Keresés

Részletes keresés

DRT Creative Commons License 2000.08.18 0 0 299
Én ma 4kor szabadon tépek a retekbe! Hétfőig magamhoz se térjek!
zizi Creative Commons License 2000.08.18 0 0 298
nade ha nem lenne 7köznap, akkor folyamatossá válna a robot (bár feltalálhatnánk és kiharcolhatnánk a szabad szombatot :-DDDD)
Előzmény: Les (297)
Les Creative Commons License 2000.08.18 0 0 297
Igen, mert a hétvége csak két napból áll és vasárnap úgyis alig van nyitva valami, meg mindenki kirándul és nem lehet tőlük elférni a természetben. Folytassam? :-))))

Les

Előzmény: zizi (296)
zizi Creative Commons License 2000.08.18 0 0 296
"Ki az a rohadék, aki feltalálta a hétköznapokat?"
jobb lenne, ha mindig 7végén kéne dolgozni ? :-PPP
Előzmény: Les (295)
Les Creative Commons License 2000.08.18 0 0 295
Ha a következő néhány hétre gondolok, életben marad a topic...
A péntek meg rulla, mingyá megyek a retekbe, vagy ahogy egyik munkatársam mondja mindig: "A hétvége már befordult a sarkon." :)

Les
(Ki az a rohadék, aki feltalálta a hétköznapokat?)

Előzmény: DRT (293)
zizi Creative Commons License 2000.08.18 0 0 294
mér ? imádni kéne ? ilyenkor szembesülök azzal, hogy mennyit _nem_ haladtam a 7en a melóval :-((((
...és még sört is kell vásárolni :-DDDD

/tegnap egész nap nem ment a net, grrr - bár így legalább újra kiderült, hogy a szolgáltató ügyfélszolgálata csak vállvonogatásilag tud tanácsot adni :-)))) /

DRT Creative Commons License 2000.08.18 0 0 293
agresszívmalac "munkahelyi elfoglaltságai" ellenére életben kellene tartani a topicját!

Mindenki ugyanúgy imádja a pénteket, mint én? Vagy ez a nap még egy rúgás a haldoklóba?

Les Creative Commons License 2000.08.17 0 0 292
Wow, agresszívmalac, nem gyenge! Hát, akkor kiváló retkelést kívánok és azért néha nézz még be ide.

Les
(vanittmégvalaki?)

Előzmény: agresszívmalac (290)
DRT Creative Commons License 2000.08.17 0 0 291
Éljenek a léczergetők!
Sok sikert az új helyen, retket meg egyéb zöldségeket!

Azért végül is közösen egyeztetek meg?

Előzmény: agresszívmalac (290)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.08.17 0 0 290
Na Drága Kartácsok!

Azé nem írtam retekről mert a végleges retekbemenésrőőő tárgyaltam cégem drága, kedves vezigazgatójával. Dö szityuésön volt verí érdekes. A mútt hét csütörtökén rögtön miután beszámoltunk, hogy milyen k..a sikeres a projektünk és meg lettünk dícsérve, az ig.hely. először valami közös megegyezésről szóló baromságot akart aláíratni velem, aztán amikó mondtam, hogy tán rugjanak ki ha hibáztam, rögtön hümmögni kezdtek, hogy hát izé a munkámat jó végzem és nincs semmi baj, dehát, hogy a tulajdonos (aki még véletlenül sem az egyik legnagyobb hazai távközlési szolgáltató) terveiben a cég leépítés szerepel és a többi és a többi.
Sz'al agresszívmalac bikém veri engri end jól odaszólni ig.h.-nak, aztán uzsgyé el egy ügyvédhez aki agresszívmalacot jól kiokítván megnehezíté az vezetők életét.
"...és volt nagy sírás és az fogaknak tsikorgatása...", de agresszívmalac lenni mint gyémánt és szivatni meg egész társaság.

Szóval ma és holnap még innen megyek a retekbe, de hétfőtől már valamelyik matáf pontban fogok nyomulni, ahonnan csak képletesen fogok a retekbe menni.

Sz'al szijasztok meg minden.

Üdv: agresszívmalac

DRT Creative Commons License 2000.08.17 0 0 289
De rendben ám, kedves zizi!
Vagy 1, vagy 2, vagy 3....aztán én jövök!

Ja és üdv minden velem senyvedőnek!

Előzmény: zizi (285)
Les Creative Commons License 2000.08.17 0 0 288
A vasárnapi retkelést megígérhetem. :) Most viszont itt vagyok. :(

L.

Előzmény: Detonátor (286)
Detonátor Creative Commons License 2000.08.17 0 0 287
Bocs, "elhúztam" természetesen egybe írandó.
Előzmény: Detonátor (286)
Detonátor Creative Commons License 2000.08.17 0 0 286
Akkor el húztam a retekbe egy nagyot durmolni. Vasárnap jövök, de Ti biztos a nagy retkesben lesztek akkor, ugye? :)
Hali
zizi Creative Commons License 2000.08.16 0 0 285
azért a 38 percért vagy úgy oda ? :-))))))
ha eccer taláxunk, vendégem vagy egy korsóra, rendben ?

zizi hátradől otthoni székében és nagyot kortyol a hideg Gösserből :-DDD

Előzmény: DRT (284)
DRT Creative Commons License 2000.08.16 0 0 284
Na lépkedek lefelé iszonyatos tempóval.
Sajnos holnap is találkozunk...
Les Creative Commons License 2000.08.16 0 0 283
DRT,
köszi a tanácsot! Bár nem biztos, hogy megfogadom, mert tudom, hogy kicsi vagyok én még az ilyesmihez, meg aztán kinek van kedve napi 8 órát dolgozni, ha lehet 10-12-t is? :)

Most azonban elhúzok a retkesbe, kész, gémóver, lábam se éri a csíkot, amit húzok, ilyesmi. Zöldséges további jó munkát mindenkinek...

