Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

stevie wonder Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3640

Nyilván vannak szalonok, ahol adnak a minőségre.

Ez nagyreszt felfogas kerdese. Mert minimalberert tenyleg ilyen "anyaggal" lehet csak dolgozni. Aki nem koszon, amikor a szalonba belep a vasarlo, legkesobb tavozaskor nem ad nevjegykartyat, azt nem lehet treningezni sem. A trening az termekismeretrol meg eladasi technikakbol all, nem potolja a gyerekszoba hianyat.

Ha egy ilyen szemelynek muszaj a kereskedelemmel foglalkoznia, aruljon kiflit a sarki peksegben, ott az egyeni tehetseg, elhivatottsag kevesbe fontos. De az auto az masik tortenet, a legtobb ember szamara "elete masodik legnagyobb beruhazasa," es ennek megfeleloen kell tudni kiszolgalni.

Arrol nem is beszelve, hogy foritosithato veszteseget okoz, ha egy, a szalonba draga penzert bemarketingezett vevot "elszalaszt" egy benazo ertekesito...

Előzmény: Törölt nick (3639)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3639
Nem vagyok arról meggyőződve, hogy teljesen más márkák értékesítői kaliberekkel jobbak... Nyilván vannak szalonok, ahol adnak a minőségre. Sajnos, szerintem ők vannak kisebbségben. Őszintén remélem, hogy tévedek.
Előzmény: stevie wonder (3638)
stevie wonder Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3638
Mi most csinaltuk egy nagy automarka ujauto-ertekesitesi inkognitotesztjet (nem VW-csoport). A tehetsegtelenseg, a felkeszuletlenseg mellett a lojalitassal is elkepeszto gondok voltak. Ha nem inkognitoban lettem volna eppen, minden harmadik ertekesitot ott a helyszinen kirugattam volna.
Előzmény: Törölt nick (3637)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3637
egyébként nekem is rossz szájízt okozott a tipikus magyar valóság, mely szerint belerondítunk abba a tányérba, amelyikből eszünk.
Előzmény: stevie wonder (3635)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3636

Tudod, mit könyörögtem a főnökömnek, hogy vegye már ki alólam, mert NEM BÍÍÍÍÍÍÍÍROM!!!

(vártam a skocára, addig béreltek egy ilyen szörnyszülöttet.) Őszintén: féltettem benne a lányomat, mert nincs feneke a kocsinak. Ha valaki hátulról belémjött volna, az komoly gáz. Csomagtartója nulla. Motorikusan nulla. Papírkasztni. Mi a fenét lehet egy ilyenen szeretni?

Előzmény: nikkola (3634)
stevie wonder Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3635

Ez a mérnök mondta, hogy ha kedves az élete, ebből a típusból sose vegyen...

Ez is milyen mar... Szerintem ha a Suzuki eteti a csaladomat, akkor legalabb minimalis mertekben megprobalok lojalis maradni...

Plane nem er hulyesegeket beszelni. A regi Swift egyetlen igazi baja az volt, hogy nagyon sokaig maradt gyartasban, ezert a palyafutasa vegefele mar sok tekintetben elmaradt a kortars autoktol. Az egyik ilyen terulet a biztonsag kerdese, de igazabol a Suzuki nem volt eletveszely, legalabbis nem jobban mint mas, 800 kilos, kismeretu autok.

Előzmény: Törölt nick (3631)
nikkola Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3634

szép lenne ah válnák... Tudod mit könyörgött azért az autóért...:)))

Egyébként most voltam a szalonban és egy bézsmátállimot néztem. vittem a babakocsit is... simán elnyeli...

A combi valóban nem sokkalnagyobb.. ha nem látnám a katalógus adatokat akkor fel sem tűnne....

én asszem döntöttem:)))

Előzmény: Törölt nick (3633)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3633
Te nissanmicrával kínzod az asszonyt? Ez válóok szerintem. :-)
Előzmény: nikkola (3625)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3632
A cégnél van egy limuzin, meg az én kombim. Szemre nagyobb a csomagtartója a kombinak, de őszintén szólva a limuzin csomagtartója vetekszik a 164-es exalfám csomagtartójával. Abba a jövő hét is belefért, sógorostul-komástul. (Mindig mi voltunk a család teherhordója... :-) )
Előzmény: nikkola (3621)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3631
Rendszeresen fuvarozunk Esztergomba, direkt nem mondom, hogy autógyárba. Egyszer az egyik gépkocsivezetőnknek várnia kellett, és beszélgetett egy odakeveredett mérnökkel. Ez a mérnök mondta, hogy ha kedves az élete, ebből a típusból sose vegyen...
Előzmény: BX_thomas (3620)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3630

schön...

