Nekem a 10 hétre igazolták vissza a kocsit 1.9 pdti wintert. Egy fórummal arrébb azt javasolták , küldjek egy emailt jópár kereskedőnek az igényeimmel, én még hozzáírtam hogy KEDVEZMÉNY ?. 1 nem engedte volna el a szín felárat a többi igen. Itt volt Pesti 2, Dunaújvárosi, Győri, Siófoki, és SZ fehérvári is. Fehérvári vagyok így itt veszem. Ha neked nem ajánlották fel ezt akkor blöffölj. Kellesz nekik az eladási stat. miatt. Én is hosszútávra akarom a verdát így 1.9 mellett döntöttem. Rendben van drágább, de ha már kifizetek érte egy valag pénzt akkor az üzemanyagon ne spóroljak.
Van tapasztalatom. De még mennyire. Éppen ilyet rendeltem 1,9. Én ugyan autóbeszámítással hozom el az autót. Ott sikerült az általuk elsőre megfogalmazott árhoz még 250e rátekerni. (Itt jegyezném meg, hogy ebben az esetben nem én voltam az ászok ásza, hanem Ők mondtak- talán nem is mondták csak úgy hogy az eurotax.....mennyit gondolok?- nevetséges összeget. Én határozottan mondtam az elképzelésem, a végén már a szalon vezetőjével alkudtam.
Ne hidd el amit mondanak! Az 1.6 MPI O II GIFT-ből nekem is 200ezret engedtek, igaz én részletre vettem, és voltam bent náluk 5X, de nekem ennyit megért.
Sziasztok! Autóvásárlás előtt vagyok, és az már többé-kevésbé eldöntött tény, hogy Octavia kombi lesz a kiszemelt. A Winter felszereltségűeket néztem, és a szalonban ahol elkezdtem érdeklődni azt mondták, hoyg ezek már annyira jóárasított modellek, hogy az aut árából nem tudnak engedni, csak az egyebekből. (üzembehelyezés). Van ezzel kapcsolatban tapaszatalatotok? Illetve: Az 1.9 PD TDi és az 1.6 MPI mennyire megbízható motorok? (hosszú távra akarok autót venni). Előre is köszönöm..
Ha az enyém lenne az autó, akkor a 4 hetes késés miatt az elektromos hátvakarót is beleköveteltem volna. A cégünk egy flottakezelőn keresztül rendelte meg, azok meg olyan balfékek, amilyeneket ritkán látni.
Nálam a gyerek rendszresen összesározza - bár nagyon vigyáz, mert tudja, hogy allergiás vagyok a koszos autóra - egy picit a padlókárpitot is. Mindig kitakarítom, de nem tudom, nem maradna-e pl. a megszáradt sár után valami szürke folt akkor is a bézs kárpiton, ha kiporszívózom?
Erről mi a tapasztalatod?
A kárpittisztító géppel lehet bézs ülést pucolni?
A vezetőülés már nagyon sötét árnyalatú lett, de kárpittisztító folyadéktól csak foltos lesz már, tiszta nem, illetve egy egész ülést átkenni habbal, hát lehet, hogy nem vezetne már célra, viszont eláztatni sem akarom.
Mondjuk eladnak 10000 autót, és beszedik a 8500-at darabonként. Az ugye 85MFt, ami ugyan nem a tiszta haszon, de gondolom az van rajta bőven. Én sem mondanék le erről az összegről, ha van aki fizet érte ;)
Egyébként ez vicces, csakúgy mint a Fabiából kispórolt szivargyújtó-betét, vagy Octinál a feláras hamutartó, stb. Ezek párezer forintos tételek, csak az a baj, hogy egy Zsiguliban is alap dolgok voltak a merkúros időkben. Na jó, a szőnyeg talán nem :))))))
Tényleg, hagy kérdezzek egy okosságot: miért van az, hogya VW konszern az új autóihoz nem ad szőnyeget? Külön kellett megvennem - szerintem marha drágán, 8.500.- hufért.
Szeirntem a szín alapvetően adja meg a kényességet, de nagyon fontos az, hogy mennyire könnyen tisztítható az a bizonyos kárpit. A mosóban az anyag minőségére hívták egyszer fel a figyelmemet, (kárpittisztításon volt a 146os), ott mondták, hogy az üléseket simán és baromi egyszerűen sikerült kitakarítani az anyagminőség miatt, a szőnyeggel nagyot szívtak.
Szerintem a tesó a lagunájában levő világos színek miatt sokat szív, bár nem nyafog, és igyekszik minden szennyeződést azonnal eltüntetni.
Így van tanusíthatom.Lehet hogy azt olvastad amit én írtam az Osram ízzók topikjába. Kicseréltem a tompítottat Osram Cool Blue-ra ami a nevével ellentétben egyáltalán nem kék(ezt én tudtam ezért vettem)hanem szép fehér fénye van.E mellett a helyzetjelző nagyon sárgásnak tűnt gondoltam kicserélem ledesre és itt ért a meglepetés mert nem világít:(.
Na, hölgyek és urak! Ma voltam PoHu második emeletén.
Földi halandók nem nagyon léphetnek oda bééé.
Bunkó mód kizavart a smasszer, mert építkeznek. Nincs ben parkolás, csak VIP vendégeknek.
Persze a 16 autós ügyfél csak egy f@sz aki odamegy épp rontani a levegőt...
Percekig pakoltam a kocsiban, mert minden csak behányva, laptop, pda stb.
A lényeg a Krizsán úr, kedves és segítőkész volt, rengeteg sok elnézést kért a paraszt kollégákért illetve egy 50.000 forintos szabadon elkölthető /márkaszrvíz-kereskedés/ bónt kaptam.
Kb 1 órát beszélgettünk.
Megállapítottuk, hogy rengeteg, sok hiányosság van még a fejekben és még sok-sok tréning kell, hogy az ügyfél az ne csak barom legyen aki ott ténfereg, hanem egy potnciális vevőt kell látni benne.
Mint írtam én is sötétben tapogatózom, de a riasztó emlés érzékelője biztos nem jó irány. Mondom ezt azért mert én nem rendeltem az autóba riasztó és a guminyomás ellenőrző rendelésének nem volt feltétele a riasztó.