biztos ez hogy nem tudom kiírni? Csak a magyar részt tartanám meg és konvertálni is lehet, talán.. szóval tuti zsákutca a dvd vagy csak szerinted macerás? Ja, küldtem mailt! És a navibox mennyi pénz lehet?
Azért az nem olyan egyszerű nekem is van igo-m meg naviboxom is, de ha berakom az sd kártyát akkor megse nyekken. A multimédiába épített navigációnál a képernyő felbontásával van a gond és azért buherálják meg a készüléket. Naviboxnál meg kompozit video jel jön ki a készülékből.
A dvd-s szoftwert nem tudod kiírni cd-re, vagyis fizikailag ki tudod írnni, de nem tudja olvasni a cd-s navi. A navibox az egy képernyő nélküli PNA amihez kell egy külső képernyő pl:a te navigációdé. Az az igo érdekelne engem is amelyik fut PNA-n.
Multimédiás cuccom az van, de az nem navi. Igo képes navibox nincs hozzá egyenlőre. Azt tudni kell hogy az a multimédia amibe be van építve a navi, csak buherálással képes igo-ra.
aha... de mintha láttam volna MDF2-est ami magyart is tartalmazott (vagy az a baj hogy az dvd-n volt? Akkor nem tudom leszedni róla és kiírni CD-re a magyart?). Mi az a navibox pontosan? Amúgy I-go-m van, épp sikerült átrakni PDA-ról egy PNA-ra és működik! :-)
A szoftwer cd-t nem lehet másra cserélni, mert csak dx-essel működik. Az mfd-2 cd-s verziója is dx-es. Van még egy megoldás: I-GO navibox. Csak elég drága és kell hozzá még egy interfész is.
óóó de kár..köszi a válasz amúgy. Akkor megoldhatatlan? A software-t (DX-et másra) se lehet cserélni hogy lehessen magyar térkép? Az MDF2 egész más? Nem kompatibilis? Ha nincs más megoldás akkor is kéne azért Ausztria, Csehország, Szlovákia, Horvátország, olaszország...stb környékbeli országok. Van ilyen valakinek, megszerezhető? :-)
Hello! A neve Skoda MFD navigáció. Cd alapú, dx-es szofwer való hozzá, Ha egész európát akarsz, akkor elég sok cd-re lesz szükséged. Magyar térkép nem készült és sajnos nem is fog.