Biztosíték dobozt megnézted? Érdemes lenne átnézni a motortéri kábelkötegeket is, lehet, hogy valamit nem raktak vissza rendesen és beázott, vagy megsérült.
Kinyomtattam az ajálatot, és abban volt mindkét pótkerék felsorolva... a hátsó és első ülésfűtés (amiből ugye a winterben az első alapból van), gyanúsan drága, nem merek rá megesküdni de mintha a más felszereltséghez rendelhető első és hátsó együttes ára lenne...
A hátsó ülés nem fűtött a Winterben, csak az első és ezért konfigurálható az első és hátsó ülésfűtés.
A pótkerékre nem találtam infót a konfigurátorban, ott csak az szerepel, hogy választható könnyűfém pótkerék is.
A választható Defekt szett (spray és kompresszor) nem a szükségpótkereket jelenti, csak egy doboz tömítő sprayt és egy szivargyújtós kompresszort a rendes pótkerék mellé csomagolva.
Nem is hallottam még olyan Octiról, amihez szükségpótkereket adtak volna, szerintem mindhez teljes értékű pótkerék jár.
apropó, Konfigurátor... Érdekes. A Winterbrn vannak fűthető ülések alapból, ennek ellenére engedi kiválasztani a fűthető első-hátsó üléseket. És a listában szerepel a teljes értékű és a szükségpótkerék is....