Nálam biztos hogy Tonnesen egy igazi világfi a posztján, mivel védekezése inkább gyenge, támadásban meg abszolut közepes, de mindig jó csapatokba tudott igazolni.
De mivel hiányposzt, nyilván könnyebben eladta magát rendszerint.
Biztos, hogy nehezen érhető választás a PSG számára Tönnesen? Van egy fiatal, kiemelkedően tehetséges fiataljuk Máthé személyében, akiben hosszútávon gondolkodnak. Mögé egy Tönnesen szerintem jó választás 15-20 perc stabil játékra elöl-hátul. Valószínűleg a világot nem fogja megváltani, de egy biztos pont lehet, akihez mindig lehet nyúlni. Illetve ha a magunk keretéből indulok ki, szerintem örültünk volna ha Yahia mögött és sérülése utána helyett nem Ilic hanem Tönne van... És ez nem Zoran ellen szól, mielőtt félreértené valaki.
A dán:csak alátámasztja a, Gidsel vb utáni nyilatkozatát, hogy ezeknek a fiatal, már klasszis északi játékosoknak mi a fontos... nem nagyon lehet velük vitatkozni..
A norvég:számomra hihetelten, hogy milyen szépen el tudja magát adatni mindig..
A mi 1 millánkhoz képest nem is olyan sok... Az EL-győzelem elég nekik a Bl-induláshoz? Csak mert idén elég szoros a Bundás eleje, nem biztos, hogy odaérnek.
Ő az a játékos aki megér a pénzét. Szerintem jó pár évre meg van oldva az a pozíció Flensburgban. Smits -Gottfridson -Pytlick brutális belső hármas lesz,mellettük klasszis szélsők és Buric. Szerintem rendben lesznek.
Szerintem az a probléma ezzel, hogy a sportigazgatónk, a vezetőedzőnk és a kapusedzőnk is klasszis exjátékosok. Holott ez három külön szakma. Persze, hogy alul teljesítés van...
"Simon Pytlicket kivásárolja a szerődéséből a Flensburg.A dán tv2 információja szerint a dán liga eddigi legnagyobb kivásárlás összegét fizethethetik ki érte! A hírek szerint több mint 500ezer eurot!"
Én nem azt mondtam ,hogy nincs egyáltalán szerepe hanem ,hogy nem akkora mint itt egyesek beállítják.Gondolod jönne egy új k. edző akkor Corrales visszanyerné a formáját ? Ugyan már ! Itt valami más lehet nála. Kétségtelen Árpinak is benne van a keze de ,hogy csak miatta véd így ki van zárva.Ez az én személyes véleményem .Mindenesetre azért ahogy írtad nem egykét hete gyengélkedik már hanem pl szerintem már tavaly is látszott rajta ez a forma ingadozás és valamit remélem lépnek ez ügyben Laciék, mert minden hátulról indul ha ott gond van nem áll össze valami akkor tökmindegy milyen a védekezés vagy a támadásunk .
Nincs Árpinak szerepe abba h gyakorlatilag NULLA a kapusteljesitmény?(nem 2 hete, hónapok óta)
kinek a dolga lenne ? szertarosé?
ne vicceljünk már.
ha az a feladatod hogy a 2 kapussal foglalkozz, azért hogy jobban védjenek, mert a titulusod az hogy KAPUS EDZŐ, de a 2 hálóőr semmit, tehát SEMMIT nem tud hátulról segíteni a csapatnak akkor igenis qrva sok szereped van benne, hogy 0.0 a teljesitményük…
megint kilyukadunk oda hogy van egy semmittelen teljesítmény, felelős meg nincs, kérdőre vonás nincs.
es ez nem sport formai kérdés mert az hullámzik mint a BTC árfolyama… Rodri és Cupi viszont hónapok óta gyenge…
Cupara többre nem nagyon képes sztem sem max egy ket kiemelkedő meccs nem több. De
hogy klasszisból hogy lett közepesnél is gyengébb azt valaki megfejthetné…!? Árpi van velük tudnia kell mi lehet a baj (már ha érdekl egyaltalán….) akkor változtasson de nagyon gyorsan mert oktober óta nincs produktum a kapuban…
Szerintem nincs Árpinak akkora nagy szerepe a kapusok teljesítmény visszaesésében mint amennyire itt állítják egyesek. Cuparának akkora vissza esést én nem látok viszont Corrales viszont igen . Jövőben ha tartós lesz nála ez akkor nagy bajba leszünk.
