PoHu, legalább korrekten áll hozzá, de az assitance tiszta balfax.
Most ott tartunk, hogy a ph felajánlotta, hogy hazahozza valami sofőr és átvehetem pesten a kocsit.
Szóljak assitancenak és hozzák.
Másik lehetőség menjek ki vonattal a kocsiért.
Ezt kihagynám.
Erre mobilassitance, közli, hogy a ph vállalja akkorr megszervezik, de nekik erre nincs lehetőségük!
CSEREautó????
Miről beszélsz?
Az egri szervíz főnökével is volt vitám, mert ő meg a szemembe mondta, mit, hogy.... ööö, az más, szóval, hogy nem ott vettem, nem oda hordom szervízre, így én mit akarok tőlük???????????
Már annyit anyáztam, hogy rettenet. Annyi átok amit én ezekre rákiabáltam már egy rendes misét megérne :)
Én ugyan nem vagyok "okos ember", de szerintem nem szerelnek patikamérleget a benzintankba vagy átfolyásmérőt a betöltőcsőbe, ezért csak saccolja a benzinmennyiséget a kocsi.
Én emiatt legkésőbb akkor tankolok, amikor a sárga lámpa jelez, és tudom, hogy kb. 550-600 km-re elég egy tank benya ill. kb. 8,5 l/100 km-el tervezem a fogyasztást ha tervezni kell.
az érdekes, mert szerintem minimum! 50 literes a tank. Én péneken 45 litert tankoltam úgy, hogy még minimum egy száz km-re elegendő volt benne, mert épphogy felvillant a kéne-már-tankolni jelzés.
Namármost, ha a Te gondolatod szerint töküres a tank, akkor nem 33 lityót raksz bele, hogy teli legyen, vagy átqrtak a kúton.
Meg tudná valaki mondani, hogy O2-ben honnan tudom és miként - a legegyszerűbben kivarázsolni az útjelet (tachosignal)? Navigációhoz kellene, és mivel ennek nem standard ISO a csatija, nem tom.
Gondolokodtam ezen a fogyasztás témán, mert azt írtam, hogy sokat fogyaszt az enyém. A napokban végre megtanúltam használni a napiszámlálót, és egy érdekes dologra figyeltem fel. Tankoltam 33 liter gázolajat. Erre a komjuter kiírta, hogy 520 km-t tudok vele menni. Mentem vele a tankolás óta 100 km-t, és továbbra is azt írja, hogy 420 km-t tudok még menni. Viszont átlagfogyasztásra állítva a kijelzőt azt írja, hogy 9 liter az átlagfogyaztás. De ha 33 literrel tudok menni 520 km-t, akkor az ha jól számolom csak 6,3. Valami akkor nem teljesen gömbölyű a kompjuterben. Van valami okos embernek ötlete, vagy én nem számolok jól?
Olvastam valamit arról, hogy esetleg idén az Octavia is megkapja az 1.4-es TSI motort. Ha minden igaz, a kisebb teljesítményű (122LE) a Seatban már kapható az Alteahoz. Erről tud valaki valami érdemlegeset? Ha igen, akkor melyik motor lesz, ill lesz e DSG váltóval?
Nekem ez kb 8.6 - 8.8 körük szokott megállni. Persze dugóban nem tolom neki, tudok gurulni. Ha sietek, és lámpától lámpáig gyorsítok, akkor szokott 10.körül lenni. (avagy felette, de akkor nagyon sietek :-)
A nagy átlagom 8.2 volt épp a napokban nulláztam. Ezt kb 10-11ezer Km alatt értem el. Ebben egy 145km/h Balatoni M7-es volt, a végén 10Km es araszolással, és talán 10-15db M0-ás döcögés. Sok elővárosi közlekedés általában rövid távokon. (nekem ilyenkor fogyaszt a legtöbbet. Saroktól sarokig gyorsítok és a végén erős fék) A legtöbb budapesti furikázás, összevissza.