Keresés

Részletes keresés

Angel of sun Creative Commons License 2006.09.29 0 0 131
Csatlakoznék Pöngyéhez! Majd ő helyettem is seggbe rugdos...
Előzmény: pk20 (130)
pk20 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 130

Petra!!!! Naggyon pipa vagyok rád tudd meg ,  és hétfőn tripla seggberúgást kapsz hogy nem jöttél fel ma este, pedig azt mondtad jössz és én direkt azért maradtam fennt ilyen sokáig, ami ugyebár tudnod kéne hogy milyen nagy szó nálam!!!!Hrrrrrrr

na ezt jól megaszontam:)

pk20 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 129

nem a falnak beszélsz, én ittenvagyok:D

azt mondják többa fiú a táncba mint a lány, úgyhogy jöhetsz továbbtanulni:)

Az úszást meg komolyan fontold meg hogy eljössz, mer amúgy jó volt, csak még bele kell jönni.....

ronkovics86 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 128
Szevasztok, gyerekek! Úgy imádom, hogy mindig úgy érzem, a falnak beszélek. Mert tudom, hogy amikor ide írok, úgy sincs itt senki. És én most magammal beszélgetek! Ami amúgy is meg szokott esni, csak nem ilyen nyilvánosan. A bagós vitába én is beszállok: hajrá, Petra! Szóval, a táncotokat nagyon szívesen megnézném! :-DD Gyöngyi! Ha nem a Petrával táncolsz, akkor kivel? Csak nem azt akarod mondani, hogy fiúk is táncolnak az egyetemen? (Mert még a végén továbbtanulok... :-DD) A feszített tempójú úszás nekem nem probléma, de hát nekem nem is lenne felügyelőm... Azért majd egyszer tényleg be kéne néznem. Gyöngy, én azért gratulálok a vizsgádhoz! Maximum, ha nem kapod kézhez a papírodat, elmész még egyszer! :-) Na, császtok!
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.29 0 0 127
Nyugalom van, csak elmondtam a véleményem arról, hogy unom azt, hogy mindenki óv a széltől is. Ennyi. Eszemben sincs összeveszni akárkivel is. Pláne Petrával nincs kedvem vitázni. :( pláne ilyen marhaságon,abszurd dolgon.
pk20 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 126

:) No nyilvános veszekedés a fórumon!!!! Csak nyugalom, fő a nyugalom.

Neith Creative Commons License 2006.09.29 0 0 125

Távol álljon tőlem, hogy megmondjam, mit és hogyan csinálj. Tőlem aztán kétpofára is szívhatod azt a büdös bagót!!! Én csak kifejeztem nemtetszésemet! Ennyi!

Előzmény: Angel of sun (120)
Neith Creative Commons License 2006.09.29 0 0 124

Szia! Pöngye nem direktbe csinálta, hogy nem szólt, míg vártuk a buszt, mondta is nekem, hogy szólni fog neked, dehát.... elfelejtette. Ne sírj!!!!! Én mostanság téllleg ritkán vagyok msn-en, de ha vagyok, akkor is olyan 9-10körül. :)

Az úszást meg végülis túl lehet élni. Mi se vagyunk azok  a húha de nagy úszók, oszt mégis megcsináltuk. Igaz, megszenvedtük, mer elfáradtunk. :)

Előzmény: GHM0223 (123)
GHM0223 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 123

Üdv mindenkinek!

Pöngye drágám nem feledkeztél el írni nekem, hogy megvan a jogsid?????????!!!!!!!!!!!!

Tudod tegnap megígérted de látom nem nagyon vagyok fontos neked ezért most itthon sírok magányomban!!!!!!!!!!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Na mindegy!Milyen volt az uszás gyerekek!Szóval nem lehet elbliccelni, mi?Hát én amilyen béna vagyok az első körbe belefulladok az tuti szóval nyáron gyakorolnom kell!Na most ennyi4Különben mióta ez a topik megvan senki nem jön hozzám msn-re beszélgetni!Nem vagyok lelkes!Most már tuti tényleg befordulok!Na jó hétvégét mindnkinek!Puszika!

pk20 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 122
Hi, te is itt vagy:D
pk20 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 121

Sziasztok!!!!! kb most tértem magamhoz az úszás után.... :) Kösz Petra a tájékoztatás jogát, de  elmondhattad volna a te is. Angel kössz a szorítást nagyon bejött:D :***** Bár amíg kézhez nem kapom a papírt addig úgysem hiszem el hogy megvan...  Amúgy Roni nem a Petrával leszünk párba a táncnál, az kivan zárva. :D

