forwardolják már nekem is a szövegeket, ha sikerül! A kazettám kezd ronggyá kopni, de még nem volt erőm elmászni az IndieGo-ba, amit amúgy is rühellek, mióta a Darshanba került. No meg aztán utolsó félév kezdődik, úgyhogy egy darabig csak volando vengo, volando voy %-)
Ajánlanám itt a P18 zenekar Urban Cuban címü lemezét (vagy lehet, hogy fordítva van? Ez nem egész világos a borítóról), ami egy másik Mano Negra tag szólólemeze. Nem olyan kész és kerek egész, mint a Clandestino, de ugyanolyan eklektikus, a cuban technotól a francia jazz-sanzonig, és szerintem nagyon jó. Van az indigoban az is.
köszi szépen, van a http://www.tar.hu nevű hely, ami korlátlan tárhely, és a max feltölthető fileméret 6mb, de szar, az én mp3-maimat pénteken törölték le, biztos nem teccett nekik, hogy közelítettem a 2Gb-hoz.
ha oda töltöd, ajánlatos álcázni
második megoldás: van egy xdrive nevű hely (http://www.xdrive.com <-a www nem biztos hogy kell), úgy hívják magukat, hogy a hdd-d a neten, szóval az nem honlap. ez sajnos azt jelenti, hogy ismernem kell a logint meg a jelszót. :-(
köszi szépen, ha meg tudod oldani, hogy feltöltöd!
iron lion zion
album címe: clandestino (illegális). Mo-n nem tudom, lehet-e kapni, nekem megvan CD-n, de nem innen. úgy tudom a srácnak ez az egy albuma jelent meg, még 1998-ban. nagyon jó kritikát kapott. ő volt a Mano Negra egyik alapítója, az felosztlott, aztán most meg szólózik. javaslom az Indie-Go-t megnézni vásárlás ügyben, ha valahol megvan, akkor szerintem ott.
Mellesleg Lauryn Hillt is "klasszul" lesöpörted volna,
ha a sok NAGYSZERUÍZLÉSU fiúk-lányok közbe nem szóltak
volna,
és jól életben nem tartották
VOLNA A TOPIC-OT
getom! Azthiszem igazad van...
Mostanában nem nyomom valami jól a szöveget, bejátszik a fáradtság, a fene tudja,
ezt a hülyeséget amit itt az elobb is levágtam,
pihennem kell szívem, megújhodk stb, és akkor elmúlik a jópofikényszer is....
Igen, igen, igen, nagyon szeretem, desaparecido,
meg ilyenek, ez az albuma van meg kazettán,
nem tudom név szerint melyik, pedig még utána is
néztem, de kiesett, nem emlékszem...
Magyarországon kapható?
Hol?
Mennyiért, egyáltalán!?