Hát, őszintén szólva nem merültünk bele ennyire, kalkulált nekünk törlesztőrészleteket, és az egyikre azt mondtuk hogy jó, de utána azt mondta a kereskedő, hogy megpróbál egy ennél is kedvezőbb konstrukciót keresni.
Arról volt már szó a kereskedésben, hogy melyik bank kínálja a legkedvezőbb hitelt? Én is az új autómat várom és még nem köteleztem el magamat melyik bank hitelével ütjük nyélbe az üzletet.
Én a gyönyörű 16"-osakat cseréltem vissza 14"-osokra többek közt ugyanezért. (Ill. nem igazán ment velük a kocsi.) Ilyen volt, de egyáltalán nem bánom, hogy visszatettem a gyári 14"-os felniket:
Lehet érdemes lenne várnod egy kicsit. Márciusba lesz skoda nyiltnap és ha minden igaz akkor lesz jutalékmentes hitel (kb 4% thm) és még winter octavia is lesz.
Így már én is jártam, fél óráig gépeltem, aztán kezdhettem elölről :( Persze akkor már a negyede sem jutott eszembe és gépelni sem volt már kedvem. Én sem úgy gondoltam :-))
Nem azt mondtam hogy egy hajó, csak azt hogy elég jól elnyeli a hibákat. Előtte egy összkerekes B6-os passaton voltak. Mintha vasuti talpfákon közlekedtem volna és még nagyon sétált is az autó ezekkel a kerekekkel. Pedig a passatnak elvileg ígényesebb futóműve van elöl. Szerintem nem borzalom, de minden viszonyítás kérdése.
Sorry, már írtad előbb hogy neked 18"-os van, hát igen A8 felniben minimum 18" ami mutat valamit.Viszont egy 2.0 PDTDI mocival szeret Octaviánál nem sok vizet zavar a nagy kerék.
Ha a 17 es hez a /45 ös való, az már bőven elég, mert én a /50 es re is alig tudtam vigyázni. Mondjuk azért ebben az utak katasztrófális állapota is benne van/volt
Hm, én neked mekkora a képen látható A8 felni? 17"-os felniben is vannak valóban jók 7X 5X112 ET40, és mondjuk 205/40/R17 gumival. Nem azért kell nagyobb felni a gyári 15"-nál mert valami atomtuning gépet akarok, hanem mert elegánsabb egy nagyobb felni. Viszont azt azért nem szeretném ha a futómű hamarabb kezdeni tönkremenni mint amúgy.
Nekem nem kell mondani, hogy mi a különbség menettulajdonságok tekintetében a két gumi között. Nagyon sok. Szerintem a 17-es bőven elég. Abból 225/45x17 kell. Hogy milyen felni mutat jól a Skodrin? Nekem ilyenek vannak és nagyon bejönnek. Sajnos jobb képet nem találtam így hírtelen.