Bocs', de nem elég letölteni, használni is kell! :)))
Én így csináltam:
Én elször a 4 CD-s vérziót töltöttem le (a megjelenés után, elég hamar), átkonvertáltam ISO-ba, Daemon-nal telepítettem és ment. Igaz, hogy az első CD-t be kellett rakni Daemon-ba, mert csak úgy indult... Ezután megjelent a mini-image, amit szintén be kellett rakni a Daemon-ba, de már nem foglalt akkora helyet, mint a játék első CD-je.
Jelentek meg ugyan crack-ek, de azokkal NEM lehetett építkezni. Én soha sem néztem meg egyiket sem, jól el voltam az image-ekkel.
Így használtam pár hónapig, amikor egy SATA vinyót tettem a gépbe és újra telepítettem a rendszert, és a játékot is, de ekkor már a DVD-s verziót és szintén Daemon-nal. Ennek megnéztem a crack-jét, ment rendesen az építkezés.
Lehet, az a baj, hogy nem arról a meghajtóról van telepítve a játék, amibe a mini-image-et teszed... Ha csak egy próba erejéig is, de próbáld megváltoztatni a betűjelét!
Nem csereltem,de olvastam sok infot 576 honlapjan.Nem kell szamla,ha eladok kernenek,verni kell az asztalt,hogy nem kerhetnek:)Ki kell tölteni egy rövidke regisztrációs lapot.Egy DVD-t fogsz kapni,es az angol és a magyar változat mentései (patchelés után) teljesen kompatibilisek lesznek egymással.
Azért lehet lelakatolni a vágyat, mert bizonyára láttad már, hogy továbbpörögnek időnként. Van úgy, hogy napközben is. Csak a lakattal lehet fixálni a helyén. A fixálásnak pedig azért lehet értelme, mert pl. kiszúrunk egy vágyat, ami szimpatikus is, sok pontot is hoz, és még meg is tudjuk valósítani. De mi van, ha mire sok munkával megvalósítottuk, már elpörgött? Bosszankodás, nem kapjuk meg a pontokat.
Rajottem, hogy mindent csak addig kell teljesiteni, amig kijossz a nagyon pirosbol.
Szoval pisiles/furdes kozben is le lehet allitani, igaz nem azonnal reagal, de gyorsabban, mintha vegigvarnad. Es a sorrend mindig a szin szerint jo. Tehat ami a legpirosabb, az kell legeloszor.
Szerintem nem a szulokkel lehetett a gond,mert mikor pici volt a fiu,akkor ha nem mondtam nekik semmit,egybol rohantak hozza.S igenyuk gyakran az volt,hogy masikkal flortolni,puszilkodni,hasonlok.Inkabb en neztem el a dolgot,mert egyszerre kellett pisilnie,furdenie,ennie,s lehet rossz sorrendbe igyekeztem teljesiteni,s mire megfurdott,mar keso volt az eveshez.De arra mar nem emlexek,hogy o miert nem evett eloszor a pulykabol.
Nem, itt mas lehet a hiba. Pl. lehet, hogy osszefugg azzal, hogy "rossz" szulok voltak? Merthogy ehenhalatni egy gyereket... (Miert nem evett magatol a pulykabol?)
Lehet, hogy a szulok nem szeretik egymast elegge??? Igaz, akkor nem is wohooznanak. Milyen a kapcsolatuk? Van szivecske a nevuk mellett?
Teljesen fitt volt mindket szulo,aztan feleannyi ido alatt meg is hoditottak dirit.Apa gyorsan korbevezette,kapott 40 pontot,anya fozott pulykat,arra megint 40,aztan mar hiphop 96 pont lett.Ugyhogy koszi:)
De aztan utanna majdnem ehenhalt a gyerek a furdoszobaban,de mivel anya epp a vecen ult,tudott idoben konyorogni a halalnak,s szerencsere eltalalta,mi van a kezeben.
De azt sajnalom,hogy mar nem lehet gyerekuk.Kesei gyerek nincs a simsben?Vagy oregseg elott 12-10 nappal mar csak nekem nem lehetett Try for babyzni,vagy senkinek?
Meg kell hivni a headmastert a lakasba. Fontos, hogy mindket szulo kipihent legyen, lehetoleg hetvege, hogy ne kelljen elmenniuk dolgozni, tele legyen a huto, es jol tudjanak fozni. (Salmon, chili con carne, turkey stb. tudjon csinalni az egyik.)
Szoval, mikor megerkezik, kattints ra, es lesz egy olyan, hogy lakasnezo tura, ilyenkor csak menj egyik szobabol a masikba, kovetni fog. Es kapsz max. 30 pontot a lakasra. Ha szep a lakas, vannak novenyek, kepek, vaza, stb. akkor nagyobb a pontszam. Beszelgess vele sokat (Chat) es ha mar az ismerettsegben sok pontot elertel chattel meg viccel, akkor fozz neki kajat. Erre is fogsz pontszamot kapni. A vegen kattints ra es smoozolj, azaz hizelegj, erre meg smooz pontokat fogsz kapni.
Ja, a gyerek minimum B+ legyen az iskolaban. Ha ez mind megvan, es elertel 80+ pontot az igazgatoi latogatassal, akkor maga fogja mondani, hogy szivesen latja a gyereket a nagy presztizsu magan sulijaban...
