Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Én is nehezen prögtem rá. Az első évad családi drámájából, hogy mi lesz a negyedikre...jesssza, ekkora brutális, de mégis logikus átváltozást tán sose láttam még sorozatban.
Senki nem tudja úgy mondani, mint Jesse, hogy " Bitch jaaa":-)))
Ami nem mindegy, az Emmy jelölések:
Főszereplő, női melélkszereplő, férfi mellékszereplő kettő is, vendégszínész!
Azért kicsit meglepett, hogy Aaron gyerek megint jelölt lett, mert Gus is jelölt. De azt már hamarabb kiszivárogtatták. De amit Jesse nyom a 3-4 évadban, az egyszerűen őrület.
Killing-ügyben, teljesen egyetértek. Az, hogy legyen-e folytatás... szívem szerint legyen, VAGY egy spinoff Joel Kinnaman-nal :P
Breaking Bad-et abszolút érdemes, én mondjuk másodszori nekifutásra pörögtem rá teljesen, de ennek nincs köze ahhoz, hogy milyen a sorozat, - szóval, igen, érdemes. Walter White, az állat :D
Huh, ez a finálé rendesen odab....tt. Így darálva a 2 évadot nagyon jó volt az egész, nem is tudom heti adagolásban hogyan bírtam volna. Minden kiváló volt, hangulat, a zene, a színészek, különösen a két nyomozó. Most így hirtelen úgy gondolom, talán nem is kellene 3.évad, ezt nehéz lenne überelni, de szerintem megközelíteni is. És végre egy sorozat, ami nem flashbackekkel operált, ezért is volt különösen ütős a záró rész.
Szóval akkor a Breaking Badet is érdemes bepróbálni? :)
Nem tudom, én imádom a Breaking Bad-et, de ez a 5. évadot nyitó rész szerintem nagyon béna volt. Mint egy gagyi Prison Break rész a legizzadtságszagúbb évadokból. Walt már önmaga paródiája ezzel a keménykedéssel, MacGywer-es fordulatok, Mike persze átáll két másodperc alatt, stb, stb. Ja és a Benekes, meg a Saulos beszélgetés is nagyon gyenge volt. Na mindegy, a BB mindig a végére pörög fel, de ez kb. a sorozat mélypontja volt.