Melyik zuhanyhíradó? A wikipedia? Ahova egy óvodás szintű felhasználó beírkálta a számára ismert neveket azokra a posztokra, ahol látható volt, hogy szükség lesz igazolásra? Az összes többi médium ezt a baromságot vette át, konkrétum soha nem volt valoszínűleg. Ha igen, az maximum a Dujshebaev család esetében, a franciákat teljesen kizártnak tartom.
+úgy küldték el Blonzt,Mikit,Tönnesen h senki nincs még bejelentve a helyükre és pletyka szinten sem hallani semmit. Miről szólt a zuhanyhíradó: Nahiról Tournatról Alexről és mily meglepő pont ugyanazokon a posztokon estek ki játekosok jövőre…!
Érdekes amit a szeged fórumon írnak/gondolnak,én is így látom. Szerintem azért a teljes hírzárlat Szegeden mert megyeztek a Kielcével és a szezon végéig kommunikációs stop van. Szerintem is Talanték fognak érkezni
Andó most valóban nem, de ha pár évvel későbbre terveznénk...most (1-2) múlva jó alternatíva lehetne Székely vagy Maci, ha magyarban gondolkodnánk. Kapus kell vagy legalábbis jobb százalék, különben nagy bajban leszünk.
Persze, zsebbe kellene nyúlni,de az a zseb sem feneketlen.
Ne gondoljuk már,hogy azért mert idehoztuk Remilit,mostantól azt igazolunk, akit akarunk.
Arról nem beszélve, hogy Remili esetében kényszerhelyzetben voltunk, nem volt nemzetközi szinten értékelhető jobblövőnk, a piacon meg senki nem volt elérhető, akiért nem kelllett volna fizetni. Kapusposzton kicsit más a helyzet, ezért oda nem is fognak euromilliókért igazolni.
Top kapust nem olyan egyszerű igazolni, egyrészt nem sok van belőlük, másrészt mindegyiknek élő szerződése van,kivásárolni meg nem fognak mindenkit Laciék.
Lassan már ott tartunk, hogy nem is a következő szezonra,hanem az az utánira kellene minél előbb kapust igazolni,amikor már Cupara sem lesz. Kb. úgy, ahogy Fabregas, Sandell, Cassado esetében,hogy már 1 évvel korábban leigazoljuk, akit hozni szeretnénk.
Sem Mahé sem Elderaa… ez a leges legnagyobb problém a jövő keretét tekintve csupa középszer,remélem ezt látják Laciék bár sztem az egyiptomi iránt töretlen a bizalom meglévő szerződést meg nem fogunk felbontani egyik irányítóval sem. Úgy gondolom Kosorotv volt az utolsó igazolásunk és megvan a jövő évi keret,de ne legyen igazam,a kupaban sem…
Casado 7 lövésből 3 gól. Utolsó percben két kihagyott helyzet.
Corrales 11 védés 27%.
Casado szerintem nem az a szint amire itt szükség van. Rodrinak voltak fontos védései. Viszont a svédek nyertek egy kimondottan fiatal csapattal egy góllal.
Amit aggodalomra ad okt, az, hogy néhány éve még jogosan volt elvárás minden évben az f4, most meg már inkább bravúr (lenne). A csapat tehát -a többi csapathoz képest- gyengül. Edzői fronton pedig -szerintem - a bl leggyengébbjei közé tatozik.