Nem szabad tolakodonak lenni, de foglalkozni kell vele. Jot tesz a sakkozas az oreggel. A tanc is mehet, de csak hamar jo a kapcsolat.
Nem akart kijonni a jacuzzibol? Hogy hogy? Ez fura.
Viszont epitettem egy ilyen emeletes uszoda dolgot, hegyoldalba epitett bevasarlokozponttal, es ott igen fura dolgok tortennek. A Simjeim egyszercsak elkezdenek a jardaban uszni... Nagyon idetlen. Emiatt egyszer nem tudtak visszamenni a taxiba, es vegelgyengulest kaptak. Duhito.
igen, nálunk az ment egy darabig(valami mdf/mds), minden funkci működött.
itt fontos volt, hogy a legújabb alcohol120-at, vagy legújabb daemont használd, mert a régebbiek blacklisten vannak.
én úgy találtam, a clonecd-t sem szereti
de létezik egy újabb 4 cd-s vátozat is. nekem az nincs meg, csak az nfo file-t olvastam. azt írja, hogy ez bin/cue formátum, és jól működik a mellékelt crackkel.
nekem most a DVD változat van fönn, ahhoz is van crack, és müxik.
A 4CD-s verzió úgy jött ki, hogy az image tartalmazta a védelmet is, azaz vagy kiírtad valamivel, ami tudta a Safedisk mittomén mennyit vagy Daemon-nal (esetleg mással) használtad. Minden induláskor kéri az első CD-t. Ehhez jöttek ki Crack-ek, de azzal nem ment az építkezés! Megjelent az úgynevezett mini-image is, ez az első CD volt, de már csak a védelmet tartalmazta. Érdemes volt ezt a vinyóról Daemon-nal használni, mert alig volt több, mint egy mega. Érdekes, hogy a játék ezzel lassabban indult el.
A DVD-s verzió is védelemmel együtt jött ki, induláskor kérte a DVD-t, de ehhez volt Crack, amivel ment az építkezés is. Azt nem tudom, hogy a CD-s verzióhoz használható-e ez.
A University 2 CD image formátuman jött, szintén védelemmel, ehhez is készült már mini-image.
Én a DVD-s verzióra (Crack és patch nélküli) telepítettem a University-t és csont nélkül fölment. A végén egyszer bekérte a DVD-t, utána a Univ. 1CD-t és kész. Vinyóról, Daemon-ban a mini-image és így használom.
WinISO-val minden CD-t ISO-ba konvertáltam (kisebb és csak egy 1-1 file) és így is műxik. Megpróbáltam a mini-image file-tl is, de azt nem lehetett...
Eloszor szerelmesnek kell lenni mind a kettonek. Aztan gyereket csinalni csak a jaccuzziba, meg az agyban lehet.
Agyban: relax-cuddle-woohoo, ilyenkor nem lesz gyerek, ha a try for baby-t valasztod, akkor lesz. De nem 100%, ha a vegen van egy csilingelo hang, akkor sikerult.
Jaccuzzi: egymas melle kell ulni, cuddle- try for baby.
Remelem ertheto voltam.
Viszont nekem nem lesznek soha ikreim. pedig van mar 6 gyereke, de egyik se iker. Mit csinalok rosszul?
Ahogy olvasom,nektek mar megy a gyerekcsinalas.Hogyan kell osszehozni egy babyt?Nekem kozvetlenul semmi ilyesmit nem ajanl fel,s a fiatalpar no tagja nagyon szeretne.Koszi
létezik egy DVD változat, meg egy másik 4 CD-s is. ezek crack-kel jól működnek. kérdés, azok a crackek alkalmazhatóak-e az első CD-s változat javítására?
de az első is használható volr, csak az egyes CD-t be kellett tenni.
Végül is ez csak egy rövid szakasza a teljes sim életnek... gondolom, ha teljes életet játszol (születéstől-elmúlásig), akkor tényleg érdekes és kellemes az egyetemi éveket így megnyújtani, nem pedig kettőt alszol az alapjátékban... :) Pláne, hogy abban semmi ilyesmi nincs. Azaz jár a kölök suliba aztán egyszer csak fölnőtt... Ez így jó kiegészítés. A játékbeli (University) alteregóm eljegyzett egy NPC csajt. Arra kíváncsi leszek, hogy ez átmentődik-e az alpjátékba, ha vége az egyetemnek...
Nos, 4 napja nyomom a Universityt, és bár valóban nem olyan nagy durranás, felüdülést jelent, hogy sokkal egyszerűbben lehet teljesíteni dolgokat, több idő van magunkra és a társasági igényekre, nem kell azon görcsölni, hogy munka után csak pár óra marad:)) Amúgy van néhány jópofa ötlet, pl. az együtt zenélés, ami elég kiborító is lehet, ha teszem azt valamelyik tag még nem játszik jól az adott hangszeren:)) Meg ilyenek...de én bírom.
Te miert akarsz magyarra cserelni? Szerintem egy szoftvert sem szabad magyar valtozatban hasznalni, nemhogy egy ilyen turbosat mint a TS2. Semmi olyan szoveg nincs benne amit olyan nagyon erteni kellene.