Keresés

Részletes keresés

orodreath Creative Commons License 2006.12.24 0 0 3581

CS.

CSak hobbiszinten!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Csonti-Linebacker (3574)
georgi001 Creative Commons License 2006.12.24 0 0 3580
Az uborka hbéla kiskorúnak szól:)
georgi001 Creative Commons License 2006.12.24 0 0 3579

Sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!! És Győzelemben Gazdag Boldog Új évet Kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!( neked  is uborka:))

Ádámokat isten éltesse!!

szekibela Creative Commons License 2006.12.24 0 0 3578
Sziasztok!
Mindenkinek békés boldog karácsonyi ünnepeket kívánok .
az Ádámoknak boldog névnapot.
Mogyi! Creative Commons License 2006.12.24 0 0 3577
Boldog Karácsonyt!
Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.12.24 0 0 3576

Boldog Karácsonyt kivánok mindenkinek!!!!!!!!!

Boldog névnapot az Ádámoknak!!!

Boldog névnapot kivánok az én kisöcsémnek!!!

ziTi.1337 Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3575

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

Találtam egy új focis filmet: We Are Marshall

http://www.apple.com/trailers/wb/wearemarshall/trailer1/

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3574

HBalázs!

TE komolyan nyomod az airsoftot vagy mi a sz.rt?

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3573

Köszi, de ne várd azt hogy én is kívánjak hasonlókat mert nem szeretem.

Ja és nem vagyok fórumlakó csak pc függő:)))))

TSÁ-Kány!

Előzmény: milán RG (3572)
milán RG Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3572
Csonti!

Mivel tudom, hogy az emiledet sokkal ritkábban szoktad sasolni, mint ezt az oldalt, ezért itt szeretnék neked -A Fórum-lakónak™- külön BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI!

:)

Öjj.™
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3571

Kívánságok helyett egy kis agresszív kismalac:

Az agresszív kismalac egy fenyőfaágon  üldögél.
Arra megy a medve és    megkérdezi:
- Mit csinálsz itt,  kismalac? 
- Cseresznyét eszek.
- De ez egy fenyőfa!
- Kuss!  Hoztam.

Az agresszív kismalac biciklizik. Éppen a nyuszika előtt teker  el, amikor egy hatalmasat zakózik. A nyuszika odamegy:
-  Kismalac, nem ütötted meg magad? Minden rendben?
Mire a kismalac:
- Kuss,  én így szoktam leszállni!!!

Az agresszív kismalacot ébresztgeti  az anyukája:
- Kismalac... Ébredj fel! Mindjárt fél nyolc lesz!
- Nem  lesz!

Agresszív kismalac iszonyúan náthás, és folyamatosan szipog.
Odamegy hozzá a nyuszika és kérdi:
- Kismalac, nincsen  zsebkendőd?
- Van, de nem adok!

Két agresszív kismalac  találkozik.
- Húzz anyádba! - morran az egyik.
Erre a másik:
- Nem  húzlak!

Agresszív kismalac megy az erdőben, találkozik a jó tündérrel.

A tündér megszólítja:
- Szia kismalac, ma jó napom van,  kívánhatsz egyet!
- Dögölj meg!

Agresszív kismalac beleesik  egy gödörbe. Sehogy nem tud kimászni, de szerencséjére éppen arra jön a  róka:
- Szia kismalac, látom nem tudsz kijönni. Várj, hozok segítséget!
- NEM VÁROK!!!

Agresszív kismalac bemegy a  fagyizóba:
- FAGYLALTOT!
- Milyet parancsol?
- SOK A  SZÖVEG!

Agresszív kismalac az orvosnál:
- Doktor úr, megrúgott  egy teve!
- És hol rúgta meg?
- Hát a sivatagban, te  hülye!!!

Sakál részegen támolyog hazafelé az agresszív kismalac, egy lakótelepi háznál megáll, és elkezdi rugdosni a falat. 
Kiszól neki a  farkas:
- Malac, ne rugdosd a falat, mert lejön a vakolat!
- Jöjjön,  lerugdosom őt is!

Az agresszív kismalac pingál valamit a  nyilvános WC falára.
Megkérdi a farkas:
- Mit csinálsz malac?
- A falra  festem az ördögöt.
- Szarva van?
- MONDOM  FESTVE!!!

Agresszív kismalac áthajt a piroson. Megállítja a  rendőr:
- Kismalac, ez a piros lámpa 5000 forintodba kerül.

- NEM  KELL!

Az agressziv kismalac eladókent dolgozik egy üzletben.
Belép egy öregasszony és látja hogy az agresszív kismalac
nem  figyel rá,  ezért    így szól:
- Elnézést kérek!
- NEM  ÁRULUNK!!!

milán RG Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3570
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz... BBKÜ! Meg BÚÉK! Meg sok TD-t jövőre! Meg sok renault-jelet! Akinek nem küldtem hasonlót emilben,vagy wiwen: az ne bánkódjon - nem (csak) azért nem tettem meg, mert nem szeretem... csak elfelejtettem... :)

Béke,Puszi,Öjj!
Toka#00 Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3569
RealCool Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3568
Békés boldog kellemes karácsonyi ünnepek kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!
Előzmény: georgi001 (3567)
georgi001 Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3567
Békés boldog kellemes karácsonyi ünnepek kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!
georgi001 Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3566
Hát ez nagyon durva!!!!!!:)  a második filmben egy kicsit genya volt az irányítóval.
#73Wall Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3565

Békés,boldog karácsonyt minden csapattársamnak és családjuknak!

Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3564
Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3563

Ez egy elég kegyetlen kemény játék!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mFePW-XqdBY

georgi001 Creative Commons License 2006.12.23 0 0 3562

Sziasztok!

Csonti itt az ucsó videónál nem volt ismerős a bemondó? Szerintem a csontdarálóban  ő játszotta a közvetítőt baba arcú bobbal. De jók kis videók:)

Rajtam kívűl nincs senkinek elvonási tűnetei  vagy csak én viselem ilyen szarul. Egyéb jó hír a bokámat csütörtökön tudtam úgy terhelni futás közben , hogy nem pisálom össze magam de még a hirtelen megálláskor forduláskor érzékeny de megy:)

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.12.22 0 0 3561
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.12.22 0 0 3560
Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.12.22 0 0 3559

Ki nyeri a Super Bowlt szavazás állása:

Seahawks: 2 (ziTi, én)

Patriots: 3 (Toka, SzÁdi, SzGeri)

Chargers: 2 (Misi, Gyuri)

Cowboys: 3 (BFeri, Mogyi, SGabi)

Ravens: 1 (Norbi)

Bears: 1 (Gerorgi)

Valaki még akar szavazni?

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.12.22 0 0 3558
Szegény Rokyról már annyi bőrt lehúztak.Ezt most miért kellett?
Előzmény: Szöllősi Gergő (3555)
Potyi#56 Creative Commons License 2006.12.22 0 0 3557

Milánnak egy kis ajándék karácsonyra:

/a szöveget a denevér hangstúdióból szerztem,2 csirkébe került,ha valakit érdekel 1 libáért továbbadom az eredeti kéziratot/

Újszász himnusza

Ahol a sinek összefutnak

ahol a folyók összebújnak

ahol a szerelmesek összesúgnak

ez a mi városunk ÚJSZÁSZ

Ahol a lábtollabda száll

ahol a sport mindenkit vár

ahol Szent István szobra áll

Ez a mi városunk ÚJSZÁSZ

Újszász a városunk

Újszász az otthonunk

Újszász érted vagyunk

El nem hagyunk

1-2 hiba biztos becsúszott bocsi :-)

#32RADIS Creative Commons License 2006.12.22 0 0 3556

Sziasztok!

Ha addig nem találkoznék veletek, ezúton kívánok

Boldog karácsonyt!

R Bandi

Szöllősi Gergő Creative Commons License 2006.12.22 0 0 3555
ziTi.1337 Creative Commons License 2006.12.22 0 0 3554

http://www.youtube.com/watch?v=oa_I4vnjNAM&mode=related&search=

How to beat Tom Brady :DDDDDDDDDDD

Jó nagy ökörség. :P

Csonti-Linebacker Creative Commons License 2006.12.21 0 0 3553

Vége van a Pro Bowl szavazásnak:

/Info: http://www.sportmedia.hu -ról van teljes (Copy past)

AFC

Offense

A két kezdő elkapó a Houston és a Cincinnati kiválóságai, Andre Johnson és Chad Johnson. A cseréik az Indianapolis duója, Marvin Harrison és Reggie Wayne, utóbbinak ez lesz az első Pro Bowl szereplése. Bár csereként vannak megjelölve, de mivel Manning kezd, jó pár labdára számíthatnak mindketten. A fal két szélén egy újabb Bengals játékos, Willie Anderson, valamint a Baltimore left tackle-je, Jonathan Ogden lesznek. A csere a szavazatok alapján Tarik Glenn a Coltsból, de sérülése miatt őt más fogja helyettesíteni. A három guard személye nem nagy meglepetés, Alan Faneca a Steelersből, illetve a két Kansas City falember, Will Shields és Brian Waters. Center poszton Nick Hardwick (San Diego) és Jeff Saturday (Indianapolis) váltják majd egymást. Saturday-jel ugyanaz a helyzet, mint a két elkapóval, mivel összeszokott Manninggel, miatt sokat lehet a pályán. A két TE egyáltalán nem meglepetés, Antonio Gates és Tony Gonzalez már sokszor bizonyítottak. A kezdő irányító a már említett Payton Manning, ő majd Carson Palmerrel és Philip Rivers-szel osztozhat a négy negyeden. LaDainian Tomlinson futhat majd a legtöbbet, az idei teljesítményét látva ez borítékolható volt. Helyettesei Larry Johnson és Willie Parker lesznek. Tomlinson örülhet, mert a saját fullbackjét, Lorenzo Nealt kell majd követnie.

