Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ne is mondd, a Breaking Bad az 5. évadnál jár, közben tolom A bárkát is, ami ugyan sokkal gyengébb, mint gondoltam, de mégis valahogy beleszoktam abba is.:))
Már a 2. évadot tolom.:) Ez a Tuco haláli figura, oltári szinészi játék, persze a főszereplőé is. Ennyire kifinomult-árnyalt cselekményű-jellemábrázolású sorozat nem terem minden fán. Nálam 10/10 idáig.
Csak mainstream-ekre, szerintem ezek Téged nem érdekelnek, de: Dexter, Homeland, sőt, Castle is (az utóbbi pocsék évad után... a kezdés kellemes meglepetés)
Mikre gondolsz? Régi sorozatokra vagy újakra? Régiekből nekem eddig csak a Gengszterkorzó új évada indult el (mármint a saját kedvencek közül), úgyhogy minden ajánlatot szívesen veszek.:)
Túl vagyok a Híd harmadik részén, de nekem egyelőre messze elmarad a Killingtől. Ott minden szereplőt bírtam, itt viszont a női nyomozó kurva idegesítő. Értem én, hogy mi volt az alkotók szándéka, de szerintem egy kicsit túlzásba vitték a dolgokat. A hangulata okés, remélem beindul a buli, mert itt-ott untam is.
Sejtettem, hogy izzadtságszagú lesz a folytatás, de ez felülmúlta a várakozásaimat. Most akkor gondolom megint parkolópályára kerül a Beckett-muterja sztori, és majd az uccsó két részre újra előveszik. Bár azért valszeg Jack Colemant se néhány részre szerződtették, úgyhogy biztos felbukkan közbe-közbe. Vicces, hogy az Office-ban is szenátort játszik. :)
Ami pozitívum, hogy Stana Katic egyre fullosabb! Miatta megéri nézni a sorit.
Áh. :D Vancouver... is ideális- igazából Seattle-t is állandóan elönti az eső, ezért kevertem. Persze... sejthettem volna, hogy oly sok másik sorozat mellett a The Killing is vancouver-i portéka. :)
A The Killinget befejezvén (jó volt, és így kerek, nem is kell feltétlenül több évad) valami hasonlóra vágytam, úgyhogy én is ezt kezdtem el. És tényleg. A hasonlóság meg ugye érthető.
(Az már a Killingnél is szöget ütött a fejembe, hogy hogyan csinálják azt, hogy mindig be van borulva forgatáskor, van protekciójuk odafenn, vagy mi?)