Attól függ mit kapcsol. Pl ha aktiválom vezérlőben a Coming/Leaving home funkciót, de azt az autó nem tudja, rögtön ott a hiba: környezetmegvilágítás: szakadás/testzárlat.
Ha megnézed a szervizkönyvet, akkor láthatod, hogy nem csak olaj miatt kell szervizbe menni. Ott megtalálod, hogy az egyes szervizekhez milyen egyéb műveletek tartoznak.
Az a helyzet, hogy nem néztem meg, hogy milyen nagyságú fér bele. Egy Sony fej hajtaná meg ohne erősítő meg subláda, meg hasonló okosságok. Sima egyszerű négyhangszórós megoldás a fejegységgel hajtva, csak a gyári nagyon avétos, ezért kellene újítani egy jobbat.
Meghajtja a fejegység az általad kínált hagszórókat?
Nemvilágit a tükröd alsófele ha kinyitod az ajtót??? Tudtommal az Elegancba járt.:-))) Nemlehet hogy csak nincs bekapcsolva??? A menűben te is betudod állitani elvileg.
Igen ismerem a jelenséget. Azt hiszem most az nem áll fen, ugyanis a nem rég esett át az akkú egy kondicináló töltésen. De biztos ami biztos holnap rámérek. szivargyújtó ill beszállási segédfény világit
Segítségeteket szeretném kérni, abban, hogy egy 2007.-es Octavia Tourba a hátsó hangszóróhelyre milyen méretű hangsugárzót lehet mindenféle faragás nélkül beleapplikálni, valamint az ajtókba milyen hangszórót lehet beleteni, és kell-e hozzá kiemelőkeret, vagy hasonló okosság.
Nekem valami olyan rémlik a kezelési könyvből, és én is tapasztaltam már, hogy ha merülőben van az aksi akkor kikapcsol, illetve nem kapcsolbe pár kényelmi fogyaztot. Ilyen az ülésfűtés, azthiszem a szivargyújtó, és a lábtér világitás. Ez az a pilács ami a tükörben van. Nekem már egyszer feltünt hogy álló motornál, nem kapcsolta fel. Aztán amikor beinditottam akkor már müködöt rendesen.Majd pár nap mulva nem indult a lelkem.:-((((
A fűtés felöli kattogásra visszatérve, az érdekessége az hogy nem csak akkor kattog ha be van kapcsolva a fűtés akkor is ha tök nullán van. Illetve 2-3 fokozatban már szintén nem kattog. Nyáron viszont semmi hangja nem volt.
Gratúla a szerelőnek. De szerintem ezek után ne szereltess vele....
Van egy mikrokapcsoló az ajtóban . VW-tipusnál jellemzően tönkremegy. Ha van időd és tehetséged nekiállni, akkor lehet olyan kis kapcsolót venni elektronikai alkatrészt árusító helyeken, pár száz forintért és te magad is ki tudod cserélni. Ha nem érzel ekkora affinitást hozzá, akkor a Skoda Orrmotor fórúmon tedd fel a kérdésedet, ott egy fórumtárs, és Ö árul hozzá javítókészletet, és azt csak cserélni kell.