Les
(The Matrix has me)

Előzmény: DRT (282)
DRT Creative Commons License 2000.08.16 0 0 282
pok ussz, Les!
Még jó, hogy nem csak én kínlódok ennyire.

pok ussz!
Majd csiszolom a nőimitátori készségeimet, de "sajnos" már itt a hölgyike, úgyhogy nem kell tovább szerencsétlenkednem...

Les!
Adok egy tanácsot: menj el tanácsadónak!

zizi!
Jó, hogy abszolute nem kívánok most egy sört, úgyhogy telitalálat volt a leköszönés :(((

DRT, még állásban

zizi Creative Commons License 2000.08.16 0 0 281
kész... illetve dehogy van kész, nem műxik, hogy a fene essen belé... imádom, ha olyan hiba lép fel, ami semilyen leírásban nem szerepel vagyis nem létező hiba, csak az én gépemen, grrrrr
én viszont kész vagyok idegileg, agyilag (mondjuk az nem nehéz :-DDD), így elzizzenek a redv..., nem a retkesbe, majd holnap szívok tovább, addig azonban iszom egy-két sört az egészségetekre
gut, besser, Gösser, zizz el :-)))

üdv
zizi, akinek ma rohadtul (m)elege volt

Les Creative Commons License 2000.08.16 0 0 280
A törzstagok szíííívnak (igen, a fogukat is...) Rund um die Uhr illetve nonstop, attól függően, milyen nemzetiségű tanácsadókat kell informáljanak a cég alapvető problémáiról és arról, hogy azokat hogyan lehetne megoldani. Vazzeh, elmegyek tanácsadónak és én is ilyeneket fogok kérdezni a manágerektől, hogy "Ha maga lenne a vezig / tulaj / saját főnöke / saját maga / takarítónő / satöbbi, hogyan oldaná meg ezt a problémát?" :-)

Les
(vezig / tulaj / saját főnöke / saját maga / takarítónő / satöbbi)

Előzmény: DRT (273)
pok_ussz Creative Commons License 2000.08.16 0 0 279
Szép baleset sülne ki abból a beszélgetésből....
:o)

Ja, ahogy felveszed a kagylód, túl határozott a hangod. Semmi kis tétovaság, semmi kacér búgás, sejtelem.
De a kapcsolás, na az remekbeszabott volt !

Előzmény: DRT (278)
DRT Creative Commons License 2000.08.16 0 0 278
DRT-t keresi kedves pok ussz? Azonnal kapcsolom!
.
.
.
Tessék, itt DRT!
Előzmény: pok_ussz (277)
pok_ussz Creative Commons License 2000.08.16 0 0 277
Nem kell magad letagadd!
Vagy kapcsolnod kell saját magad (bele lehet jönni), vagy elküldened a retekbe a hívót. Onnan meg nem fog cseszegetni, az is biztos.
Előzmény: DRT (276)
DRT Creative Commons License 2000.08.16 0 0 276
Hol van még az ebédidő?!?!?!?!

Jelen pillanatban ippeg titkárnőt játszok/helyettesítek. Tiszta röhej, azt sem tudom hogyan kell továbbadni a vonalat, ha valami "kedves" ügyfél telefonál. Saját magamat letagadni (ha mondjuk engem keresnek) meg elég hülyén jönne ki.

zizi Creative Commons License 2000.08.16 0 0 275
szívás az van, mint torkos borznak... dögledez a háló meg modemkapcsolat, az apacsindián se szereti a konfig paramokat annyira, mint amennyire én szeretném, hogy szeresse... és még csak 11 múlt, grrrr
de egy óra múlva kimegyek a retekbe ebédelni a kedvesemmel, addig is nyüstölés tovább...

üdv
zizi, retekrekacsintó

pok_ussz Creative Commons License 2000.08.16 0 0 274
szívunk?!?!?

ez csöcsre ugrás, barátom !
obivári körút, vezértömi szitu, meganyelet!
s még sorolhatnám...

S mivel a nap kerek (gömb), nincs is/ nem is lesz vége sohasem.
Megyek a bazzegolós topikba, felhúztam magam.
:-))

Előzmény: DRT (273)
DRT Creative Commons License 2000.08.16 0 0 273
Szerintem minden ex-noretekclub-tag retekel, mi meg szívunk.
Előzmény: pok_ussz (272)
pok_ussz Creative Commons License 2000.08.16 0 0 272
Most kell a kas(s)zát csörgetni, hogy a retkesben arathassunk.

Csend van a mezőn.... Pang a pity...

Előzmény: DRT (271)
DRT Creative Commons License 2000.08.16 0 0 271
Mit csinálsz te ilyen éjjelente??? Gyakorolsz az éjjeliőr vizsgádra?

Amúgy üdv mindenkinek, megint bent vagyok a retektől szeparált övezetben.

Előzmény: Les (270)
Les Creative Commons License 2000.08.16 0 0 270
Jó reggelt mindenkibe.

Na, tegnap nem ment az áram sehova, így én se. :( Viszont ma délelőttre kinéz egy kis autózás-retkezés. Kúl.

Les

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!