Már csak ez a hír kellett a mai meccs előtt. Valamelyikőtök idézte is Árpit talán, hogy nincs miért foglalkozni a kapusokkal? Ok, Árpi kezdhetsz melegíteni. Ki fog védeni a derbyken, ha Rodri már 3. számú kapus a válogatottnál? Nem lehet, hogy csak megfázott?
Mit, hát látszólag semmit. Nem ismerve a részleteket, hogy mit és hogyan csinál, de a kapusedzőség is szakma, annak idején láttam Nyuszi edzéseit mikor kezdett nála Palasics és Nagy Benedek, de nem gondolnám, hogy értek hozzá, szóval hiába védett 20 évig magas szinten Árpi, attól még nem biztos, h jó kapusedző, de a sansz megvan rá, csak itt vmi nem működik. Sztem nem a fizikai felkészüléssel van itt a gond, van kábé 40-50 féle feladat amit a világon minden kapus elvégez, de a különbség a videózásban és a lelki-pszichikai ráhangolódásban lehet.
Svéd -Spanyol meccset néztem és Corrales helyet Hernandezt játszatta Rivera mikor lecserélte Vargast .Ezek szerint már onnan is kezd kiszorulni.Mondjuk nem is csodálom amilyen mélyen van mostanában.
Ok, lehet darabszámra nézni a játékosokat a különböző klubcsapatokból, és a végén lehet hogy az jönne ki, hogy egy ilyen összehasonlítás alapján egy kicsivel a magyar csapat erősebb. De ahogy korábban már írta valaki, Ilic maximum kiegészítő ember, a Ligetvári, Sipos, Rosta hármasból egyszerre egy, maximum kettő lehet pályán (azonos poszt, egyoldalú képessegek). Most pont kipécézted a Wetzlart, akik idén valóban gyenge szezont futnak (sérülések, rosszul sikerült edzőváltás miatt), de előtte évekig a középmezőny elejéhez tartoztak. Meggyőződésem, hogy a magyar harmadik Tatabányánál még így is lényegesen erősebbek. Lenny Rubin pont innen a Bundesliga egyik legjobb góllövője, csak az akciógólokat figyelembe véve (mivel nem lő heteseket) az elmúlt 3 évben mindannyiszor top3-ban volt (jelenleg 2. helyen). És a NEKA-s játékosok szinte biztosan a keretben lesznek nálunk, a két szélső mindenképpen.
A svájciak valóban nem sok világversenyen játszottak eddig, egy feljövőben lévő csapat, akik szép jövő előtt állnak. Csak erre a szezonra 8 fiatal svájci igazolt a Bundesligába, és ott nagy részük mindjárt kulcsember lett a csapatában. Ha a néhány évvel ezelőtti eredményeikből akarjuk a keretük erősségét leszűrni, nagy hibát követünk el. Véleményem szerint a keretük erőssége vetekszik a miénkkel, a mostani hiányzóinkat beleszámítva már egyértelműen az övék erősebb. Egy győzelem Schaffhausenben a bravúr kategória lenne nekünk. Minden továbbit este meglátjuk.
Szerintem ezt mindenki látja maga a vezetőség is ,hogy Casadó ,Mahé ,ElDeraa .hármas egy rossz koncepció .De szerintem nem fogják elküldeni egyiket se mert az rossz üzenet lenne a külvilág felé illetve anyagilag is már a sokadik pénz kidobás lenne a feleslegesen felbontott szerződésekkel. Ettől függetlenül ez a hármas szerintem a leggyengébb pontja lesz a csapatnak kb imádkozni kell ,hogy hármojuk közül egy legalább mindig fogjon ki egy jó napot.Én mondjuk a vezetők helyében ha Mahé után tényleg érdeklődik egy bundás csapat akkor őt elengedném így legalább egy kis haszna is lenne belőle a klubnak .Kérdés az ,tudunk -e valakit igazolni aki ténylegesen erősítés a csapatnak mert annak nincs sok értelme ,hogy megint igazolunk egy Casado vagy ElDeraa szintű játékost.Kapus kérdéshez annyit ,hogy nagyon remélem ,hogy Rodrit nem első számú kapusnak gondolják a jövőben és elé fognak igazolni majd és nem mögé egy nála is gyengébb kapust.