Defense

Sok sacket szeretne látni mindenki, ez jól látható a védelem összeállításán. A kezdő endek Jason Taylor (Miami) és Aaron Schobel (Buffalo) lesznek, akinek az oaklandi Derrick Burgess segít majd. Schobel először utazhat játékosként Hawaiira. A belső falemberek sem ismeretlen nevek. Richard Seymour (New England) és Jamal Williams (San Diego) azon lesznek, hogy minél jobban megkeserítsék az NFC futóinak dolgát. Ha fáradnak, Casey Hampton (Pittsburgh) is beáll majd. A szélső linebackereknek sem ismeretlen a sackelés fogalma. Adalius Thomas (Baltimore) és Shawne Merriman (San Diego) két nagyon erős védelemből érkezik, az NFC falnak velük is számolni kell. A harmadik számú OLB a szintúgy Ravens játékos Terrell Suggs. A fal mögött középen a Denverből Al Wilson lesz, akit esetenként a dolphinsos Zach Thomas vált majd fel. A passz ellen egy másik Vadló védekezik, Champ Bailey. A pálya túloldalán Rasean Mathis lát majd el hasonló feladatokat, ő a Jaguarsból érkezik. A harmadik számú corner Chris McAlister lesz a Ravensből.
A safetyk a már eddig is képviselt csapatokból érkeznek. A strong Troy Polamalu lesz (Pittsburgh), a két free Ed Reed (Baltimore) és a veterán John Lynch (Denver).
A speciális csapatban csak egy játékos lesz, aki már szerepelt korábban is Pro Bowl meccsen. Ő a Buffalo puntere, Brian Moorman. A három újonc a visszahordo Justin Millet (Jets), a rúgó Nate Keading (San Diego) és a special teamer Kassim Osgood (San Diego).

NFC

Offense

A négy elkapó négy külön csapatból jön. Torry Holt (St. Louis) és Steve Smith (Carolina) lesznek a kezdők. A cserék Donald Driver (Green Bay) és Anquan Boldin (Arizona). A falban tackle pozícióban a Seattle sztárja, Walter Jones és a Now Orleans játékosa, Jammal Brown lesznek. A csere a washingtoni Chris Samuels. A három guard három nagyszerű futójátékot produkáló csapatból jön. Az Eaglesből a Westbrooknak blokkoló Shawn Andrews, Chester Taylor segítője a Minnesotából, Steve Hutchinson, valamint a 49ersből Larry Allen. Középen a Chicago egyetlen, a Pro Bowlra bekerült offense játékosa, Olin Kreutz lesz. Akitől még kaphatnak labdát az irányítók, az a Minnesota centere, Matt Birk lesz. Vick elsőszámú célpontja, Alge Crumpler lesz a kezdő tight end, a második számú pedig Jeremy Shockey a Giantsből. Drew Brees kezdhet irányítóként, helyettesei az erős passz offense-szel rendelkező Ramsből Bulger, illetve az év egyik felfedezettje, Tony Romo. Futni az első Pro Bowljára készülő Frank Gore (San Francisco), valamint Tiki Barber (Giants) és a szintén debütáló Steven Jackson (St. Louis) fognak. A fullback tavalyról már ismerős, Mack Strong (Seattle).

Defense

A defense fal szélein Julius Peppers (Carolina) és Will Smith (New Orleans) lesznek, a csere a Green Bayből Aaron Kampman, vagyis sackekre innen is lehet számítani. A fal belsején Kevin Williams (Minnesota) és Tommie Harris (Chicago) lesznek, a harmadik helyen Kris Jenkins (Carolina) állhatja majd útját a futásoknak. OLB poszton Lance Briggs (Chicago) és DeMarcus Ware (Dallas) kezdenek, cseréjük a Seahawksból Julian Peterson lesz. Közöttük Brian Urlacher (Chicago) készülhet az újabb Pro Bowl szereplése. Ő Lofa Tatopuval (Seattle) osztozik majd a játékon. Az elkapókkal szemben a másik Barber, Ronde (Tampa Bay), DeAngelo Hall (Atlanta) és Lito Sheppard (Philadelphia) védekeznek majd. Az AFC-től eltérően az NFC-ben két strong és egy free safety lesz. Strongot Adrian Wilson (Arizona) és Roy Williams (Dallas), free-t az Eagles játékosa, Brian Dawkins játszik majd február 11-én.
A speciális csapatrészben csak Pro Bowl újoncok lesznek. A Dallas puntere, Mat McBrair mellet hárman a Chicagoból, a rúgó Robbie Gould, a visszahordó Devin Hester és a special teamer Brendon Ayanbadeho.

A legtöbb játékos a San Diego Chargersből lesz, szám szerint kilenc. Soha ennyi játékos nem érkezett még egy csapatból. Természetesen a keretek változhatnak még a későbbi sérülések következtében.
Az AFC és az NFC csapatokat a konferencia döntőt elbukó csapatok edzői vezetik majd.

Brian Urlacher újra ott van meg Lofa Tatopu is:)))
Agent J Creative Commons License 2006.12.21 0 0 3552

Ziti!:)

Ha megnézed a file neveket, abból kiderül, hogy melyik csávóra, melyik nevet szeretném... Persze, ha kivitelezhető!:)))

Előre is köszönöm!:)

AJ

Előzmény: ziTi.1337 (3549)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!