Keresés

Részletes keresés

pk20 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 102

hehe...

nagyon poénos:) már itthon felpróbáltam hogy rámegy-e még a fejemre, mert ugye azóta még több a tudomány benne.... na hát képzeld megijedtem:D

mindegy, nézz utána, én meg fennt leszek, mert szökést nézek.  :*

Neith Creative Commons License 2006.09.27 0 0 101

Na, hát kéremszépen!! Én végezzem itt a munka nehezét? Én nézzek utána az úszásnak? :)

Majd meglesem, ha megtudom. Na de figyuka! Msn-en sztem csak olyan 10körül leszek.... Lehet előbb, nemtom... De ha összejön az pancsipancsi, akkor lécci ne felejts el nekem úszósapit hozni. Jaj, és de várom már, hogy téged abban lássalak! :))))

Cuppancs

Előzmény: pk20 (100)
pk20 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 100

Sziasztok!

Csak kíváncsiságból... hol van helyileg, úgyértem a székhelye vagy nemtom hogy mondják? Anyu azt mondta derítsem ki a számod és te leszel a belső embere, mert az eddigi beépített emberkéje elment, és valami béna fiúkát raktak be helyette:)))

Ja, Petra ha olvasod megnézted az úszást??? Én nem. :D

:***

ronkovics86 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 99
A munka ilyenkor elég laza éjszaka, ha nincs üzemzavar, amúgy okés. Nekem egyelőre bejön. Na, most már mentem, mert ti már úgyis csak holnap jöttök ide. Lehet, hogy benézek, időm végülis engedi... Csá!
pk20 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 98

Hi!!!! Azért mégiscsak megtisztelsz minket a jelenléteddel:) és milyen a munka?

Ja, valaki megírná helyettem a számvitelleckét? please!!!!!!!!!!!(na ez nem tuti hogy így írják:) )

Képzeld Petra az a pasi német volt, és tesómékkal is beszélt, annyit megtudott hogy fél tízkor megy a bussza haza. Én még el dumáltam volna vele, tök jó volt!!!:)

ronkovics86 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 97
Na, azért gondoltam, megnézem, mit reagáltok az irományomra. Üdv mindenkinek. Folyik a meló, onnan írok ide, na, ez értelmes volt. Legyetek igen jók, fiaim! Nekem meg senki nem küldött sütit! :-( Nem szép dolog! Szép éjszakát/jó reggelt/estét (kinek, mi jár)! A hakuna matata jó név. Bár értelme semmi. "Csak annyit jelent, szép az élet itt lennt, tiszta élvezet... a bölcselet." :-)
Neith Creative Commons License 2006.09.26 0 0 96

Mikor meghallottam benne, hogy örihari...ettől a szótól 3x körbe tudnám futni a Földet. Az mellékes, hogy 2cm után már lihegni kezdek. :)) Ez télleg szörnyűűűű volt!!!!!!!!!

Pöngye, miaz h elfogyott a süti? És én? Mit hozol nekem holnap? :))

Ezt a mai megnyilvánulásodat még jópárszor fogod tőlem viszont hallani/látni!!! :)))

Előzmény: Angel of sun (94)
pk20 Creative Commons License 2006.09.26 0 0 95

Megérkeztem!!!:) Megint egy hosszú nap vége.  Roni!!!! Tessék csak szorgalmasan látogatni ezta fórumot:) ( a címét nem én találtam ki:D)

pusz mindenkinek!!!!

ui.: elfogyott az összes süti:((((

Angel of sun Creative Commons License 2006.09.26 0 0 94
na jó van ám! akkor igy írom be! : http://cukivagyok.hu
Előzmény: Angel of sun (93)
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.26 0 0 93
naaa hol a link????
Előzmény: Angel of sun (92)
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.26 0 0 92
lemaradt a link :D
Előzmény: Angel of sun (91)
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.26 0 0 91
Ez szörnyűűűűűűűűűűűűűű...és úgy hallgattam mintha kötelező lenne....de akkor is szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű
Neith Creative Commons License 2006.09.26 0 0 90

Szijjjja Roncsom!!!!!! :))

Miaz, hogy ide se jössz többet? DEDEDEDEDEDE!!!!! :)

Oszt mizu veled? Meló?

