Donibcsi, vállalsz "mechanikai" munkát is? Ha igen, mibe fájna egy 60 e-nél megejtett 90 e-s szervíz? Vezérműszíj (és társai)-, olaj (és társai)-, fékolaj-, gyertya-csere anyaggal és anélkül AEE-s Octi-nál? (Meg még ha valamit kifelejtettem.) Akár mail-ben is, ha neked úgy szimpatikusabb.
Úgy mindenestül (kormány, elektronika, szerelés) mennyibe fáj egy ilyen? Sajnos nekem nem időszerű (meg röhelyes is lenne az 1.6/75-ös Classic Plus-ban :o)), de hátha nyerek vagy valami és akkor nem a gyárból kérem így hanem elgurulok Ceglédre, legalább a bejáratás egy része is le lesz tudva. :o)
lehet azt kapni 27+fa-ért ;) persze légzsák nélkül, de az csontra belemegy a nem multisból. Meg ugye ne felejtsük el , hogy valószinü amiben nem multis kormány van abba elektronika is más kell.
A márkaszervizek óradíjat számolnak, már csak azt kell megtudni mennyi a normaideje ennek a műveletnek. Eddig 5000 volt a legkisebb óradíj amit hallottam, 12000 a csúcs.
A márkaszevízbe vinném be, azt mondta a srác, hogy hozott anyagot is beszerelnek. De gondolom horror áron megy a beszerelés is. Tudsz nekem árat mondani a beszerelésre?
Ebben az esetben az nem hátrány. :)) Azt még ki lehet bírni valahogy. A beszerelésről nyilatkozz nekem mesterem, az hogyan oldható meg. Vagy te csak szállítod a cuccot, vagy be is szereled? Ha igen, akkor mennyi?
Nincs ebben semmi titok - mielőtt más azt hinné. Van nagyon jó németo.-i új gyári alkatrészekkel foglalkozó kapcsolatom, így a magyar árakhoz képest, úgy -20-30%-ot lehet nyerni. Egy hátránya van: 2 hét mire itt van a cucc. Így lett pl. TUZI-nak tolatószenzora...stb....
Publikussá tettem az e-mail címemet. Írd meg oda légyszi, hogy milyen okosságban tudsz segíteni, és hogy a beszerelést mennyiért tudod megoldani. Előre is köszi.
namost nekem csak a közepet, gombok nélkűl akarták adni 120.000 Ft ért. A gombokra még oldalanként mondtak 57.000 Ft-t. De ha ez így egyben van, akkor miért akarták külön megvetetni velem a gombot. Plusz a csupasz kormányt négyszeres áron akarták adni. Mondjuk ez a márkaszervíz, ahol az autót vettem. De ezek ilyen árréssel dolgoznak? Ez rablás.