A vezetőülés már nagyon sötét árnyalatú lett, de kárpittisztító folyadéktól csak foltos lesz
Nekm bevált. Utána tényleg szép tiszta lesz. Előtte én is helyi kezelést alkalmaztam és csak foltosabb lett. Ha ráesett egy esőcsepp már attól is foltos lett. De megpróbáltam úgy hogy először telefújtam (értsd: teljes felületett) kárpit tisztítóval, majd pici várakozás után, szép lassan, aprólékosan nekiugrottam a géppel. (vagyis csak megmutattam, hogy hogy szeretném, és a legkedvesebb feleségem folytatta.:) Igaz a széleknél és a varrásoknál macerás, de kb 10-15 perc alatt kész lett. és azóta az esőcsepp sem látszik meg rajta:-)
De itt mi most nem kombiról beszélünk, ugye? Mert nekem a kombi, a korábban leírt felszereltséggel volt öt és fél milla. Vagy nagyon madárnak néztek, vagy nagyon lement az ár, nemtom.
Neked nem megérte volna akkor már egy Business modell? Abban benne van a tempomat, a radar, a maxi DOT, a hátsó elektromos ablak, a Climatronic, 16"-os alufelnik, talán a szemüvegtartó is, sőt, van ESP, kis bőrcsomag, és ugyanúgy benne van az ülésfűtés, meg egy esőérzékelős ablaktörlő is.
A metálfény itt is feláras, kell még a guminyomás mérő, meg az esernyő tartó (összesen 103.200 Ft).
Most nézem az árakat: melyik WINTER modell kerül 5.124.200-ba??????? 1.4 = 3.794.000 1.6 = 4.170.000 1.9 TDI = 4.899.000
A Business kivitelben az 1.9 TDI kevesebbre jön ki, mint az általad fizetendő 5.369.200 Ft, hiszen alapár = 5.212.000 + 103.200 extra összesen 5.315.200!
Namost vagy én nem értek valamit, vagy csúnyaságot sejtek a kereskedő részéről! Az árakat a Skoda honlapjáról olvastam, ha megnézed az Octavia árakat PDF-ben, ott az összes akciós modell!
Ha nekem van igazam, gyorsan menj vissza asztalt csapkodni!
Nem gyári, persze. Négypontosat rakattam be ha jól emlékszem 28-ért, két éve hibátlanul működik, a kijelzője informatívabb, mint a gyári a rádió kijelzőjén. Egy tény: a rádiót nem halkítja le, bár meg lehetne csinálni, hogy hátramenetnél némítson, mint a kihangosító.
Helló! Megér 84 ezret a parkolóradar? A tempomatot és parkolóradart utólag szumma 50 körül ki lehet hozni... ESP???? Anno szinte ugyanezt a konfigot hoztam össze én is, majd végül lemondtam a hátsó elektromos ablakról (felhúzzák kézzel:)), utólag tettem bele a tempomatot és a hátsó radart és a megspórolt pénzből lett ESP.
Irok megegyszer, hatha elkerülte a figyelmeteket:-) ----------------------------- Valaki elmagyarázná hogy a téli gumit miért kell 20kPa-al keményebbre fújni mint a nyárit???
Gépkönyv irja, meg itt is ez áll: http://www.sof.hu/muhelytip.php?id=86
A helyzet az, hogy kétszer rendeltem autót. Megrendeltem előszőr OII 1,9 kombi Winter + 238.800 extra. Az egészből adtak 163e kedvezményt, majd 1 hét elteltével módosítottam és még rendeltem bele tolatóradart, hátsó elektromos ablakot, keréknyomás ell., tárolórekeszt a hátsó ülés mögött (esernyőtartó) De ekkor már tudtam, hogy nem vagyok alkuképes és egyébként is örültem, hogy még tudok módosítani és egy gyári szőnyegganitúrát kértem ajándékba. Korrekt voltam velük, nem? -bassza meg- Ha egyből jól csinálom biztos nem a 8900ft-os szőnyeget tudom még kiharcolni.
Elvileg a 2 év 30e km-ből számol vissza, nekem érdekesen 790 nap körül írt, mikor elkezdte a visszaszámlálást. Tavaly márciusban volt a 30 ezres szervíz, most 50 van benne.