Bonds kezdte, a pitcher elsöre Intentional Walkot dobott neki :-)
Berkman es Tejada fantasztikusak voltak, Lance elegge elfäradta a döntöre nyilatkozni is alig birt. Ö ugye switch hitter es a rosszabbik kezere (jobb) van "beällitva" a pälya, de igy is brutäl volt. Blalock elegge idegesen ütött, töle többet värtam, csakugy Thometol is. A-Rodot, Vladimirt es Mannyt elegge hiänyoltam.
Ott volt mindenki aki szämitott, minden elö 500HR tag, öreg Bush, Jordan, Joe Horn(nfl), Robert de Niro, etc
Én is nagy Yankee fan vagyok. 98-ban király volt kinnt megnézni a valaha volt legjobb Yankeest. Emlékeztek még az akkor statjukra? Összesítésben hozzávéve a playoffs-t is 125-50 -el zárták az évet. Le is sweeepelték a World Series-ben a San Diegót. Tino Martinez home run-ja volt nekem a legemlékezetesebb. :-) Nagyon állat volt és sikerült őket 2-szer is megnézni személyesen. :-) Egyszer New York-ban egyszer meg Torontóban. :-)
Basszus az ütöket nem hagytuk otthon, de Smoltz elbaszta a második save-t a szezonban, és igy vesztettünk 7-6-ra!:((((((
S igy sajnos az első helyre még várnunk kell, legalább egy hetet, mert már csak két meccs az All-Star breakig, és max. csak egy lehet a GB-nk a Phillyvel szemben.
American League manager Joe Torre has named New York Yankees pitcher Javier Vazquez as the replacement for Oakland's Tim Hudson on the A.L. All-Star team.
Semmi bajom a Yankees-szel, csak azér' bosszantó hogy Joe papa a 32nd man szavazással nyomja be Matsui-t. Mert így csak azt érte el, hogy a legjobb offenzív csapattal a White Sox-szal kiszúrt, főleg pl. Konerko-val... :( Pedig ő azon emberek közé tartozik, aki tényleg megérdemelte volna... dehát ez az All-Star Game ugye... :(
Asszem kedden 8 pm ET, tehát az nálunk szerda hajnali 2 vagy mi... tényleg, valahol lehet nézni amúgy ASG-t, erről van infója valakinek? //Lehet, érdekelne engem is...//
Figyelmetekbe szeretném ajánlani a http://sportportal.srv.hu oldalt. Szintén lehet fórumozni, de ami újdonság, hogy cikkeket is írhattok kedvenc csapatotokról, vagy bármi másról ami baseballal, vagy sporttal kapcsolatos.
Én most nem tudom, ez az új bejelentkezés hogy történik, de próba szerencse.
Szóval: az All Star most szombaton lesz. Ugye? Nem tudjátok, hogy a Boxutcában lesz-e vasárnap délután vetítés? Magyarul: ad-e vmilyen összefoglalót a Premiere?