Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
ezt szerintem tegyétek vissza a cine-ből a kutúrába, mert nem filmes topik, csak a címében éppen egy színész van, aminek egyedüli oka, hogy ő a legszebb. Átmozgatás előtt célszerű belenézni a topik tartalmába is. A fenti topik telis-tele van zenészekkel, is.
1. ebben teljesen igazad. 2. ebben is van igazság 3. itt van a félreértés, én csak arra hoztam ezt fel példának, hogy egy ilyen "primitív, mocskosszájú parasztok" (ezt te írtad, nem az én jelzőim) által írt portál fórumán a felhasználókon számonkérni a kultúrált megnyilvánulást elég nevetséges... főleg egy olyan fórumban amit cseppet sem kéne komolyan venni... korábban írtam már, van olyan fórum ahol magam, sem látnám szívesen magunkat, ez nem az
2. Attól, hogy az Index "újságírói" primitív, mocskosszájú parasztok, még nem kell mindenkinek annak lenni egy fórumban.
3. Ha te az Index cikkeinek nyelvezetét tartod követendőnek, mi több, ezeket használnád igazolásnak a saját primitívségedre egy fórumban, mondván, hogy "ha nekik szabad, nekem miért ne", akkor csak sajnálni tudlak, Dhágaszág.
idézet egy, az indexen ma megjelent szigetről szóló cikkből:
"A tekila-sör-tekila-sör-kombó tetszőleges számú ismétlése után az ember fiára és lányára (fiára és fiára vagy lányára és lányára, fiaira és lányaira stb.) bizony könnyen rájön a kúrhatnék. Ilyenkor nincs mit tenni, jobb nem elfojtani az indulatokat, az ugyanis hosszútávon rákot okoz, rövidtávon meg szar."
ez a pár sor nyilván a magasfokú kultúra egyik megnyilvánulása...
(engem mondjuk nem zavar, csak példaként hoztam fel)
ezt most csak találomra emeltem ki, a szopás-baszás-kurvaanyázás és ehhez hasonló kifejezések napról napra felbukkannak a az index cikkeiben, kritiáiban, tehát a mocskosszájúságért nem kell a szomszédba menni...
épp ezért felfoghatatlan az index logo-ja alatt futó fórumok moderátorainak ilyen konzervatív hozzáállása... néha beleolvashatnának a saját portáljuk írásaiba...
Hát azért, mert egy cseppnyi kultúra sincs benne. Faragatlan nethuszárok mocskosszájú tivornyázása az egész. De láttam, még a kávéházasoknak sem kellett, mindenki undorodik attól a topiktól.
jelentős számú rajongója által kedvelt, szépemlékű pimpipi-t egy ostoba jótéteménye miatt ismeretlen ideje és ismeretlen időre büntetik. Most már nagyon jól tudja, hogy mit nem szabad tennie, bánkódása szívfacsaró.
Megbízott egy bátortalan érdeklődés erejéig, ha már szülinapi ajándékként nem kaphatta meg (szép gesztus lett volna ebben az eldurvult világban), de most sem késő.
Kérném, hogy a Minden ami FILM ( http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9100619 ) topicból a 460. hozzászólástól valamennyi hozzászólást törölni szíveskedjenek, valamint Ducard-ot és riddick21-et a topicból tiltsák ki, mivel mindketten csak mocskolódni járnak oda.
arra jöttem rá, hogy a "nox az évszázadok gagyija" címü topiknak semmi helye a kultúrában. át kéne tenni a kávéház szekcióba , mer az egész inkább egy baráti társaság társalkodótopikjának tünik. ráaádusul már van egy másik fantopik is.
Csak csendben szeretném megkérdezni, hogy nem lehetne-e az én áldott jó gyerek Ottokár fiamat visszaengedni a kultúrába? Igen, hibázott, de azóta eltelt már három hét. Vagy kettő? Szerintem ennyi tökéletesen elég volt bűntetés gyanánt.