Amikor a riasztót bekötötték akkor eleve távirányítós lett a kp zár is meg az ablakok felhúzása is automatizálva lett. Ebből én arra következtetek, hogy az eleve be van építve a kocsiba és csak aktíválni kellett a távkapcsolást.
A központi záras témában ismét volna egy-két kérdésem: A múltkori kérdés kicsit tényleg bonyolultan volt fogalmazva de nem tudtam fotóval erősíteni. Kérdés a köv: Az autóban van központi zár de szeretném ha távirányítós központi záram lenne. Milyen költséget vonz magával ill. mennyire bonyolult dolog ez?
"Lehetőség szerint" 15 nap alatt kell elvégezni egy garanciális javítást. Szóval bármeddig... Kivéve, ha valahol leírták, hogy x nap alatt megjavítják, mert akkor lehet lobogtatni a papírt és verni az asztalt.
Sziasztok! A kollégám kérésére érdeklődnék:Octavia I van,és szeretne hátra hangszórókat,mivel csak elől vannak az autóban.Milyen méretűt kell bele venni,tudtok ajánlani valamit ami jól is szól és nem kell 1 vagyont leszurkolni érte?Segítségeteket előre is köszönöm.
Tényleg csak vicc volt, hiszen majd negyedszázadnyi időt töltöttem Londonban. Mikor "benősültem" ide anno, volt hogy balról kerültem a körforgalmat. :)
Nincs mit, a középső tekerentyűt kell kihúzni, egyenesen kifelé... elég szoros, utána pedig már láthatod is a kis izzócskát benne. Azért írtam a szemöldökcsipeszt, mert nekem az jött be, viszont a gumi kell rá (valamilyen szelepgumi, vagy hasonló) mert nagyon csúszik a sima fém... ha van tartalék izóó, akkor tényleg csak pár perc a mutatvány...
Szia! A szellőző tekerentyűt le kell húzni ( ha jól emlékszem a középső), utána egy szempilla kihúzó végére szelepgumit húzol ( ne csússzon) és ki lehet szépen húzni a rizsszem izzót. Kb. 50 Ft áron be lehet szerezni. Aztán vissza a "célszerszám" segítségével, és máris világít mind a három... Remélem segíthettem.