Olyan hülyén néz ki, hogy full sötétben még a visszapillantó állítója/fűtéskapcsolója. el.ablak kapcsolója, stb. is világít halvány zölden, ott meg semmi !?!
Hülye kérdés, mert nem emlékszem rá: A műszerfal középkonzol részén (fűtéstekergető gombok, belső levegő keringetés, stb.) gyárilag van háttér világítás ugye? Nekem szerimtem sose működött, azért nem emlékszem rá.
Ha van (gondolom van csak az enyém kiégett) akkor mennyire macerás kicserélni, hogy és hol kell szétbombázni a műszerfalat? Az a rízsszem izzó kell bele, vagy esetleg más?
Azt tudom, hogy Te meg tudod oldani :o) (csak nem tudtam, foglalkozol-e ilyennel, mert valami mechanikus szerelésre írtad valakinek, hogy inkább nem csinálnád), a kérdés, hogy én meg tudom-e oldani március-áprilisig, hogy legyen rá keret... Mondjuk inkább márciusig kellene, mert akkor kell vinni vizsgára, ezt az időnkénti magas alapjáratot is el kellene intézni, mert Murphy törvénye alapján vagy a műszakin, vagy a zöldkártyán jut eszébe...
Donibcsi, vállalsz "mechanikai" munkát is? Ha igen, mibe fájna egy 60 e-nél megejtett 90 e-s szervíz? Vezérműszíj (és társai)-, olaj (és társai)-, fékolaj-, gyertya-csere anyaggal és anélkül AEE-s Octi-nál? (Meg még ha valamit kifelejtettem.) Akár mail-ben is, ha neked úgy szimpatikusabb.
Úgy mindenestül (kormány, elektronika, szerelés) mennyibe fáj egy ilyen? Sajnos nekem nem időszerű (meg röhelyes is lenne az 1.6/75-ös Classic Plus-ban :o)), de hátha nyerek vagy valami és akkor nem a gyárból kérem így hanem elgurulok Ceglédre, legalább a bejáratás egy része is le lesz tudva. :o)
lehet azt kapni 27+fa-ért ;) persze légzsák nélkül, de az csontra belemegy a nem multisból. Meg ugye ne felejtsük el , hogy valószinü amiben nem multis kormány van abba elektronika is más kell.