mondom.. lehet majd figyelni rendesen a zenére meg a srácokra, mint pl. egy klasszikus zenei koncerten. ált. annak szoktam örülni, minél kevesebben vannak, de ez egy ilyen szintű zenekarnál ritkán jön össze.
úúúúúúú ez a jól látni & hallani aztán meg emlékezni is jó szempont!
de a sziget nagyszínpad fíling se rossz - komolyan, nekem soxor tökjólesik tömegben együtt táncolni, énekelni, stb, stb...(mindannak ellenére h leöntenek, megtaposnak, belémkötnek h ne ugrálj mán, stb.stb...)
ó, én nagyon örülök hogy ülős lesz, ugrálni meg táncolni otthon is tudok, ahányszor csak akarok, végre rendesen fogok látni mindent, meg remélem hallani is, nem kell majd a lökdösődésre meg összepréselődésre koncentrálni. lehetne is külön szekció akár, kinek mit szeret, akkor az ülős oldalon még tömeg se lenne :)
én akárhány ilyen ülősnek meghirdetett izén voltam eddig (akár gödör, müpa, milennáris) mindig voltak oldalt-hátul-kakasülön rebbeliskedők...
ez mondjuk elég szofiszitikált szervezésnek tűnik (leszámítva a béndzsa reg-et), szal lehet h 2 választás lesz: ingyé ülősen kihozni belőle a legtöbbet - főleg ha netán csendesülős performance-val készülnek (nálam jobban informált topiktársak bizt tudják volt-e mán ilyenre precedens a banda életében) v bevállani h 2 végigtáncolt szám után kivágnak...
nnnna most bizt előrébb teccik lenni a sok okosságomtól :-)
Öhh.. Ismernél mondjuk személyesen tudnád, az életem 98%-át a zene teszi ki, a maradék 1%ban alszom a másik maradék 1%ban netezek és az emberi kapcsolataim igyekszem életben tartani..:D
2005 tájékán kattantam rá a Joy Divisionre igazán, és csak néztem mikor láttam a Bullets-t meg a Munichet és azonnal tudtam ez a zene nekem kell ez az én zeném...:))) Mindjárt összeírom tételesen a B-sideokat nagyjából vágom fejből...
Azt mondja..
Snowfield demo
Every Little Piece Of Your Life Distance Fall The Diplomat
The Back Room special 2 disc
Let Your Good Heart Lead You Home You Are Fading Crawl Down The Wall Colours Release Forrest Fire
Dust In The Sunlight Compilation
You Are Fading Dust In The Sunlight Colours Release Crawl Down The Wall Disappear Heads In Bags Let Your Good Heart Lead You Home Forrest Fire Come Share The View I Buried The Devil Time To Slow Down French Disko Find Yourself To Safe Place The Diplomat Orange Crush From The Outside Road To Nowhere
An End Has A Start B-side
Some Kind Of Spark A Thousand Pieces Open Up An Eye For An Eye The Picture
Asszem az An Ehd Has A Starthoz nem tartozott más B-side, talán még a Racing Rats demoja....
Én konkrétan 2005 őszén láttam először az MTV2-n (az Angol zenecsatorna) a Bullets klipjét, és azonnal elkapott, aztán a Munich... Utána rendeltem meg a The Back Room-ot... Abszolút legnagyobb kedvencek, sosem bírom megunni a zenéjüket... Sajna demobol kevés van neten.. Van egy 4 számos Snowfield ez volt a nevük még mielőtt Editors lettek volna, illetve egy Dust In The Sunlight compilation, amiben már Editors demok és kiadatlan B-sideok vannak, valamint van a The Back Roomnak egy két lemezes változata amin a második cd-n asszem 6 B-side szerepel...