Ha emlékeim nem csalnak,a 2000/2001 szezon második felében (és legutóbb Kecskeméten is) Bojan valóban játszott ötöst,ám mivel inkább a középtávolik és a passzok az erősségei,nem pedig a beforgatások,pozíció,palánk alatti harc stb.,én inkább nevezném őt egy nagyra nőtt erőcsatárnak mint centernek!Persze,hogy nagy spíler csak szvsz nem elsősorban ötös,más kérdés,hogy a magasságából és fizikai erejéből fakadóan alkalmas rá.Ezen asszem nem fogunk összeveszni! :-)
Hát azt közkinccsé kéne tenni. Meg a múltkori autogrammosztási kísérletedet is. Meg úgy általában...szívesen megnézném az arcod, amikor csak Fehérvárra gondolsz vagy Sarkatnak udvarolsz élő egyenesben...
Ez a Frana dolog elég homályos nekem. Ok, megműtötték. De ha kiderült, gondolom tettünk már kísérletet jelenlegi állapotának felmérésére/kiderítésére. (Mégha távkapcsolat útján is.) Ha komoly lenne, akkor nem lógatnánk a lábunkat. Szal ha valaki tud konkrétabbat...
Az anyázás valóban nagyon csúnya dolog. Gyűlölni egy idegen embert, közösséget, az pláne. Ejnye-bejnye! Én sosem teszek ilyet. Mi pl. csak szép csendesen kitűztük a fekete zászlót, mikor keresztanyám az Albacomp alkalmazásába került. Pedig komolyan foglalkoztunk vele öcsémmel, hogy inkább menjünk azonnal robbantani. De a rengeteg píszlávdzsonlennon úgy átmelengette szívünket, majd szétégette:) Ezért is oly jó az MNK!
Pavel témához : azt hiszem abban egyetértünk,hogy az Ivkovics-korszak utáni legjobb ötösünk,aki képzett és motivált,tehát valóban rászolgál a(z újabb) lehetőségre.Azzal egy keveset vitatkoznék,hogy megette Stojant,mert Pécsett azért megkaptuk azt a huszonhat pontot az öregtől!
Ha valóban "csak" egy porcműtétről van szó,ami későbbi kezelést/kezeléseket nem igényel és nincs utóhatása (értsd : terhelhető a térde),nincs mitől tartanunk - manapság már nem is vágják,hanem artroszkópia,egyik nap befekszik,másik nap megcsinálják,harmadnap hazamehet és kb. három-négy hét múltán akár edzhet is (bár ez focista és kézilabdás tapasztalat,nem hinném,hogy égbekiáltó különbség lenne).Nyilván fontos,hogy mikor csináltatta ezt a beavatkozást,minél hamarabb,annál korábban kapcsolódhat be a felkészülésbe ; szvsz szeptember közepén mindenképp.Akármi is volt,azért nem ártott volna,ha szól!
Hát igen, majd egy jó kis szaftos Alba-Olaj után kukkants be az MNK-ba....:-)))
A fehérváriak nem bírják ki provokáció nélkül ( sem itt, sem a csarnokban - példaként elég az idei negyeddöntőt megemlíteni...), erre jön a szolnoki nehéztüzérség ( nem is értem őket...:-))) )
Érzékenyebb lelkületű topicosaink ilyenkor átnyergelnek a noklapja.hu-ra...:-)))
A Frana témához csak annyit, hogy szvsz is meg kellene adni neki az esélyt, mert sikerült egy olyan centert vadásznunk évek óta először, aki magas, súlyos, zsákol, hajt, jól pincérezik és nem utolsósorban idén kétszer is megette Ivkót....ami azért a magyar bajnokságban mindig etalon....
Ha viszont edzetlenül érkezne a sérülés miatt, akkor inkább felejtős a dolog, mert rámehet az őszi szezonunk. Fülöptől ás Hartvichtól azért csodákat ne várjunk...
A lényeg tényleg az, hogy szakadjanak meg minden meccsen, ne érezze frusztrálva az ember magát egy idegenbeli túra után, ha kikapunk. Tavaly ez csak a zegi szopás után járta át lelkemet...
Idén az alapszakaszban a 4-be nem férhetünk be ( ahhoz ismét túl rövid a kispad), de a rájátszásra összeérve, kis szerencsével elődöntőt játszhatunk....
Ahogy nézem a tesók igazolásait, az első Körmend elleni derbire is fel kell kötni azt a bizonyost!!! Most már van egy magas centerük, ezért sem lenne mindegy, hogy ki lesz az 5-ösünk...
