Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ezt én is megkérdeztem egyszer, talán Illetlenke válasza volt, hogy azért, mert akkor nem közvetlenül látod az inkriminált bejegyzés szövegét, hanem görgetni kell hozzá. Ez olyan lehet, mint a dohányboltok kirakatának sötétített fóliázása. Amolyan gyerekvédelem.
Mert bizony, én emlékszem rá, hogy kamasz koromban (a múlt ködébe vész és igazából olyan rég volt, hogy már történelem érettségi tétel), bizony, ha én egy dohánybolt kirakatában a Románc mezítlábas cigaretta ízléses fosbarna dobozát megláttam volna, biztosan rászokom a dohányzásra :-)))
(Csak zárójelben, soha nem dohányoztam, ki sem próbáltam a cigarettát)
Most írhatnék egy rage rantot, hogy miért kellett a Ketrect ilyen kurtán-furcsán bezárni, de mindegy is, legalább nem komplett törölték. Aztán látom a modseggben, hogy sokat fejlődött a moderátori kommunikáció. Ja, nem is.
Nem kell hozzá semmilyen hack, vagy techno-hókuszpókusz.
Ha úgy látod, hogy eltűnt egy hozzászólás (mert mondjuk be van kedvencelve egy topik és megnéznéd, hogy mit írt az új hozzászóló, de a topikba lépve már nincs ott a hsz), akkor vagy rákattintasz a hozzászóló nevére valahol a lapon - vagy egy másikon, ami meg van nyitva -, vagy a keresővel előkeresed.
Eztán az adatlapjáról -> "Hozzászólások", majd "Hozzászólások időrendben".
Oszt' ha mindezt elég gyorsan csináltad, akkor legfelül még ott lesz a törölt hozzászólás.
(a kollegának válaszolva, akinek kivették a posztját és akinek közvetlenül nem szeretek válaszolni, én nem félek a másik topikban sem a lelketlen agyhalottól, sem az űberbuta nőtől, csak most már csak évente egyszer kapok dührohamot tőlük, mert a kib. fórummotor mindig kiveszi őket tiltás alól, de alapvetően leszarom mindkettőt-off vége)
Egy rövid ideig eltart, mire végiggyűrűzik a rendszeren, hogy a hozzászólást már törölték. Addig a topikból ugyan persze már nem, de máshonnan még előszedhető.