Ja igen, a mocskos anyagiak.
Belépő:
felnőtt jegy: 400 huf (2 és fél órára)
ha esetleg szükség lenne... korcsolyabérlés: 200 huf óránként
valami ilyesmi..
Hey!
Srácok, mit szólnátok, ha elmennénk egy kicsit szórakozni együtt?
Az Intersparnál van műjégpálya. Lehet hozni a gyerekeket is :)
Forralt bor, jó kedv, kacagás!
Időpont: 31. vasárnap, vagy jövő hétvégén valamelyik nap.
Misi, téged már fel is írtalak :P
Jelentkezőket várom!
Nem kell túlságosan nagyon beleélni magad mert nekem is csak egy haver említette hogy lesz majd egy nagyon király action (két csoport legalább 120-180 harcos:)))
Ő elég komolyan nyomja mert jelenleg 8 különbőző "eszközzel" rendelkezik és nem is katona:))
Holnap kis utó karácsony szűk baráti körben /un. hagyomány/. Pénteken melózok. Szombaton megyek Pestre és ott töltöm a szilvesztert. Jan 1-2-3-4-5 meló ami a csövön kifér :( Nem tudom h csütörtökön mire leszek képes. Időben szólok ha lesz erőm 1 kis összeröffenésre.
Ha szereted az aukciókat itt is találsz 1-2 fegyót. Még ősszel próbáltam ki az airsoftot és nekem eléggé bejön. Csak védő cucc nélkül eléggé csíp :D Rajtam póló és rövidgatya volt :D A "műsor" végére úgy néztem ki mint aki bárányhimlős..... Mondjuk okoztam 1 beöltözött pacáknak 1 kellemetlen nyaklövést :P Nah nem szaporítom a szót , dobom a linket. http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=airsoft&Submit2=Keres%E9s&td=1
Hallottam egy számomra elég izgalmas eseményt és lehet hogy kipóbálom magam milyen jó VEZÍR vagyok, de ezek még csak terven nem akarom a dolgot kölcsön fegyverrel végrehajtani (puskára meg még nincs pénzem).
Na végre sikerült talpra állitani a gépem. 3 napja lefeküdt és igen nehezen állt talpra. Tehát utólag is: Kellemes karácsonyt mindenkinek. Tegnap az eurosporton volt egypár amifocis reklám a viccesek közül, bucira röhögtem a fejem.Ha valaki tudja honnan tölthetnék le hasonlókat dobjon rám egy emilt.
Nemtudom elmondhatom e az eredmenyt, vagy azt hogy ki nyert. Tegnap megneztem a Chargers vs Seahawks meccset. Voltak szep es voltak csunya pillanatok. Vannak emberek, akikre buszke vagyok :) Es vannak, akikre nagyon haragszom.