Igen, mert a hétvége csak két napból áll és vasárnap úgyis alig van nyitva valami, meg mindenki kirándul és nem lehet tőlük elférni a természetben. Folytassam? :-))))
Ha a következő néhány hétre gondolok, életben marad a topic...
A péntek meg rulla, mingyá megyek a retekbe, vagy ahogy egyik munkatársam mondja mindig: "A hétvége már befordult a sarkon." :)
Les
(Ki az a rohadék, aki feltalálta a hétköznapokat?)
mér ? imádni kéne ? ilyenkor szembesülök azzal, hogy mennyit _nem_ haladtam a 7en a melóval :-((((
...és még sört is kell vásárolni :-DDDD
/tegnap egész nap nem ment a net, grrr - bár így legalább újra kiderült, hogy a szolgáltató ügyfélszolgálata csak vállvonogatásilag tud tanácsot adni :-)))) /
Azé nem írtam retekről mert a végleges retekbemenésrőőő tárgyaltam cégem drága, kedves vezigazgatójával. Dö szityuésön volt verí érdekes. A mútt hét csütörtökén rögtön miután beszámoltunk, hogy milyen k..a sikeres a projektünk és meg lettünk dícsérve, az ig.hely. először valami közös megegyezésről szóló baromságot akart aláíratni velem, aztán amikó mondtam, hogy tán rugjanak ki ha hibáztam, rögtön hümmögni kezdtek, hogy hát izé a munkámat jó végzem és nincs semmi baj, dehát, hogy a tulajdonos (aki még véletlenül sem az egyik legnagyobb hazai távközlési szolgáltató) terveiben a cég leépítés szerepel és a többi és a többi.
Sz'al agresszívmalac bikém veri engri end jól odaszólni ig.h.-nak, aztán uzsgyé el egy ügyvédhez aki agresszívmalacot jól kiokítván megnehezíté az vezetők életét.
"...és volt nagy sírás és az fogaknak tsikorgatása...", de agresszívmalac lenni mint gyémánt és szivatni meg egész társaság.
Szóval ma és holnap még innen megyek a retekbe, de hétfőtől már valamelyik matáf pontban fogok nyomulni, ahonnan csak képletesen fogok a retekbe menni.
DRT,
köszi a tanácsot! Bár nem biztos, hogy megfogadom, mert tudom, hogy kicsi vagyok én még az ilyesmihez, meg aztán kinek van kedve napi 8 órát dolgozni, ha lehet 10-12-t is? :)
Most azonban elhúzok a retkesbe, kész, gémóver, lábam se éri a csíkot, amit húzok, ilyesmi. Zöldséges további jó munkát mindenkinek...
kész... illetve dehogy van kész, nem műxik, hogy a fene essen belé... imádom, ha olyan hiba lép fel, ami semilyen leírásban nem szerepel vagyis nem létező hiba, csak az én gépemen, grrrrr
én viszont kész vagyok idegileg, agyilag (mondjuk az nem nehéz :-DDD), így elzizzenek a redv..., nem a retkesbe, majd holnap szívok tovább, addig azonban iszom egy-két sört az egészségetekre
gut, besser, Gösser, zizz el :-)))
A törzstagok szíííívnak (igen, a fogukat is...) Rund um die Uhr illetve nonstop, attól függően, milyen nemzetiségű tanácsadókat kell informáljanak a cég alapvető problémáiról és arról, hogy azokat hogyan lehetne megoldani. Vazzeh, elmegyek tanácsadónak és én is ilyeneket fogok kérdezni a manágerektől, hogy "Ha maga lenne a vezig / tulaj / saját főnöke / saját maga / takarítónő / satöbbi, hogyan oldaná meg ezt a problémát?" :-)
Les
(vezig / tulaj / saját főnöke / saját maga / takarítónő / satöbbi)
Nem kell magad letagadd!
Vagy kapcsolnod kell saját magad (bele lehet jönni), vagy elküldened a retekbe a hívót. Onnan meg nem fog cseszegetni, az is biztos.
Jelen pillanatban ippeg titkárnőt játszok/helyettesítek. Tiszta röhej, azt sem tudom hogyan kell továbbadni a vonalat, ha valami "kedves" ügyfél telefonál. Saját magamat letagadni (ha mondjuk engem keresnek) meg elég hülyén jönne ki.
szívás az van, mint torkos borznak... dögledez a háló meg modemkapcsolat, az apacsindián se szereti a konfig paramokat annyira, mint amennyire én szeretném, hogy szeresse... és még csak 11 múlt, grrrr
de egy óra múlva kimegyek a retekbe ebédelni a kedvesemmel, addig is nyüstölés tovább...