Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó!
Hakuna matata, nem ráz, mégis jó!
Csak annyit jelent szép az élet itt BENT :)
Tiszta élvezet, a bölcselet
Hakuna Matataaa!
Na, hát kéremszépen!! Én végezzem itt a munka nehezét? Én nézzek utána az úszásnak? :)
Majd meglesem, ha megtudom. Na de figyuka! Msn-en sztem csak olyan 10körül leszek.... Lehet előbb, nemtom... De ha összejön az pancsipancsi, akkor lécci ne felejts el nekem úszósapit hozni. Jaj, és de várom már, hogy téged abban lássalak! :))))
Csak kíváncsiságból... hol van helyileg, úgyértem a székhelye vagy nemtom hogy mondják? Anyu azt mondta derítsem ki a számod és te leszel a belső embere, mert az eddigi beépített emberkéje elment, és valami béna fiúkát raktak be helyette:)))
Ja, Petra ha olvasod megnézted az úszást??? Én nem. :D
A munka ilyenkor elég laza éjszaka, ha nincs üzemzavar, amúgy okés. Nekem egyelőre bejön. Na, most már mentem, mert ti már úgyis csak holnap jöttök ide. Lehet, hogy benézek, időm végülis engedi... Csá!
Hi!!!! Azért mégiscsak megtisztelsz minket a jelenléteddel:) és milyen a munka?
Ja, valaki megírná helyettem a számvitelleckét? please!!!!!!!!!!!(na ez nem tuti hogy így írják:) )
Képzeld Petra az a pasi német volt, és tesómékkal is beszélt, annyit megtudott hogy fél tízkor megy a bussza haza. Én még el dumáltam volna vele, tök jó volt!!!:)
Na, azért gondoltam, megnézem, mit reagáltok az irományomra. Üdv mindenkinek. Folyik a meló, onnan írok ide, na, ez értelmes volt. Legyetek igen jók, fiaim! Nekem meg senki nem küldött sütit! :-( Nem szép dolog! Szép éjszakát/jó reggelt/estét (kinek, mi jár)! A hakuna matata jó név. Bár értelme semmi. "Csak annyit jelent, szép az élet itt lennt, tiszta élvezet... a bölcselet." :-)
Mikor meghallottam benne, hogy örihari...ettől a szótól 3x körbe tudnám futni a Földet. Az mellékes, hogy 2cm után már lihegni kezdek. :)) Ez télleg szörnyűűűű volt!!!!!!!!!
Pöngye, miaz h elfogyott a süti? És én? Mit hozol nekem holnap? :))
Ezt a mai megnyilvánulásodat még jópárszor fogod tőlem viszont hallani/látni!!! :)))
Az lehet, h előbb hazaértem - még jó, becseszne, ha nem :) - de én jókislány módjára elmentem fürcsizni, oszt letelepedtem a pulthoz, és ettem kókuszos kekszet kakaóval és olvastam a napi sajtót. (hu, de jól fogalmazok :DD)
Holnapra követelem a diótortát!! És további sütihegyeket! :)) Mer én kaptam ám ma finomat Angel!! :P
Nem, nem rajzolt. Én azt már lerendeztem reggel. :))))))))) És te, rajzoltál? Erika meg tuti felért, oszt már nem kellett rajzolnia. :)))
Na, majd holnap kikérdezem tőled az angolt! :) És hozd az iskolalátogatási papírt!!!!!!
Na jóéjt gyermekeim! Áldásom rátok!
Pöngye, tv mellett csicsikálj, különben gondolkodni merészelsz. Csak azt nemtom, h mivel.... Rejtély.... :)))))))))
Sziasztok!! Na megvolt a bucsu, remélem a küldött sütemény is megérkezett:))) Én jó kis gyomorrontást kaptam, meg plusz 3 kilót, de ennek ellenére marha jó volt. Ja Petra túl krémesek a sütemények, azokat meg nemtom elvinni:D
Még mindig szuftérosan vannak a forintok a kártyámon... Majd vmikor elpattyogok egy újságoshoz, oszt jól feltöttöm. Kár, hogy fizetni kell érte... :)))
Ne várj, mer ma megint filmezek. Majd nemtom, de vmikor várhatsz... :)
Remélem nem fogom elfelejteni beállítani a videót. Ha elfelejtem, tudd Pöngye a te hibád lesz!! :) (Jóvanna, vkire rá kell fogni... magamra mégse kenhetem. :P :))) )
Nekem ne csak gondolatban küld azt a süteményt, hanem holnap hozod nekem kis dobozkában, teljes fizikai valójában!! Olyan nincs, hogy te teleeszed magad mindenféle földi jóval, engem meg kihagysz belőle!! :P :)))
Én jókislány voltam, és kitakarítottam. Persze elhuzódott a dolog, mer közbe zenéztem, és el-elkapott a ritmus. :) LUSTA PÖNGYEEEE!!! :)))
Nagggyon jó kis film. Amit én ajánlok az csak jó lehet!! :P Sztem inkább megható volt. El is morzsoltam egy-két könnycseppet a végén.
Szép jó reggelt! na so kialudtam magam és akkor már el is mondom a véleményem a filmről. Aranyos volt, talán egy kicsit túl szomorú :( legalábbis ez jött le belőle....