A kicsi szőke a leánykád?

Előzmény: BX_thomas (3618)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3629
Te, nem is kérdeztem, az Öregék hozták haza?
Előzmény: BX_thomas (3608)
BX_thomas Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3628

gyakorlat :)

én inkább kombizom, nálam mindenféle perverz dolog előfordul, ha szállítani kell valamit.

Utoljára talán 94körül volt limó, ferdehát volt 3, de inkáb kombi :))))

remélem segítettem

Előzmény: nikkola (3627)
nikkola Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3627

köszi a sok infot!

Ma letesztelem a limo kontra comi Octavia gyári adatokat!:)))

Üdv.:

Niko

Előzmény: BX_thomas (3626)
BX_thomas Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3626
nekem farkaslámpás volt a mondeo kombim, az új focus kombi pont akkora volt csomagtartó ügyileg!!!!
Előzmény: nikkola (3625)
nikkola Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3625

Jó ötlet!! Ezt én si megpróbálom a maik napon megejteni. Bár mivel én cégeset veszek és 3 év után törvényszerűen lecserélik. Addig nem valószínű a családbővülés.

Feleségem meg addig eljár egy gyerekkel az új micrával.

A Mondeo 5 ajtós volt? Érdekes hisz a Focus kombinak a legkisebba csomtartója a kategóriában. Hát ennyit érnek a literek no meg a gyári adatok! Lásd Auto Bild legutólsó számát a  TÜV csomagtartó tesztet:))))

Előzmény: BX_thomas (3624)
BX_thomas Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3624

ez így van ahogy mondod, a kombi annyival több, hogyha kalaptartó, ponyvát, elhúzod, akkor tudsz fölfelé is terjeszkedni. Ezért kombi. De!, csalóka mert lejta tető, és szűkül az adlaknál.

Szal egy 110es projektoros tévé nem fér bele :)))))

Mikor a ford mondeo kombi helyett kerstünk feleségemnek kocsit, úgy mentünk, hpgy babklocsistól és a bevásárló rekeszel.

Bementük szalonba. csákó lenyomta marketing dumát, majd kértük, hogy zacsit tegyen a csomitartóba.

Lestek banbán a jelenlevők.

Kinyitottam a mondeot, kihúztam a babakocsit, a két rekeszt és hajrá.

Érdekes módon, csak az új focus kombi volt elég.

Pedig az lett volna a cél, hog kocsi méretei csökkenjenek, ed praktikussága maradjon.

Aztán döntöttünk.

Övé lett a saab, én jártam méág 1 évet a mondeoval és cseréltem egy xsarára.

Most meg lenullázták a saabot és vettem neki a galaxyt.

Annak persze, nem csak megalomán okai voltak.

Családban egyre több a rászoruló akit vinni kell, illetve kevés az egy főre jutó jogsi :(((

Megszületett második gyerek és onnantól kezdve, ha mi 4en bepakolunk, már senkit nem viszünk.

Ugíanez igaz skodára is. :(((

Előzmény: nikkola (3623)
nikkola Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3623

Eddig is kombi volt, Vectra C, de ez azért csalóka. A mélysége 20 cm kevesebb mint  az ovtaviáé, ezért elég körülményes már egy babakovsit is beletenni. Egy EUR raklapnak oké....:))

A limoét néztem még literre is nagyobb és pakolhatóbb. A combit hasonlítottam, de az ővvonalig semmi különbség nincs, csak a kalaptartó felett talán a "háromszög2 miatt lehet nagyobb a kombi.

A limo viszont elegánsabb megjelenésű... főleg beige metaál színben!

Előzmény: BX_thomas (3622)
BX_thomas Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3622

annyira nem kicsi a limoé sem. Ha nagyon tele akarod vágni akkor kombi.

MI voltunk úgy nyaralni egy gyerekkel, hogy a saab kalaptartója kint volt és a gyerek mellé volt cucc bepakolva.

Amatőr szülők :PPPPP

Előzmény: nikkola (3621)
nikkola Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3621

Igen mind ez elgondolkodtató....

MA találtam egyet, de limuzin, viszont vam benne 6 lufi!!

Már kérdeztem, de mennyivel "kisebb" a z ötajtós csomagtere a gyakorlatban?

Az adatok alapján valóban 20 liter a difi, de ezt ki lehet használni?

A combi fara is eléggé csapott!

Előzmény: BX_thomas (3620)
BX_thomas Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3620

Én úgy néztem ki mint egy durva kocsmai verekedés után.

