Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Milyen lassú vajon az a nyomozás, ami két évadon át tart? :))) Van, aki nem bírja, részemről, köszönöm a The Killing-et és azt, hogy Joel Kinnamant megadtad a világnak, amen. :D
Neki kezdtem a Killingnek. 5 részen vagyok túl és eddig határozottan tetszik. Remélem nem lassul be nagyon a nyomozás. Az a kurva eső meg állandóan esik. :)
Negyedik évad közepénél azt mondom, hogy ennyi feszkót, de nem szájbarágósan, pffűűű...apám. Ilyen szintű minőségi munka, ahol nem a pénz dominál, hanem a szereplők játéka, és az igazi operatőri, fényképezési, rendezői munka.
Nincs öncélú vulgaritás, ha valami megdöbbentő fordulat következik be, annyira váratlan, hogy a szereplőkkel együtt meredsz jéggé. (Bár ritka, de így annál is nagyobbat üt). Ha bűnt követsz el, saját lelkiismereteddel is el kell számolni, és ez kiváló színészekkel van ábrázolva. Aaron Paul egyszerűen Isten. Fiatal srác, de ami mindent ez már eljátszott, és ami minden történt vele....hihtetlen jó a figura jellemfejlődése és karakterábrázolása. Igen kb. így történik az életben is, ha nehéz dolgokon mész át.
A lassú párbeszédek, igazi tárgyalások, teljesen élethűek. Anniyra a Volt egyszer egy vadnyugat jut eszembe párszor. Az abban szereplő hatásvadász elemek nélkül.
Once upon a time...én végig szenvedtem a sorozat mind a 22 részét..nincs az a isten hogy az M1-n (most volt a reklámja) "Egyszer volt hol nem volt" néven megnézzem szinkronosan :p
The Killing 2. évad szezon(sorozat?)záró: mérhetetlenül behúzott, egyszerűen zseniális, az eső áztatta Seattle-lel, és mindennel... a legjobb krimi a mostani palettán. Kellemes lenne, ha folytatnák, de erre nem sok esély van. Joel Kinnaman-ba pedig konstans szerelmes vagyok.