A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Szuperfizikus, én nem feleselgetést értek a fizika alatt, én ezekre a fizikai megfigyelésekre kértem a vàlaszt töled, amit a gravitációval kapcsolatban összeirtam. De te NEM tudtál megválaszolni rájuk.
Én az Atomisztikus fizika topicban, a 7042-hszban megadtam képlet formaban az Új fizika leírását, NEM csak a gravitációról, hanem a részecske-mezöt egyesítö elmélettöl, ami szerintem helytállóan leírja a természeti jelenségeket. A megmaradó részecskék alkotják a tömeggel ellátott anyagot, a mezök meg a c-sebességgel terjdö kölcsönhatásokat jelenti, amiket mi gravitációnak és elektromágnesességnek ismertünk fel?
A modern fizikával szemben én kimutattam, hogy a szabadesés NEM egyetemes, egy 10-5-ös mérési pontosságú ejtökisérlettel, vákuumban. Ez perdöntö kísérlet.
Ez azt mutatta ki, hogy az akadémikus fizika NEM tudja mi a tömeg és mi a gravitáciò kapcsolata a tömeggel.
Kedves Gyula! Lehetőleg próbálj a Magyar nyelv szabálya szerint fogalmazni, mivel a mi nyelvünk olyan tökéletes, hogy ha szavanként egy betűt félreütsz, akkor is értjük mit akarsz mondani! Gondolom több nyelvet is elsajátítottál, és sokáig éltél más nyelvterületen és ebből adódik a fura fogalmazásod. Egy olyan nehéz témában, mint a fizika, sokat jelent a jól megfogalmazott írás, főleg azok számára, akik nem jól értik a matematika nyelvét. :)