Orrba gyűrt a légzsák rendesen, feleségemnek szegy csont törése volt. szerencsére a szülésig összeforrt rendesen.

Lányom egy horzsolás.

Mutyukit porrá törtem.

Kiskanállal szedték ki őket belőle. hetekig voltak az intenzíven a nyomorultak.

Előtte is számított a biztonság, ezért is járt a feleségem és a gyerek a saabbal, én meg mindíg valami kicsivel. Nekem Ők a fontosak.

Most is Ők járnak a galaxyval, Abban nem nagyon esik bajuk :)

No nem mintha octavia annyira törékeny lenne.

A skoda.hu-n vannak készleten levő autók. Azt ha nézed, az ország összes szalon autójára vonatkozik.

Bárhonnan bárhova elhozzák neked, ha ott látsz neked tetszőt.

Kell hozniuk....

Előzmény: nikkola (3619)
nikkola Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3619

Ez húzos story...!!!!

Nem hiába kérdeztem, nálunk is 2 hónapos a baba. Lennen azonalra 6 légzsákos octavia de benzines.

A dieselek egyikében sincs sajna.....

Igen aez a nagy kérdés......miért nem lehet már gyárilag egy 80 ezres extrát alapból beletenni.....??

De remélem neketek nem lett semmi komolyabb bajotok!!!

Előzmény: BX_thomas (3618)
BX_thomas Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3618

Ennyi maradt belőle.

Egy köcsög részeg állat, mert nemtudok rá mit mondani, fronátilasan nekünkjött október közepén lakott terülteten belül 70-90 körül.

Kivágta irányjelzőt és már belénk is csapódott szemből.

Feleségem 6.5 hónaposan melletem, lányom a hátul aludt.

Sajátom volt. igen.

Ennek a részeg fasznak köszönhetően 4 milliót buktam a kocsin.

A biztosító 2.8at akar fizetni tk-ra. 14.5 volt az új ára akkro amikor "vettem". 6.7 volt 2 évesen az ára mikor hozattam kintről.

3literes nagynyomású dízel volt.

közrl 4 évig volt a kocsim. 100.000km felett mentem vele, bejártam fél európát vele és mindezt 7 literrel.

Aztán jön egy fiatal részeg fax és romátöri lakásomtól 40kmre.

3 hónapja semmi. Csak cirkusz a bankkal, mg a biztosítóval.

Előzmény: Donibcsi (3616)
BX_thomas Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3617

a biztosnásg mindenek előtt!

Ezt sajna tapasztalatból mondom.

Előzmény: nikkola (3615)
Donibcsi Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3616
ez saját?.....imádom a szábokat.
Előzmény: BX_thomas (3609)
nikkola Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3615

Ez sanja nem akarás kérdése....

De nem csak egyedül járom aza utakat.

Előzmény: BX_thomas (3614)
BX_thomas Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3614
függönylégzsák, mekkorát akarsz csattanni?
Előzmény: nikkola (3613)
nikkola Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3613

A TSI nekem is tetszene. De ezt egynlőre a Octáviától jó távol tartják. Nem hiába....

Golf Variant és Octavia Combit is próbáltam 1.6-os motorral...Mit mondja ordít a különbség a skoda javára. Az octavia absoluth dinamikusnak tűnt.

A diesel állandó zajvilágát nehéz megszokni. Bár hozzátéve, hogy a mostani Vectra C 2.0dti mint egy Hoffer traktor úgy kerepel egész nap.

Várni nem igen szeretnék mert, céges lesz, és nem akaorim hogy meggondolják magukat.:))

Ami raktáron van az persze nem mindig egyezik az ember egyéni igényeivel.

A Függönylégzsák mennyire marketing és mennyire szükséges??

Tapssztalat?:))))

turcsis Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3612
Sziasztok!
Octaviámat eladtam, így a tavaly vásárolt, Octavia I., illetve Octavia Tour Limuzinra való tetőcsomagtartómat is eladnám 18.000,- Ft-ért. Eredeti Skoda zárható alaptartó, típusa: LAM 071040A (Új ára 28.090,- Ft) Kétszer használtam, amikor a tetőboxot felraktam.
A tetőboxot (HAKR BRNO típus , cseh gyártmány, Skoda matricával) szintén eladom, 16.000,- Ft-ért.
Ha mindkettőt megveszed, akkor összesen csak 30.000,- Ft !!!
Akit érdekel annak válaszát az e-mail címemre kérem.
Budapesten vagy onnan Szentendre irányába tudnám átadni
BX_thomas Creative Commons License 2008.01.26 0 0 3611
németek már decemberben sem tudták merre van az arra, buzi banda....
Előzmény: Donibcsi (3610)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!