Sziasztok! Tudtok olyan helyet ahol meglehet venni az eredeti játékot? A CD Galxisban sajnos nem lehet kapni.
Ha valaki eladná a sajátját, annak is örülnék.
Üdv!
Sajna a topic eléggé elhanyagolt,a játék is kihalófélben van...
Azért én kitartóan jáccok vele:)
kb 1 hónapja A QSD-vel a 3. idényemet kedtem el,amikor újra kellett a windows-t telepítenem,és a mentéseket persze nem mentettem el:(
De most ismét újbólkezdtem:)
Csak egy, ugyanis hozzá kell tenni, hogy a készítők azonnal kidobták a patch-et, ami lényegében orvosolta a legfőbb hibát, és csupán azért nem tudtak vele azok játszani, akiknek nem volt eredeti verzió, mert egyik cracker-csapatot sem érdekelte a progi, így nem foglalkoztak vele.
Hasonló játék a CYM 1. és 2. része, ezek nem olyan szépek, és kicsit bonyolultabbak, de nálam működött mindkettő. Az Eurotour Cycling nevű progi csak spanyolul volt meg, és mivel spanyolul nem tudok, így azt sem tudom, hogy milyen lett. Az biztos, hogy már nem mai darab.
Állítólag az EA Lance Armstrong nevével fémjelzett progit akar kiadni, de ez csak pletyka.
Kár hogy így elcseszték az egészet pedig nekem nagyon tetszett remek játék lett volna ha nincs az a k.r.a eredmény hiba nagyon kár remélem valaha lesz valami hasonló és működő játék is ha valaki tud valamit írja ide a címét!!! Kiváncsi vagyok hány napig lesz ez a hozzászólás az utolsó.
pedig elméletben nem tűnik nehéznek a javítás. fogalmam sincs, hogy hány % a limit, vagyis a gép mennyit engedi késni a győzteshez képest a lemaradókat (és utána kiesnek), de mindössze ezt az értéket kellene felhúzni mondjuk 190 %-ra. a győztes idejéhez képest majd' 2szer annyi idő alatt tuti hogy mindenki beérne, így senki nem adná fel a versenyt.
Elnézést a zavarásért. Én is szivesen kipróbálnám a Cycling Manager 3-at ha lenne hozzá magyarosítás. Így sajnos nincs annyi időm rá hogy játszak vele. Segítsetek információval hogy van-e hozzá, és hol?
Lassan már off-topic lesz, de talán valakit érdekel, hogy a CYM3 készítői éppen átverni készülnek a vásárlóikat. A rengeteg ígéret után, melyek szerint a patchek kijavítják a fontos hibákat, közölték, hogy az utolsó patch nem tartalmaz majd semmilyen single playeres javítást, csak és kizárólag a multival foglalkoznak benne.
Ezzel eldőlni látszik, hogy a játék career módban végleg játszhatatlan marad, mivel a CPU által irányított csapatai nem fejlődnek azokban a képességekben, amelyek fontosak (sőt, pl. Basso a fiatal tehetség 84-ről indul climbingban, de a 2. szezonra már csak 82-je van), illetve a második szezontól kezdve visszatér a régi classification bug is.
Megtudtam továbbá, hogy a patch elkészítésén összesen 1, azaz egy ember dolgozik, és mintegy 6 hét alatt egy bugot sikerült javítania, amely 2 újabbat hozott elő. (Konkrétan, kijavította azt, hogy akit leszerződtettél, az nem igazolt hozzád, viszont azóta nem lehet használni a quick-sell opciót, mert a csapatok nem fizetnek az eladott bringásért, aki ráadásul továbbra is felveszi a fizuját...)
A Cyanide fórumán egymást érik a haragos kommentek, de a készítők egyelőre szarnak az egészre, és nem nyilatkoznak a témában, hanem nagy erőkkel készítik rugby-s játékukat, és újabban a moderátorok is hallgatnak, mint a sír...
Igazából nemtom mitől lesz egy egynapos classic, de általában azok amelyikek tavasszal vannak észak Franciaországban meg Belgiumban... és kell menni macskakövön is...
van köztük világkupa, 1.hc, tán még 1.1-es is...
Egy kérdés: létezik "Horse Classe" classic verseny, vagy csak 1.HC versenyek vannak?
Még egy kérdés: világbajnokságon vannak-e pénzdíjas részhajrák? Van-e esetleg külön hegyi pontverseny?
Azt tudom, hogy vannak olyan klassik, vagy world cup versenyek ahol a hegyi részhajrákat pontozzák, na de VB-n?
Igen, a CYM 2 a verseny részben mindenképpen jobb.
Nem véletlen, hogy inkább azzal játszok most is szívesebben.
Camenzind: - mindeközben változtattam álláspontomon, elkészítettem az adatbázis tervet a versenyek pontozására, pénzdíjazására.
Intergiro nem lesz ugyan, de legalább a különböző kategóriás versenyek és sprintek megfelelően lesznek értékelve.
Minden körversenyen lesz GC, pontverseny és hegyi verseny, valamint valszeg 25 év alattiak versenye.
Egy ilyen játékba ez szerintem elég.
Intergiro, combativity, fighting spirit, combination, stb. ez azért már egy kicsit túlzás.
Csak ne lenne enyyire könnyű. Ráadásul olyan egyértelmű a hiba oka, és szerintem simán javítható is lenne.
Nem lenne szükség arra, hogy a gép is relay-ket csináljon a többi csapatnak, csak arra lenne szükség, hogy a célnál a sprinterek használják a kontra-sprintet egymáson. Tehát, ahogy IRL Zabel szokott beállni a Fassa Bortolo sorának végére Petacchi mögé, úgy a játékban az AI által irányított kerekesek is megpróbálhatnának beállni az én sorom végére. Ugyanez vonatkozik a kontra-támadásokra is.
Pl. a múltkor az ardenneki verseny hajrájához közeledve előre küldtem az egész csapatot, amikor váratlanul Armstrong és Hamilton támadni kezdett az utolsó hegyen. Én az összes versenyzőmmel kontráztam Armstrongot, aki szépen fel is húzta a fiúkat, majdnem egészen a hegy tetejéig, illetve Vandenbroucke (climbing 69) fel is ért vele, és a hajrában (ha nehezen is) elment mellettte. A többiek pedig azonos idővel értek be, pedig pl. Museew nem igazán bírja a hegyeket...