanem a szituáció maga. (vagy a fickóra értetted?) Még az is lehet, hogy kacsa az egész, nem tudom mekkora az a mosógép, az enyémbe nem férne bele egy felnőtt férfi. Bár ma furcsa dolgokkal találkoztam, egy betörő a mosogatógépben bújt el a rendőrök elől... ez utóbbi biztosan nem kacsa.

A macskák viszont tényleg bemásznak ilyen helyre is, a félig bekészített ruhák közé. Bármibe.

Előzmény: Goldman Emma (6630)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6630

Hogy az emberek mi mindent tekintenek viccesnek... Érdekes.

Viszont a mosógéppel szerintem csak olyan ember tréfál, aki sosem látta a klasszikust, amelyben Mr. Bean kimossa a maciját! Rettetenetes élmény.

Előzmény: nofRETRO (6629)
nofRETRO Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6629

Vigyázzunk az egészségünkre, nagyon igazad van. Örülök hogy felbukkantál :)

Így jöjjön ide az ember pihenni.. nahát! Szóval kerülni kell a bajt, nehogy így járj a vizes kísérletekkel : http://www.origo.hu/nagyvilag/20140106-olivaolajjal-szabaditottak-ki-a-mosogepbol-a-meztelen-ferfit.html

Azon töprengek, hogy a kiszabadítók kibirták-e hangos kacarászás nélkül, mert a helyzetkomikum páratlannak mondható :) Valamikor olvastam, hogy egy macska kibirta a mosást, nyilván nem a 90 fokos nagymosáson esett át. De az ember nem macska ugyebár.

Előzmény: vízbe mártott test (6627)
Kisláng Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6628

Köszönöm szépen!
Persze kommentek nélküliek a képek!
Valamelyik albumban az oldalak vannak feliratozva, abból tudható legalább valami.
Az Ansichtskarte feliratozott és ezért jobb, godolom azt nem nagyon ajánlanak fel, elnézve az árverési árakat.

Előzmény: Törölt nick (6623)
vízbe mártott test Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6627

Majd személyesen megbeszéljük, addig tényleg nem érdemes foglalkozni vele, pláne nem itt, az nem egészséges.

Előzmény: tehtube (6622)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6626

Minden vízbe mártott test...

tehtube Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6625

Ebben a szép időben ez kíváló javaslat! Megyek felfújni amim van :-)

Előzmény: Törölt nick (6624)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6624

Evezzünk más vizekre, mert ez itt olyan, mint a Tisza-tó :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6623

"A Fortepan továbbra is szívesen fogad archív fotókat, bármilyen formában. Olvasóinkat arra buzdítjuk, hogy osszák meg velünk családi gyűjteményüket, és segítsenek újrarajzolni a XX. századi Magyarország képes történetét."

Tamási Miklós

fortepan kukac fortepan pötty hu

Előzmény: Kisláng (6621)
tehtube Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6622

Rákerestem erre a nicknévre. A merülőforraló-nak 4, a merülőforraló.-nak 1 lényegtelen hozzászólása van. Ezt az egészet nem értem. Hol és mi a hiba?

Előzmény: Törölt nick (6618)
Kisláng Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6621

Fortepan gyűjtemény, hogy gyarapszik?
Oldalági hagyatékból van néhány fotóalbumom ami érdektelen a számomra, utodaimnak meg biztosan kuka.

Előzmény: Törölt nick (6619)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6620

Holnap lesz fácán. Ha jól emlékszem, Sára Sándor filmje, most nincs időm utána nézni. Este óta úgy érzem, épp újraforgatják, és én vagyok az egyik főszereplő, csak nekem nem szóltak. Rémálom.

Előzmény: Törölt nick (6619)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6619

Igen, azt hiszem igazad van, ez valóban egy csapda, a józan ész csapdája.

De mi legalább tudjuk, hogy miről van szó.

Előzmény: Kisláng (6617)
Törölt nick Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6618

Valószínűleg nem vetted észre a fortepan fórumon az "offolást a trollkodás és a kötözködést" Merthogy ott az volt és leginkább a merülőforraló a hibás. :(

Előzmény: negyesi_pal (6614)
Kisláng Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6617

Mindig szívesen olvasom ezt a topikot, sajnálattal látom, hogy belementek egy csapdába ezzel a témával.

Előzmény: Goldman Emma (6616)
Goldman Emma Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6616

:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ha most ezért elveszítem a tizenöt éve használt nickemet, elmegyek Strasbourgig, az hétszentség.

Előzmény: Kisláng (6615)
Kisláng Creative Commons License 2014.01.06 0 0 6615

Rossz irányt vett a társalgás.

Jó szívvel ajánlanám a figyelmetekbe a http://forum.index.hu/Custom/showModMod  II./d pontját.
Kár lenne bajba jutni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!