Majd akkor is dícsérd a színvonalat, amikor elkezdődik a bajnokság:))) Főleg az MNK-n:))) érdemes mindent elolvasni majd, iszonyatosan jókat lehet nevetni,persze sok baromság is van, anyázás is, de ha tényleg szurkoló vagy és szolnoki, akkor megértheted az indulatokat, amiket sokx itt sem tud az ember visszatartani....na főleg ha fehérváriakkal akadunk össze, akkor 2 nap alatt termelődik 20 oldal olvasnivalód és nem éppen irodalmi stílusban...bár ezen a fronton a 2 évvel ezelőtti helyzethez képest igencsak konszolidálódott a viszonyunk velük......na szal, szeretettel várunk oda is, Feribát meg ne nézs olajosnak, mert vérig sértődünk:))))))))))))
Hát számomra nem egészen ez a legkedvesebb topic :)), hisz piros-kék érzelmű vagyok, de mindig szívesen résztvettem más csapatok értékelésében is, különösen ilyen uborkaszezon közepén. Ezért is kértem elnézést a nem illetékes vélemény kifejtéséért. Az hogy szakértő igen nagy túlzás, csak egy mezei szurkoló, aki nagyon szereti ezt a játékot.
Hogy milyen csapat lesz jövőre az Olaj még elég nagy talány, de én azt gondolom ha összejönne és bevállna a brazil srác, illetve nem gyengülnétek magas poszton, úgy a piros-feketék ismét sok örömet okozhatnának híveiknek.
Szvsz erre szükség is van, mert Szolnokon nagyon szeretik a kosárlabdát, sok nézőt, szurkolót vonzanak a meccsek, de ha már itt tartunk kellene egy jó ZTE, Körmend, még egy vidéki fellegvár (mint pl. volt Oroszlány, vagy Baja) és egy megfelelően erős fővárosi csapat is.
Persze ezt nem én mondom sem először, sem utoljára.
Ne haragudjatok hogy beleugatok, de jelenleg talán ez az egyetlen topic ahol a sportágról van szó.
Szóval ez brazil igazolás egy kicsit meglepett, de nem osztom a véleményem azokkal akik azt mondják onnan nem lehet jó játékost hozni (hallottam ilyen hangokat), mert a sportáguk évek óta magasabb színvonalú a miénknél (világversenyeken gyakran kinnt vannak), bár tény hogy amióta Oscar Schmidt abbahagyta elég nagy űr keletkezett. Mindig volt sok jóképességű játékosuk még akkor is, ha ott tényleg mindenki csak a focinak él. Kíváncsian várom mindenesetre.
Celejről nem először írom le hogy szerintem nagy fogás és valami azt súgja az Olajban még jobb teljesítményre lesz képes, mint tette azt az Univerbe beugróként. Tudom hogy nem szabad Aleksziccsel összehasonlítani és nem is tenném, hiszen a jugó sokkal technikásabb, de a lengyel védelmében annyi mindenképp elmondható hogy jobban védekezik, emiatt jobban megfelel a mai kosárlabda elvárásainak, illetve szerintem a triplát is legalább úgy dobja. Kíváncsian várom mindenesetre :)
Erről a Frana műtétről szegény Davisünk jut eszembe. A bajnokság megnyerése után tett ugyanígy szintén a vezetőség tudta nélkül. Remek játékos, közönségkedvenc ide vagy oda megbüntették, de ami még rosszabb az operáció el is lett baszva és ez indította el lefelé a lejtőn a remek hátvédet. Nem vagyok benne biztos, hogy olyan könnyű jó magas embert találni, Frana pedig Szolnokon egyértelműen bevált. Szvsz megérne még egy lehetőséget, de csak akkor ha teljesen egészséges. Kíváncsian várom mindenesetre :))
Hidd el, ahogy beindul a szezon érdemes lesz rendszeresen olvasnod, mert rengeteg infót lehet onnan megtudni, hiszen majd minden csapatból azok írnak oda, akik ténylegesen szurkerek, illetve közel állnak a tűzhöz.
Nézd meg az össz hozzászólás számot! Drukkerkocsmán belül is tiszteletet parancsoló...
"Daniel Soares (191-G-78, college: George Washington) is inked by Szolnok.The scorer minded combo guard who is represented by Kingstone will be the first Brazilian player playing in the Hungarian League.He is expected to open the door for other Brazilians..."
Akkor most megvan a magyar bajnokság első brazil légiósa???
Akkor félreértettél, bocs... egy ártatlan poénnak szántam, hogy ha már személyesen nincsenek itt, akkor talán hologram-kivetítő segítségével beszállhatnak az edzésen...
Nem mondom, hogy túl jó vicc, de annak szántam!!
Ha úgy gondoltam volna hülyeséget írsz, akkor azt írom, hogy "Hülyeséget írtál!" :-)))
Ajánlom figyelmedbe az MNK-t is, rá(m) nk fér a segítség az elvetemült fehérváriakkal szemben...:-))
HA fanatici vagy, akkor szerintem személyesen is ismerhetjük egymást....