Csak együtt jelentkezünk. na megyek tovább aludni:)

pussz mindenkinek

Angel of sun Creative Commons License 2006.09.29 0 0 120
tod mit tördelsz le Te! Semmit! téged csak ne érdekeljen mennyire 'szom szét a tüdőmet okés? és megigérem h ebbe én se szólok bele....nem bántásként mondtam ebben a hangnemben, de nem szeretném ha mindenki óvna még a széltől is...és ettől függetlenül, szeretlek...de ebbe ne szólj bele,majd én eldöntöm h nekem mi rossz és hogy mi jó. majd msn-en megbeszéljük este :****

U.i: képet h lehet beszúrni?
Előzmény: Neith (119)
Neith Creative Commons License 2006.09.29 0 0 119

Én aludtam volna helyetted is, de nem tudtam, mer ma én is fél 8kor keltem. És az korán van!! :)) A cigiért meg majd jól letördelem az ujjacskáidat!!!!!! :)

Roni! Szóval kinevettél? Najóvanám! :)) Majd ha odaérünk, és lesz - ha lesz - vmi tudásunk, bemutatjuk neked, okés? :)

És ha majd jössz velünk úszni, meg fogsz lepődni, mer mi olyan szorgalmasan úsztunk ma is. Igaz azért, mer muszáj volt. Figyelt a tanbácsi. :)) Úgy lepunnyadtunk, hogy csak na!

A jogsiról meg majd a Pöngye felvilágosít titeket. Hadd mondja el ő!!! :)

Angel of sun Creative Commons License 2006.09.29 0 0 118
Jó reggelt Mindenkinek! Gyöngyi,már hétkor fenn voltam, azóta szüntelen szorítok :))
Petra, te meg aludj még helyettem is. NA csá, léptem a suliba! :****
ronkovics86 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 117
Na, szevasztok! Én már megint melóba vagyok, gondolom ti meg R.E.M.-be. Szép álmokat mindenkinek! Én tulajdonképpen ráérek sokszor. Mondjuk jövő héten szerda-csütörtök-péntek abszolút szabad. De majd még megdumáljuk, vagy tudom is én. Aranyosak lesztek majd társastáncba. Sajnos, nem sikerült halkan nevetnem, szerintem mindenki hülyének nézett, hogy mit vihogok... Na, mindegy. A Gyöngyike meg csak tudja, melyik a bal meg a jobb keze, ehhez más nem kell! Ha vizsga lesz (ha nem értettelek félre benneteket), akkor sok sört meg cseresznyét (persze nem egyszerre), és kivételesen ne legyen karambol meg a fejedre is vigyázz! Na, most már megyek. Legyetek jók! Hakuna matata!Puszi.
pk20 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 116
Kösz Petra a lelki támogatást, tényleg sokat segítesz vele:) Amúgy nagyon para vagyok, szval ne húzz fel!!!Ja akkor holnap sztem a tíz órási úszásra menjünk, olyan kilenc körül talizhatnánk is....
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.28 0 0 115
találtam kettő ütős számot! : http://youtube.com/watch?v=MMZtRg4pNU0

http://youtube.com/watch?v=xtGGcJq8uDU&mode=related&search=

XDDD
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.28 0 0 114
Petra most csak azért, hogy idegesítselek: hót bagó szagú a kezem. szerinted miért? XDDDD
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.28 0 0 113
halihó mindenkinek! mostan vetett haza a sors...Remélem Petra aludtál helyettem is :D
Neith Creative Commons License 2006.09.28 0 0 112

Persze, nagyon jól tudsz tájékozódni. Mint ahogy az én fejemben megmaradnak dolgok.  :))))))))

"Itt fordulj balra!" :DDDDD

Na, holnap kiderül melyik könyved dobjuk majd piacra.

- Hogyan szereztem meg a jogsim?

v.

- Hogyan nem szereztem meg a jogsim?

:)))

És... 60%ide, 40%oda!!!!!!!! Punktum. Hisz végülis én voltam a könyv szellemi atyja, vagyis anyja, és én adtam azt a mérhetetlen lelki támogatást!!!! (a röhögőgörcsöket felejtsd el!! :D)

Előzmény: pk20 (111)
pk20 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 111

Most mi a bajod a tájékozódási képességemmel?? sztem tök jó vagyok benne:D

amúgy Roni mi örülnék naon neki ha jönnél úszni, csak mondd mikor érsz rá, meg mikor dolgozol és mikor nem, aztán össze hozzuk, mer van több időpont is. na megyek mer lekésem a kocsinkat:) pusz mindenkinek!!!

