Úgy nézem a seattle csak megmenekül, mert utolsó fordulóban a frisco denverbe látogat, míg a seattle tampaban játszik...alakul a Philly-seattle wild-card melynek sztem mindenki sejti a végeredményét!!!! Gooo Philly!!! Az a helyzet h az Eagles az egyik legjobb csapat a ligában! Hogy miért?! Múltkor olvastam egy elemzésd a nfl.com-on (monduk erre saját kútfőből is rájöttem), amiben arról volt szó, h egyes csapatok mienek lennének, ha kivennék belőlük a kezdő qb-t és a legjobb def. end ( ugye nálunk season off-on van McNabb és a "freak" Kearse) szal képzeljétek el a coltsot manning és freeney nélkül, vagy a pats-t Brady és seymor nélkül...és mi ennek ellenére is megnyerjük a csoportot:)))) Namost, ha megnézzük a kosokat, onnan hiába vesszük ki a legjobb qbt és def end-t, mert ott nincs oan:PPPP Talán majd jövőre egy jó Draft-al!
A lényeg, hétfőn késő este komoly meccsre van kilátás dallasban!!!
Jahh és majd el felejtettem! Ma este fél 9től FC Bayern- Aachen a sport2-n!!! Mindenki nézze!:)))))
mint azt má' soxor mondtam, senkit sem fogok +gátolni abban, hogy a szervert és a honlapot ingyen szerezze/hozza/csinálja legalább olyan gány szinten, mint a mostani
a jelentkezőkkel és a bizonyítókkal 1ütt eddig 0 a létszám...
Gyonyoru szepen indult a hetem, vagyis meg mindig nincs vege. Az NFL meccsek vegignezese utan 3 orat aludva bejottem reggel dolgozni, es meg mindig bent vagyok. Asszem reg lejart a munkaidom... de ez TELEVIZIO (mondhatnók) Azt se tudom mi tortenik a nagy vilagba. Sotet van mar? Megtalaltak az orok elet titkat? A mikulas nem letezik? Egyszeruen csak nyert a Soldiers?
Csonti ne haragudj a linkert, nem az en otletem volt. Sandor Csabi uzente! :P
Feri: A bugyikek az bugyikek... szerintem jol all :D