Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Az persze sose jutott még eszetekbe ti "felsőbbrendű" hímnemű egyedek , hogy eccerűen' csak nem tudtok a nőkkel bánni ? Nem egy kaptafára készültek . Ami beválik az egyiknél , az befuccsol a másiknál .
Nincs ember , akit figyelemmel , kedvességgel nem lehet a lábáról levenni .
Komolyan mondom , egyre abnormálisabb világban élünk .
Aztán a jóédesanyjukkal' mit csinálnak akik nem hajlandók nőkkel érintkezni ? Ha vészhelyzetbe kerülnek inkább felfordulnak , mint hogy egy nőnemű doki megmentse azt a hülye életüket ? Ha megöregszenek/kórházba kerülnek , majd biztos a másik olyan marha fogja forgatni őket a pelenkában ....
A MGTOW a maga útját járó férfiakat jelöli, akik kiábrándultak a nőkből és kivonulnak a társadalomból. Nem hajlandók a nőkkel közösködni, sérelmezik, hogy az adójukból egyedülálló anyákra és családokra is költ az állam. Mint mindennek, ennek a 'mozgalomnak' is több ága van a mérsékelttől a radikálisig. Az előbbi csak kefélésre használja a nőket, az utóbbi miden kapcsolatot megszakít a nőkkel, például nem is hajlandó olyan helyen dolgozni ahol nők is vannak.
Ha nem fontos, hogy lehet-e gyerek, akkor miért van előnyben valaki, akinek 70 évesen is lehet? Logikátlanul gondolkodsz. Nem is. Logikátlan megnyilvánulásaid vannak.
A "valaki vigye ki/le a szemetet" az mindig is egy kardinális kérdés volt .:-)))
Szerintem nevelési hiba . Nálunk se akart magától lemenni a szemét sose . De valahogy túl éltük .
Nemtom' a mai húszéveseket ki lökdösi ki a hóra , mert én leginkább azt hallom , hogy szeretnek a mama hotelben élni .
Az én fiam 20 évesen nősült (asszittem' szívbajt kapok) , és a nyáron múltak 25 éves házasok . Már akkor is korán volt , de manapság meg pláne az lenne .
(és annak a huszonéves fasznak a gyerekét ki neveli föl, akit egy "Ki vigye ki a szemetet?" létkérdés megoldatlansága miatt MA kúrnak ki a hóra egy szál pöcsben?)
ENGEM aztán kurvára nem érint, Azt már többször elmondtamnekik, hogy azért szeretném még ölbe venni az unokáimat, de hát vannak még ezen kívül is vágyaim.