Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
jajólvan. értek én mindent. majdnem mindent... engem most elüldöztek innen, aztán meg tv-t bámulok ( ami mellesleg tudom hogy rossz hatással van az agyamra:D ), úgyhogy pusz mindenkinek!!!!
Én tuti megnézem, de mivel ismerem magam izzítottam már a videót is ha esetleg elaludnék... Emlékeztem rá amikor mesélted a filmet, és engem naon érdekel. Imádom ezt a színészt!!!!
Ja, képzeld Angel a takarításból nem lett semmi:) A porszívót visszavittem a helyére használatlanul:) Ez van. Legközelebb.
Holnap eszek sok-sok finom süteményt, majd küldök nektek gondolatban:)
Hát ha nem megy, akkor nem megy. Ez van. De jelszót tucc változtatni, hogy ne kelljen mindig a papírkádról lesni. :))
Én majd holnap takarítok. Mer már ráfér a szobámra, az biztos... :) Nektek jó takarítást mára! :P
Látod Pöngye? Ha nem vagy rákényszerítve a tanulásra, nem megy az. Ezér is nem tudjuk követni a Mariann példáját! Igaz, majd a nyakunkba szakad minden, de már hozzászoktunk, nem? :))
Ma este meg nézzétek az m1-et 21.10től. Lesz egy jó kis film, A kétszáz éves ember. Nagyon szeressem - film!!!! :) A főszerepben Robin Williams. (A másik film, amit nagyon szeressek tőle - vagyis az ő főszereplésével, az a Pach Adams)
"A Martin család vásárol egy egyszerű háztartási robotot. Olyat, ami némán behozza a teát, kipucolja a cipőket, és soha nem zavar. Aztán nagyon hamar rájönnek, hogy az ő robotjuk kicsit más, mint a többi: mindenről véleménye van, jó pár dologba beleszól, és ami a legmeglepőbb - van, akit nagyon meg tud szeretni: például a kislányt, akire vigyáznia kell. Csaknem kétszáz évig szolgál Martinéknál, és nem létező szívébe az érkező gyerekek és unokák is belopják magukat. Egyre erősebbé válik benne a vágy, hogy egyszer tényleg jön egy mérnök, aki valóra válthatja a gép vágyait."
De lesz még egy jó film is, az meg a Viasat3-on 22.25-kor. Stephen King: Langolierek - Az idő fogságában.
Amúgy próbáltam nevet változtatni de nem sikerült, akkor meg mit mondsz nekem olyanokat hogy változtassam meg, ha nem is lehet!!!!:) No sebaj, felismertek így is.
Most megyek takarítani, aztán meg krumplit szedni.... jó program mi? :(
Lókáztam helyetted is, de a puszit én kaptam Lenkétől :D Húú hallod, nagyon jó volt, mikor ráhajoltam a nyakára és úgy vitt. Egyszerűen imádom azt az érzést! NEm csattogott a seggem...mert én ugye vérbeli lovas vagyok :D Ténleg jó fotós vagy XDDDDD
Bulizni? Lehet, én is megyek mindjárt bálba, tollasbálba. Pedig azért bíztam benne hogy ma itt találom drága Petrát, hátha átküldi nekem a képeket. Hallod Petra ez célzás volt!!!!!!!!:)
Hű de gyors vagy:))) Ez igaz, tényleg a másik féltől is függ, na ezt tapasztalatból mondom. Volt olyan én próbálkoztam ő meg nem igazán reagálta le a dolgot. aztán kb. öt év után most megint tök jól megvagyunk.
Jó kérdés, ezt már én is feltettem magamba. Amúgy mi tök jól elkerüljük egymást, mert mire én elálmosodom, ő akkor kezdi meg az internetezést... Nemtom nekem még tíz előtt nem sikerült elérnem:) Sajna az én szervezetem be van állva arra hogy kilenc- fél tízkor már aludjak... :)))