Neith Creative Commons License 2006.09.27 0 0 110

Hát a Pöngyének aztán mondhatod, hogy merre leledzel, nekijje nincs ilyen tájékozódási izéje! Legalábbis nem sok! :)))))

Jöhetsz ám te is úszni, csak akkor te fizetsz, mer mi ingyen megyünk a suli által. :D Meg mi azér megyünk, mer muszáj. Egy tesifélévet le kell úszni. Kövi félévben meg társastáncolunk!! :)) Most képzelj csak el minket társastáncolni! Halkan kéretik nevetni! :))

Neked meg jó melózást!

Előzmény: ronkovics86 (109)
ronkovics86 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 109
Hát, ez konkrétan benn van az eonban egy épületben. :-) Szóval nem egészen pontosan tudom, hogy mit értesz a székhelyén. Kétszer jobbra kell fordulni a kapu után, aztán balra van egy épület, amiben titkárság is van. Ott a call center. Na, én abban ülök 8 meg 12 órákat. A mellékem meg attól függ, melyik gépnél csüccsenek le. :-) Na, jó éjt mindenkinek. Meg jó úszkálást! Azért megsértődtem ám, hogy engem nem is hívtok...
Angel of sun Creative Commons License 2006.09.27 0 0 108
(:O
Neith Creative Commons License 2006.09.27 0 0 107

Ja, és csütörtökönként is tucc velem jönni majd ugye?????? "kérlelő bociszemek"

Az angolod úgyis 10ig tart, utána még bőven tudunk pancsikolni.

Holnap meg egyedül nem megyek el. Legalább együtt kóvályogjunk, és tapasztaljuk ki a dolgokat. Én már assetom, hogy hol az öltöző. Habár ha én nem, akkor te.... :))))) De mégis: két hülye csak többre megy! :)))

Neith Creative Commons License 2006.09.27 0 0 106

Nem, nem vagy normális. Ez bizonyított tény!!! :))

Nem haragszom. Majd akkor megyünk pénteken. Most még jó a péntek. De én utána csütörtökönként fogok járni. Sőőőt...Ha muszáj, esetleg még kedd, v szerda délelőtt. Ha nem jönne össze a csütörtökökből...De félév végéig csak összejön...Hát hol van még január vége? :) Vazze, de nem ám írnák a honlapon, hogy hány alkalommal kell menni...Mér is írnák???????? Hrrrrr!!!!!

A pénteket meg majd holnap letárgyaljuk.

pk20 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 105

Petra ne légy dühös rám, de én holnap mégse megyek. a péntek ezer ezer ezer ezerz százalék!!!!!!!

Találd ki mit hallgatok: Szécsi Pál Egy szál harangvirág... hát normális vagyok én?:D

pk20 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 104

A péntek az tuti, ha törik ha szakad, a holnapit nemtom. most meginogtam, mer az úszástól kihullulok mindig, tök bágyadt leszek, és utána menjek vezetni????szted?

nemtok dönteni... határozott vagyok mint mindig:)

Neith Creative Commons License 2006.09.27 0 0 103

ÁÁÁ! kúúúva gép! vagy kúúva net! Nemtom mellllik szórakozott velem, de felhúzta az idegeim!! Eltüntette az írásom!!!!!!!!!!!

Megtaláltam. Lusta vagyok mégeccer beírni, szal itt a cím:

http://rs1.szif.hu/TS/Delelotti%20orarend%202006%20osz.doc

És én is meg fogok tőled ijedniii? És nagyokat fogok röhögniiii?? :DDDD

Na, megyek estebédelek, közbe tv-zek, és felrakom töltőre a telóm, mer már egy napja le van merülve. És miattad Pöngye! Mer felhívtáál reggel!!!!!! :))))

Előzmény: pk20 (102)
pk20 Creative Commons License 2006.09.27 0 0 102

hehe...

nagyon poénos:) már itthon felpróbáltam hogy rámegy-e még a fejemre, mert ugye azóta még több a tudomány benne.... na hát képzeld megijedtem:D

mindegy, nézz utána, én meg fennt leszek, mert szökést nézek.  :*

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!