Azt tudom, hogy Te meg tudod oldani :o) (csak nem tudtam, foglalkozol-e ilyennel, mert valami mechanikus szerelésre írtad valakinek, hogy inkább nem csinálnád), a kérdés, hogy én meg tudom-e oldani március-áprilisig, hogy legyen rá keret... Mondjuk inkább márciusig kellene, mert akkor kell vinni vizsgára, ezt az időnkénti magas alapjáratot is el kellene intézni, mert Murphy törvénye alapján vagy a műszakin, vagy a zöldkártyán jut eszébe...
Donibcsi, vállalsz "mechanikai" munkát is? Ha igen, mibe fájna egy 60 e-nél megejtett 90 e-s szervíz? Vezérműszíj (és társai)-, olaj (és társai)-, fékolaj-, gyertya-csere anyaggal és anélkül AEE-s Octi-nál? (Meg még ha valamit kifelejtettem.) Akár mail-ben is, ha neked úgy szimpatikusabb.
Úgy mindenestül (kormány, elektronika, szerelés) mennyibe fáj egy ilyen? Sajnos nekem nem időszerű (meg röhelyes is lenne az 1.6/75-ös Classic Plus-ban :o)), de hátha nyerek vagy valami és akkor nem a gyárból kérem így hanem elgurulok Ceglédre, legalább a bejáratás egy része is le lesz tudva. :o)
lehet azt kapni 27+fa-ért ;) persze légzsák nélkül, de az csontra belemegy a nem multisból. Meg ugye ne felejtsük el , hogy valószinü amiben nem multis kormány van abba elektronika is más kell.
A márkaszervizek óradíjat számolnak, már csak azt kell megtudni mennyi a normaideje ennek a műveletnek. Eddig 5000 volt a legkisebb óradíj amit hallottam, 12000 a csúcs.