Akartam már írni méltet, de a fejecském olyan, mint egy nagyliku szita. :))

Előzmény: ronkovics86 (89)
ronkovics86 Creative Commons License 2006.09.25 0 0 89
Na, jól van fiaim. Elolvastalak benneteket, legyetek jók, meg minden. Elvagytok ti hármacskán. Szóval ide se jövök többet... :-DD Na, csá.
Neith Creative Commons License 2006.09.25 0 0 88

Az lehet, h előbb hazaértem - még jó, becseszne, ha nem :) - de én jókislány módjára elmentem fürcsizni, oszt letelepedtem a pulthoz, és ettem kókuszos kekszet kakaóval és olvastam a napi sajtót. (hu, de jól fogalmazok :DD)

Holnapra követelem a diótortát!! És további sütihegyeket! :)) Mer én kaptam ám ma finomat Angel!! :P

Nem, nem rajzolt. Én azt már lerendeztem reggel. :))))))))) És te, rajzoltál? Erika meg tuti felért, oszt már nem kellett rajzolnia. :)))

Na, majd holnap kikérdezem tőled az angolt! :) És hozd az iskolalátogatási papírt!!!!!!

Na jóéjt gyermekeim! Áldásom rátok!

Pöngye, tv mellett csicsikálj, különben gondolkodni merészelsz. Csak azt nemtom, h mivel.... Rejtély.... :)))))))))

Előzmény: pk20 (83)
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.25 0 0 87
Jó angolozást! :****
Előzmény: pk20 (86)
pk20 Creative Commons License 2006.09.25 0 0 86
Hehe:) Nem is szadizásból szántam ám:) Megyek hajat mosni, aztán nyomom az angolt, mert naggyon lusti voltam a hétvégén:*****
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.25 0 0 85
neeeeee mond! szadista! :D
Előzmény: pk20 (84)
pk20 Creative Commons License 2006.09.25 0 0 84
hmmmm de fincsi ez a diótorta:)
pk20 Creative Commons License 2006.09.25 0 0 83

hahó Petra!!!

mi az hogy előbb megérkezel mint én és én mégis előbb beírok ide!!!:) hazaértél oszt te is rajzoltál???:D

Angel of sun Creative Commons License 2006.09.24 0 0 82
megérkezett! nagyon finom volt! Jó éjt! :***
Előzmény: pk20 (81)
pk20 Creative Commons License 2006.09.24 0 0 81

Sziasztok!! Na megvolt a bucsu, remélem a küldött sütemény is megérkezett:))) Én jó kis gyomorrontást kaptam, meg plusz 3 kilót, de ennek ellenére marha jó volt. Ja Petra túl krémesek a sütemények, azokat meg nemtom elvinni:D

:**

Angel of sun Creative Commons License 2006.09.24 0 0 80
Jóvan akk ma nem várlak :) de azé majd szólj egy nappal azelőtt mielőtt jösz és akk lestoppolom a gépet itthon... :)
Előzmény: Neith (77)
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.24 0 0 79
lusta....azt utsó forintjaimat költöm rád!! :D de azé szeretlek :*****
Előzmény: Neith (78)
Neith Creative Commons License 2006.09.24 0 0 78

Kösz Angel a sömit! Baj, ha nem téptem szét? :))

Még mindig szuftérosan vannak a forintok a kártyámon... Majd vmikor elpattyogok egy újságoshoz, oszt jól feltöttöm. Kár, hogy fizetni kell érte... :)))

Neith Creative Commons License 2006.09.24 0 0 77

Ne várj, mer ma megint filmezek. Majd nemtom, de vmikor várhatsz... :)

Remélem nem fogom elfelejteni beállítani a videót. Ha elfelejtem, tudd Pöngye a te hibád lesz!! :) (Jóvanna, vkire rá kell fogni... magamra mégse kenhetem. :P :)))  )

Előzmény: Angel of sun (76)
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.24 0 0 76
:P pedig mondtam h nem akartam megnézni!! :P :P :PP Este várjalak? :**
Előzmény: Neith (75)
Neith Creative Commons License 2006.09.24 0 0 75

Nekem ne csak gondolatban küld azt a süteményt, hanem holnap hozod nekem kis dobozkában, teljes fizikai valójában!! Olyan nincs, hogy te teleeszed magad mindenféle földi jóval, engem meg kihagysz belőle!! :P :)))

Én jókislány voltam, és kitakarítottam.  Persze elhuzódott a dolog, mer közbe zenéztem, és el-elkapott a ritmus. :) LUSTA PÖNGYEEEE!!! :)))

Nagggyon jó kis film. Amit én ajánlok az csak jó lehet!! :P Sztem inkább megható volt. El is morzsoltam egy-két könnycseppet a végén.

Előzmény: pk20 (67)
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.24 0 0 74
Szép jó reggelt! na so kialudtam magam és akkor már el is mondom a véleményem a filmről. Aranyos volt, talán egy kicsit túl szomorú :( legalábbis ez jött le belőle....
Előzmény: Angel of sun (73)
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.23 0 0 73
megnéztem a filmet....majd ha jobb kedvem lett véleményt is mondok róla... jó éjt! :*****

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!