Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
nem lehet, nekem nem siekrült nevet változtatni...ami a kapcsolattartást illeti, az nem csak tőlem függ, hanem attól is akivel tartani szeretném a kapcsolatot.... :)
Attól még lehet tartani a kapcsolatot a későbbiekben is ha igazán fontosak neked. Nekem sikerült, látod a Petrát le sem tudnám rázni még ha akarnám se:)) Ugye Neith????:)
Jut eszembe, azt hiszem igazat kell adnom néki atéren hogy változtassak nevet, csak valahogy sehogyse akar sikerülni. Lehet itt egyáltalán?
részben jó hogy hamarabb lesz vége...de azért egy kicsit rossz is lesz, hogy itt kell hagynom azokat az embereket,akiket megkedveltem az elmúlt évek alatt.... :) de hát az életnek mennie kell tovább, velük, vagy nélkülük :)
Így most már értem a dolgot... mondjuk egy három órás matek példától én is az lennék:) Amúgy nekem a negyedik volt a kedvenc évem. Főként az a része amikor elballagtunk:D De gondolj arra hogy most pár hónappal előbb vége lesz a sulinak .... gondolom én.
uhh bocsi...félre olvastam a jó előbbi kérdésed, miszerint milyen a negyedik? bocsi...kicsit fáradt vok... hehe...azt értettem milyen negyedik? Na so akk erre is válaszolok. Sz@r a negyedik... :)
gimnázium negyedik.... és nem tanulok mindig! :D csak rávagyok kényszerítve...so nem nagy öröm mosollyal az arcomon csüccsenek a matek mellé....most is 3 órát cakkoztam egy feladaton....nem örültem neki :) :*
jah,nem azért mert oviba járok...csak valahogy negyedikes osztályba bekeveredett 4-5 ovis agyi kapacitással rendelkező fiú, akik 18 évesnek adják ki magukat. bántotta őket a dolog mikor ma biosz órán hangosan rávilágitottam eme felfedezésemre...ők nem díjazták...de a tanár igen. hehe miután hangosan leovisoztam őket, kezdték a csoportos tehénbőgést...és intettem a tanárnak h "na erről beszéltem" azt az osztást amit kaptak..XDDD looooooooooool
Nem nagyon izzik a fórum, mi van veletek? Egyébként nagggyon poénos Petra, képzeld ma jól vettem be a bal kanyart:) A könyv 90, 10% és a kilencven az enyém:)
Mi más lennék? alig látok ki a fejemből! :D mellesleg kártyavárat nem tok építeni...és pláne nem tudok Eiffel-tornyot építeni gyufaszálból, ha annyira akarod csináld meg te! :P én maradok a zsepinél! XDDDDD na de asszem lassan készülődök a suliba... csók :*
Pöngye, ne legyen szar kedved, van nekem helyetted is. De majd hétfőre kikupálódom...
A neved nem akarod megváltoztatni? :)
A vezetés meg menni fog, ne izgulj! Gondold aztat, hogy ottand ülök mögötted a kocsiban, és árgus szemekkel figyellek! :)
Mariann, - mer gondolom te vagy a gm..mittoménmi :), ezt is honnan szedted?? :) Komolyan, tele vagytok fantáziával a neveket illetően. Vegyetek példát rólam. Én egy istennőről neveztem el magam. Vajon mééér? :)))
Angel, te meg náthás vagy, hogy annyi zsepid van? :) Ha meg már kreálós kedvedben vagy, építs kártyavárat! :) Vagy építsd meg gyufaszálakból az Eiffel-tornyot. :)
na ide értem én is, de vidítást ne várjál, mert k...va szar kedvem van. holnap nemtok menni úszni mert vezetek, úgyhogy nemtom mi lesz. De még mehetünk táncolni is:) Majd hétfőn megbeszéljük. pusz
Én Peics, ki első e néven, és Pöngye, ki először kapta a "keresztségben eme nevet, megnyitjuk ezt a topicot, hogy itt osszuk az észt, és a töménytelen hülyeséget! :)